......................................................................... ................................................................................................ yani BAŞLAT ÇUBUĞUM NASSI OLCAK BU İŞ ?? NASIL DÜZElticem??
abi hiç bi şee yok ya göremiyom walla ... harbi diyorum.. bilgisayar açılırken bi görünüyo; sonra hooop , kayboluyo....
quote:Orjinalden alıntı: ilginch_insan abi hiç bi şee yok ya göremiyom walla ... harbi diyorum.. bilgisayar açılırken bi görünüyo; sonra hooop , kayboluyo....
quote:Orjinalden alıntı: ilginch_insan quote:Orjinalden alıntı: ilginch_insan abi hiç bi şee yok ya göremiyom walla ... harbi diyorum.. bilgisayar açılırken bi görünüyo; sonra hooop , kayboluyo.... abi harbi dalga geçmeyin... iğrenç bi duygu yaa...
olm baq eski baslatın oraya indir okunu en ucuna kadar sora ok cıkar onu yukarı cıkar ok? anladınmı okadar zor diilmis dimi?
ya tamam itiraf ediyorum : ben online cs oynarken, önemli bi iş çıktığı için bilgisayarı direk tuştan kapattım ve olan oldu
quote:Orjinalden alıntı: TuGy18 ya pc yi açılınca hmn araç çubuğuna gel sağ tık özellikler ordan araç çubuunu gizleyi kaldır olur abi saol daha yeni okudum bi res atıp haber wercem sana
quote:Orjinalden alıntı: ShenLong Boşver "Başlat Çubuğu"nu. Hazır kaybetmişken "Mutluluk Çubuğu" taktır... o nasıl oluyo abi Başlay Çubuğu yerine kullanabilir miyiM? yani tam verim alabilir miyim?? bu arada harbi harbi yok... bunu beceren 1 kişi daha yoktur dünyada heralde.. delie tmeyi nadam ıtamamm ı??
quote:Orjinalden alıntı: ilginch_insan quote:Orjinalden alıntı: ShenLong Boşver "Başlat Çubuğu"nu. Hazır kaybetmişken "Mutluluk Çubuğu" taktır... o nasıl oluyo abi Başlay Çubuğu yerine kullanabilir miyiM? yani tam verim alabilir miyim?? Valla başlat çubuğu yerine kullanabilir misin o senin becerine kalmış ama tam verim alacağından şüphem yok.