< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Lucifer'da böyle bir sahne vardı, katil şeytana uydum tarzı laf edince sinirlenip ''yeter binlerce yıldır yaptıklarınızın sebebini bana yüklüyorsunuz '' diye bağırmıştı. Aynen katılıyorum buna okulda 10 alınca ben aldım 1 alınca hoca verdi yaklaşımından farksız. Birine iyilik yapan melekler yaptırdı bana demiyor da her kötü eyleminden sonra şeytana uydum. 2yüzlülüğün zirve noktası
|
Hz. Ömer mescide girmiş. Kadınların hepsi susmuş. Hz. Ömer duruma tepki göstermiş. Burada Allah'ın Peygamberi varken gürültü yapıyorsunuz da beni görünce mi sesinizi kesiyorsunuz demiş. Kadınlar da cevap vermiş: Ama Allah'ın Peygamberi senin gibi sert değil. Hz. Muhammed(sav), Hz. Ömer'in kalbinin kırıldığını anlamış. Demiş ki, Ömer şu sokakta yürürken karşı köşeden şeytan dönüp Ömer'i görse, hemen yolunu değiştirir.
İşte bazı insanlar vardır ki, şeytana yolunu değiştirtir. Şeytana uydum, bahane olamaz. Eğer düzgün bir insan olursan, şeytan işlemez. |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingman29 -- 1 Mart 2018; 22:59:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Prestige -- 3 Mart 2018; 8:14:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|