Abi gün geçtikçe açılan topiclerdeki zeka seviyesi düşüyor...
BUNU ÖĞRENMEK SANA NE GİBİ BİR FAYDA SAĞLAYACAK ANLAMADIM... AMA ERKEK OLABİLECEĞİNİ TAHMİN EDİYORUM YADA RUHANİ BİR VARLIK OLDUĞU İÇİN HİÇ CİNSİYETİDE OLMAYABİLİR.
meleklerin cinsiyeti yoktur. nokta...
quote:
Orjinalden alıntı: Sanctus
YORUMLARINIZ NEDİR?
ALMAYAMI GİTCEN.. TÖVBE TÖVBE..
quote:
Orjinalden alıntı: eradnan
BUNU ÖĞRENMEK SANA NE GİBİ BİR FAYDA SAĞLAYACAK ANLAMADIM... AMA ERKEK OLABİLECEĞİNİ TAHMİN EDİYORUM YADA RUHANİ BİR VARLIK OLDUĞU İÇİN HİÇ CİNSİYETİDE OLMAYABİLİR.
zeka seviyesi ne alaka? benim bi arkadaş "eğer şeytanın bi cinsiyeti varsa bu kesinlikle kadındır" demişti bende sizin fikrinizi almak istedim
Şeytan bir tür cindir.Melek değildir.Yanılıyorsam düzeltiniz.Cinsiyetine gelince yok demek daha makbul.
zeka seviyesi ne alaka? benim bi arkadaş "eğer şeytanın bi cinsiyeti varsa bu kesinlikle kadındır" demişti bende sizin fikrinizi almak istedim
Abi zeka seviyesinden kastım edindiğin bilginin sana sağlayacak bir yararı olmamasıydı.
Sorduğun sorunun tam olarak net ve gerçek cevabını alsan bile sana ne gibi bir fayda sağlayacak onu anlayamadım...
TAMAM MERAK ETMİŞSİN BOŞVER GİTSİN HADİ EĞLENELİM HEHE
quote:
Orjinalden alıntı: trackfind500
Şeytan bir tür cindir.Melek değildir.Yanılıyorsam düzeltiniz.Cinsiyetine gelince yok demek daha makbul.
şeytan lanetlenmiş ve kovulmuş bir melektir. insanı beğenmedi ben daha üstünüm onu topraktan beni ateşten yarattın diye Allah a isyan etti. fallen angel.
quote:
hocam işte araştırmadan gelip tartışıyorsunuz ondan sonra birbirinize giriyorsunuz. yalış anlama sözüm sadece sana değil,araştırmadan yazanlara.. evet şeytanda bir melektir hatta zamanında baş melek idi. sonra insan yaratıldığında Allah meleklerine"yarattığım en değerli varlık budur,önünde secde edin"dedi. şeytanda "ben topraktan yaratılmış,benden zayıf bir yaratığın önünde eğilmem"dedi ve Allah ta onu cennetinden kovdu. tarihteki ilk "kibir" örneğide budur benim kanımca. biraz mistik konular bunlar,isteyen insanır isteyen inanmaz.kendi tercihi...
quote:
şeytanda melektir ama itaat etmediği için lanetlenmiş ve insanları kıyamet gününe kadar yoldan çıkarma vazifesini üstlenmiştir. cinler ise insanlar,hayvanlar ve bitkiler alemi gibi birer alemdir onlarda da tıpkı bizlerde olduğu gibi iyi ve kötü huyluları vardır. medyum memişten alıntı değildir
ya arkadaşlar ben de biliyorum şeytanın bi melek ve cinsiyetsiz olduğunu biliyorsunuz şeytan ın karşılıpı bi anlamda da kötülüktür ben bunu düşünerek cevap vermenizi istedim
quote:
ya arkadaşlar ben de biliyorum şeytanın bi melek ve cinsiyetsiz olduğunu biliyorsunuz şeytan ın karşılıpı bi anlamda da kötülüktür ben bunu düşünerek cevap vermenizi istedim
hoca sen evil dan mı bahsediyorsun yoksa devil danmı? yani mistik,dini olan şeytanı soruyorsan cevap verildi. psikolojideki şeytanı soruyorsan onu bilemem...
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç
quote:
hoca sen evil dan mı bahsediyorsun yoksa devil danmı? yani mistik,dini olan şeytanı soruyorsan cevap verildi. psikolojideki şeytanı soruyorsan onu bilemem...
aynen öyle evil yani psikoloji deki şeytan ooff yyyaaaa eyvallah,sayende derdimi anlatabildim
abi tazmanya şeytanı bildiğim kadarıyla erkek ama..bilemiyorum..
“Meleklere secde edin dediğimiz zaman, hepsi derhal secdeye kapandılar. İblis müstesna. O cinlerdendi. Rabbinin buyruğu dışına çıktı. Şimdi siz, benden ayrı olarak onu ve neslini mi dostlar ediniyorsunuz! Oysa ki onlar, sizin düşmanınızdır. Zalimler için ne fena bir değiştirmedir bu”
Peki bu ayet hangi ayettir.?Araştırmadan yazmak pek huyum değildir.
benim imzadaki erkek galiba sakallı filan
Genelde erkek olarak tasvir edilir ama kadın olanlarının hastasıyım