Şimdi Ara

Seyyar emlakçı oldum ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anki bulunduğum ev benim değil kiracıyım. Ev sahibi evime satılık yazdırdı.Çok zor durumdayım gerçekten biraz süre istedim ikna edemedim. Daha önce evimi alan birisi şu anki oturduğum eve talip oldu. Benim de aklıma emlakçı gibi davranmak geldi ve evin sahibi gibi konuştum. Alıcı kişi tamam dedi 120 bine anlaştık. Ev sahibinede evi alırsam kaça verirsin dedim 100 bin tl ye tamam dedi. Şimdi ev sahibinden 100 bin tl ye evi almak istiyorum ve alıcıya 120 bin e satmak istiyorum. Bunun için ev sahibinden evi kendim almak ve diğer tarafa kendim satmak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim. Yani iki tarafıda birbiriyle karşılaştırmadan 20 bin tl kazanmak istiyorum.Bu seyyar emlakçılığı zor durumda olduğum için yapmak zorunda kaldım.
    Yani alıcıdan kapora alarak alıcıdan ev sahibine gitsem ev sahibi toplam parayı vermeden tapuyu üzerime yapmaz. Yaparsa işim çözülür ama yapmazsa ev benim üzerime olmadığından alıcıya evi satamam. Lütfen bana bunu nasıl yapacağıma dair bir yol söyleyin.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Seyyar Emlakçılık Nasıl Yapılır?

Seyyar emlakçılık, müşterilere evlerinin satışında veya kiralanmasında yardım eden lisanslı emlakçılardır. Geleneksel emlak ofislerine bağlı kalmak yerine, seyyar emlakçılar genellikle bağımsız çalışırlar ve müşterilerle bir araya gelmek için mobil cihazlar ve teknolojiler kullanırlar.

Seyyar Emlakçı Olmak İçin Adımlar:

1. Emlak lisansı al.
    2. Bağımsız yüklenici veya emlak komisyoncusu olarak kayıt yaptır.
    3. Müşteri ilişkilerini yönetecek bir CRM sistemi edin.
    4. Emlak pazarlamasını ve görüşmelerini kolaylaştıracak bir mobil uygulama kullan.
    5. Potansiyel müşteriler bulmak için çevrimiçi pazarlama ve sosyal medya kullan.

Başarılı Bir Seyyar Emlakçı Olmak İçin İpuçları:

• Piyasa bilgisini araştır ve müşterilerine değerli bilgiler sağla.
    • Müşterilerle olumlu ve profesyonel ilişkiler kur.
    • Son teknolojilerden yararlanarak verimliliği artır.
    • Müşterilere kişiselleştirilmiş hizmetler sunarak öne çık.
    • Sektördeki trendlere ayak uydur ve sürekli öğren.

Seyyar emlakçılığın faydaları şunları içerir::

• Esnek çalışma saatleri
    • Yüksek kazanma potansiyeli
    • Azaltılmış masraflar
    • Daha fazla müşteriye ulaşma yeteneği

Eğer seyyar emlakçılık kariyeri düşünüyorsanız, gerekli adımları atarak ve başarılı olmak için gerekli ipuçlarını izleyerek bu alanda başarılı olabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kendi paran olmadan çok büyük risk demek.. Borçla işe girme...Taraflardan biri cayarsa ortada kalırsın....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.