Şimdi Ara

Seyyar satıcılık Pilav işi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
36.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nevarbe

1 lira az, millet kedi kesip satıyon zanneder 1 liraya.bari 2 lira yap

oldu sonra kalsın elinde pilav akşam kendi yesin dimi zaten 1 liralık pilav kime yeter aç biri en az 2 tane yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Kreuzberg]
    Arkadaşlar pilav işine giriyorum.
    İnsanların yogun oldugu yerde 1 liradan pilav satıcam.
    Ticari bir arabam var arkasını gerekli şekilde yaptım.
    Yalnız zabıta durumu var.Kaçmak harıcınde ne yapabılırz.

Parasal olarak gerekli hesaplamaları yapmışsındır sen şimdi, aydınlat bizi, neye nekadar para gidiyor ? bir tabak pilavın birim fiyatı ? günlük satış hedefin ?
  • Öncelikle bir lira ucuz pilav için , tarifi alman lazım bu pilavların bir yöntemi var akşama kadar lapa olur yoksa , en basitinden huni gibi birşey var pilava saplanan.
    Ülkede rüşvet , memurların görevini kötüye kullanması vb herşey yasak ama hepsi var seninki yine çalışmak.
    Bu her işte mafya var diyen arkadaşlar fazla dizi izliyor , illaki çapulcular gelir ama ilk bir kaç hafta yakınlarda arkadaşların olursa sorun olmaz.Kimse yutacağından büyük lokmaya bulaşmaz.
    Ara sokaklarda sorun yok ama kendini tanıtman lazım zamanla müşterin artar.
  • bu işlerde satışı yaptığın yer çok önemli dostum misal istanbulda olanlar bilir unkapanı İMÇ bloklarının orada akşamları pilavcı oluyor ama önü nasıl kıyamet gibi ben boş kaldığını görmedim
  • acaba nedir son durum..
  • seyyar satılan pilavlarda apayrı bi lezzet oluyo, o değişik lezzeti en baba restoranların pilavları bile vermiyo. birçok pilavcıya sırrını sordum bişey söylemedi ama biri pilavın suyuna kemik iliği katıyoz demişti. belki odur lezzeti veren.
  • Unkapanındayım her aksam unkapanındaki meşhur pilavcıya uğrarım.. Evde ne kadar iyi yapılırsa yapılsın o adamın yaptığı plav gibi olmuyor.

Adamın seyyar tezgahının önünde sıra oluyor akşam 6 dan sonra. Gece 3'e kadar duruyor sanırım. Zabıtanın o saatte eldiğini hiç görmedim şimdiye kadar sanırım akşam saatinden sonra sorun yartmıyorlar.

Güzelde para var o işte tavuk pilav sanırım tavuk+ plav + ayran 4 tl bizim orada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 3 Aralık 2012; 15:52:32 >
  • evet seyyar satılan nohutlu tavuklu pilavın tadına doyum olmuyor. Fakat nerdeyse tamamı knor kullanıyordur içine. Kullanmıyorum diyen yalan söyler.
  • Hayatimda hic seyysr yemedim konuyu gorunce dedim hadi yiyim tam besiktasa indim gidicem seyyar pilavcibin yanina yine seytan durttu gidip pilav evi nde yedim ama bir gun mutlaka deniycem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi ara bende tavuk pilava sardıydım hergün yiyordum. tavuk olmadan yiyemem üzerine karabiber ve turşuyla gerçekten çok güzel oluyordu sonra bıktım
    şu an nohutlu pilav var mesela evde az önce bi kaşık aldım bıraktım. pilavın yanında tavuk şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Unkapanındayım her aksam unkapanındaki meşhur pilavcıya uğrarım.. Evde ne kadar iyi yapılırsa yapılsın o adamın yaptığı plav gibi olmuyor.

Adamın seyyar tezgahının önünde sıra oluyor akşam 6 dan sonra. Gece 3'e kadar duruyor sanırım. Zabıtanın o saatte eldiğini hiç görmedim şimdiye kadar sanırım akşam saatinden sonra sorun yartmıyorlar.

Güzelde para var o işte tavuk pilav sanırım tavuk+ plav + ayran 4 tl bizim orada.

o adamn pilavı acayip bişey, birazdan uğrasammı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemirci

evet seyyar satılan nohutlu tavuklu pilavın tadına doyum olmuyor. Fakat nerdeyse tamamı knor kullanıyordur içine. Kullanmıyorum diyen yalan söyler.

Öğrendim knor kullanmıyorlarmış hakiki et suyu kullanıyorlarmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlahi Morluk

SAdece zabıta değil Mardinli değilsen biraz zor satarsın. Onun da mafyası var. Midye dolmacılar gibi seyyar pialvcılar da Mardinli oluyor genelde.

Aynen öyle adamlar teşkilat :D

• quote:

Unkapanındayım her aksam unkapanındaki meşhur pilavcıya uğrarım.. Evde ne kadar iyi yapılırsa yapılsın o adamın yaptığı plav gibi olmuyor.

Hocam o dediğim imlok dediğin bir yer gibi bir yer değil mi hafif yokuşta sgk nın karşısında duran adam. :D

Gece orası saat 3 gibi ne kadar kalabalık öyle.. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

quote:

Hocam o dediğim imlok dediğin bir yer gibi bir yer değil mi hafif yokuşta sgk nın karşısında duran adam. :D

Gece orası saat 3 gibi ne kadar kalabalık öyle.. :D

Gece çalışan taksiciler olsun canı sıkılan olsun araba ile geçen olsun aklına kim gelirse yemek için oraya gidiyorlar. Zaten sadece taksiciler bile tek basına kalabalık yaratmaya yetiyor.

• Bölümü hortlatalim. Bende seyyar pilav planlıyorum var mı şu an yapan? Zabıta izin işleri nasıl oluyor akşam gece satışı planlıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 liradan sat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 yılda 80 kat fakirleşmek. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan en kötü tavuk pilav 50 lira desek. Türk parası 50 kat değer kaybetmiş. Hayaldi gerçek oldu.

• Why Shy kullanıcısına yanıt

Aman diyelim, şahlandık aksine.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.