Şimdi Ara

Sezen Aksu Bu mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bir tek alternatifini söyleyebilen var mı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRojka

yha neden normal üyelik kullanmıyonuz anlamadım gitti yha biz sıkıldık sizin fake lerinizden siz sıkılmadınız mı??

''yha'' lafınada kullananada uyuz olurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

bir tek alternatifini söyleyebilen var mı???

Tr'de zaten müzik yapılmıyor..İste dünyadan sayısız ses söyleyelim..
  • sezen aksuya laf atanlar sezen aksunun şarkılarını dinlememişler galiba??
  • Bu karının ne olduğunu en son konser verdiği alanda aptalca hareketler yapmasından anlamıştım. Burak Kut kamilinin söylediği Komple adlı şarkısının müziği Daddy Yankee'nin "Rompe" parçasına ait..

Türkiye'de müzik yok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feat -- 26 Mayıs 2007; 18:14:19 >
  • sezen aksunun'ya sozum yok ama shake it up sekerimden 1. bekleyen bir topluluktan nasıl bir muzik zevki bekliyorsunuz ki sezen'in bu sozu cok dogru "saçma şarkılar yapıyorum ama hit oluyolar" birazda marka meselesi sezen aksu oturmus bir isim sarkı kotude olsa insanlar onyargıyla sezen yapmıssa iyidir diyor.
    ama hakkınıda vermek lazım bazı sarkıları cok guzel dinle dinle insanı sıkmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turexx -- 26 Mayıs 2007; 18:18:50 >
  • Bazı şarkıları değil çoğu şarkısı ama niye çıkaramaz mı yani zaten Burak kUt'u kapasıtesi böle bir şarkı anca kalkar abartmanın bir anlamı yok onun gibi bir Pop sanatçısı Türkiye'de çıkmışsa gelin konuşun öytle saçma saçma bi tane şarkı için hemen satmayalım kadını.
  • şimdi ağar konuşucam o olucak yani biri fake alıp bişey sallıyo diğeri çıkıp pkk sitesinde yazılanlardan bahsediyo arkadaşım aloooo sezen ordaki çağrıya kulak veripde çıkıp TC Pkk yı vurmasın mı dedi. Orhanın ne nane olduğunu biliyoruz adları aynı satıra girdi diye odamı.??? senin zihniyetini şiddetle kınıyorum şurda 2 tane kıçı kırık teröristle uraşamıyoruz bizim askerlerimizi kim şehit ediyo pkk sitesimi yoksa sitesinde hiç alakası olmadığı halde adı geçen mi ?? Oraya İbrahim tatlıses yazılsaydı ne olurdu ?? veyahut milliyetçi birini örnek vereyim Kıraç yazılsaydı ne olacaktı ?? !! kapasite meselesi çok ayrı bişeydir o bir ekol yaaa senelerdir kendini deformasyona uğrattırmamış reklam yapmamış be sesi yetmiş. sen adı yanına gireni öldürelim yok edelim diyosun seninkisi faşizm.

neyse konu kaydı kayıcağı kadar SEZEN AKSU dinlerim dinletirim kim ne derse ne nane yerse yesin.

@turexx seninde dediğin gibi ülkeyi temsil etmeye gittiğin şarkı ......... ingilizce saçma sapan anlamsız.... ve şarkıyı oraya götüren TİKY

• Ben Sezen Aksu'nun 90'lı yıllar ve öncesi halini özledim... 90'lı yıllarda en çatlak şarkılarından birisi Kız Seni Yerler'di ve zevkle dinlerdim. Ki şimdiki çatlak şarkıları bana çok itici geliyor.
  • milf hunter
    nicke bak müthi$$$
    M other I would L ike to F uc..
    huhaaa
    takdir ettim.

• ben bu nicki bi yerden hatırlıyom.bi adam vardı süpermarkette falan.arabayla gördsüğünü alıyodu.ilginç
  • quote:

Orjinalden alıntı: EliNTeR

quote:

Orjinalden alıntı: TRojka

yha neden normal üyelik kullanmıyonuz anlamadım gitti yha biz sıkıldık sizin fake lerinizden siz sıkılmadınız mı??

''yha'' lafınada kullananada uyuz olurum

olabilir el sanırım "yha" olayına gıcık oluosun düzgün yazmaya çalışıyorum alışkanlık olmuş işte orda da hızlı yazıyodum öle çıkmış..
  • Çakkıdı da Sezen Aksu bestesi...
  • Sezen+Onno+Aysel Gürel süperdi. Onno öldü olay bitti... Ne öle beste yapılır artık ne de öle düzenleme.. Millet Serdar Topaç mı ne, afedersiniz bişe kafalı japon askeri derler ya, aynı öle bi heriften, daha da kötüsü tipiyle doğru orantılı bestecilik yeteneğine sahip bi heriften besteler alıyor artık. Tüm bundan daha da kötüsü, Sezen topaçtanda kötü şeyler yapmaya başladı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: motor

milf hunter
    nicke bak müthi$$$
    M other I would L ike to F uc..
    huhaaa
    takdir ettim.

muauhau
    ben de aynı seyi sölicektim herifin nicke bak milf hunter

bi de aynaya bakmadan sezen aksuyu eleştiriyorr

töbe töbe ne günlere kaldık

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.