Şimdi Ara

Sezon 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oncelikle ne zaman baslayacak? 13 subat diyorlardi ama blizzard genelde sali aksamlari bakim yapmiyor mu?

Sonrasinda da bu soru icin konu acmayayim. Yeni sezona baslayacak olanlar

Hangi sinif ile baslayacaksiniz?
    Hardcore yada softcore?
    ve Stratejiniz ne olacak?

Ben baslayim ilk;

Demon Hunter ile baslayacagim.
    Softcore....
    1. amacim gold kasmak olacak. Gold yapip ve gemleri son seviye getirdikten sonra act 1 bounty yapacagim.(bu arada guzel goblin spam yerleri buldum. ve 70 olduktan sonra ciddi anlamda buraya yogunlasacam). ve bu arada bountyden rorg cikarsa rift yapip kridershot bulmaya calisacagim:D

sonraki amac greater rift.. Ama g.rift bana gore degil ya:) yaris halinda kostura kostura gitmek pek tatmin etmiyor..:) gem updateleri icin yapar sonra birakirim heralde...

• hardcore, normalde monk oynarım ama bi dh denemesi yapacağım. amacım hızlı paragon almak.
  • karar veremedim valla.Monk,barbar veya crusader kasmayı düşünüyorum.Gerçi en son gördüğüm crusaderlar at spamliyordu softcore oynarım.13 şubatta başlıyor bsc de haberi yapılmıştı.
  • Benim anlamadığım 13 şubat salıya mı denk geliyor, bakım yapsa ne olacak merak içerisindeyim.
  • Bugün Salı idi, ayın 10'u.
    Bir hafta 7 gün sürüyor.
    Aynı günün bir hafta sonrası için 7 eklemek gerekiyor.

Bu bilgiler ışığında büyük ihtimalle 13 Şubat Salı'ya denk gelmeyecektir. Çin takvimine göre yaşamıyor ya da Kelt Şamanı değilseniz.
  • Şöyle düzenleyeyim cümlemi.
    13'ü cumaya denk geleceği için salı günü bakım yaparsa şirket ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaapS -- 10 Şubat 2015; 19:16:23 >
  • türkiyedeki internet sebebiyle yine sc'da başlayacağım ne yazıkki...

monk ile solo ilk 350'ye girdim sezon 1'de.

bu sefer barbar yapıştıracağım.
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    hocam valla oyuna girdigimde bir yazismada 13unde yeni sezon baslayaacak diye yazdilar. blizzard sali gunleri guncelleme ve bakim yaptigi icin otomatik olarak 13u sali oluyor diye bunyeye islendi..
  • Crusader kasmak istiyorum ama nasıldır kasması kolaymı zormu hangi skillerle bir an önce 70 olunur?
  • Sezon hardcore crusaderle baslamayı düşünüyorum. Condemn kalkanı sezon 2 de varmı bilgisi olan varmı. Yoksa barbarla baslayacagım. İlk amacım ölmemek :) tabi bu benim için biraz zor :) griftte odaklandım sezon 1 de ve sonucu hüsran oldu. Sezon 1 deki hatalarımı yapmamaya calısarak ilk amacım yuksek griftlere girmek olacak.
    Bu arada condemn kalkanı sezon 2 de varmı bununla ilgili bilgisi olan paylaşabilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezon 1 de crus oynadım yine crus belki barb kasacağım. Softcore.
  • bende kararsızım. sizce season 2 de wizard yada witch doctor hangsini tavsiye edersiniz?
  • Biraz araştırdım , belki merak eden arkadaslarda vardır. Condemn build için kullanılan kalkan sezon 1 e özel item olduğu için sezon 2 de olmayacak :) sezon 2 ye barbarla start vereceğim sanırım .

• Artık standart oyun bileşeni oldu, normalde de düşüyor, kuvvetle muhtemel 2. sezonda da olacaktır; siz böyle sorarsanız elbet cevabı olmayacak şeklinde olacaktır...
    Nereden araştırdığınızı öğrenebilir miyim acaba, açıkçası merak ettim, belki oyun hakkında soru işareti olan ve araştırmam gereken konuları oraya sorabilirim?
  • Soru gayet anlasılır oldugunu sanıyorum :) Frydehr’s Wrath ( condemn build kalkanı ) sezon 1 e özel bir item oldugu için sezon 2 içerisinde olmayacağını okudum. İşin non-season kısmı pek ilgilendirmiyor beni. Kaynakta diablo fun sitesi , ayrıca bende bu şekilde olabileceğini düşündüğümden sormustum ilk yazdımda.
    Ayrıca bende isterim sezon 2 de olmasını , duruma göre hareket edecez artık

• Evet, sorunuz anlaşılır da sorulma sebebini anlayamamışım galiba. Umarım sezon farkı gözetmekszin bu item bulunabilir; zira ben ilk sezonda bu item ve build için Crusader ile oynamıştım ve yine oynamak isterim açıkçası.
    Şu karakterdeki eşyaları sezondan aktarmıştım.
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/Humanitas-2805/hero/54459288
  • sezondaki esyalara bakinca wizard'in sezonsal yuzugu ve demon hunterin bow guzel geldi. Haa duseceginden degil ama ya duserse deyip baslayabilirim. tabi wizardin yzuzugu hc icin gayet hos..

demon hunter'in bow:http://us.battle.net/d3/en/item/odysseys-end
    wizardin yuzugu:http://us.battle.net/d3/en/item/halo-of-arlyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedehakan -- 12 Şubat 2015; 0:21:03 >

• Sezonda oynamak gereksiz vakit kaybi sezonda oynadigin surede normalde oynayarak 2 kat farm yaparsin issizler gibi full tank oynayanlar ayri zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinsukru -- 12 Şubat 2015; 0:36:51 >
  • Bence sezon ayrı bir zevk ve olmasaydı çok monoton olurdu. Ha onun yerine ne olur ya da ne olsaydı bilmem. Şahsen 2 kat farm yapacağıma sıfırdan herkesle birlikte oynarım çok daha keyif alırım ki amaç oyundan zevk almak olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinsukru

Sezonda oynamak gereksiz vakit kaybi sezonda oynadigin surede normalde oynayarak 2 kat farm yaparsin issizler gibi full tank oynayanlar ayri zaten

hocam sezona ozel legendaryler var. onlari avlamak icin oynanir oyun bence... ayrica bence issizlik tanimi mevcut yeni hicbirsey olmadan sadece dex 3-5 daha fazla gelsin diye farmlamaktir...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.