Şimdi Ara

Sezon 2 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla hocam dün akşam t6 da normal rift yaptım.4 kişiydik. Riftin sonuna kadar oynadık ve ortalama oyunda rift / 2 leg verdi..

Bugun sabah solo yaptım. Bir riftte 7 tane leg verdi. Sonra oynamadım gerçi... Ama kısırlık oluyor bazen...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar t1 de çok zorlanıyorum. Ne yapmam lazım?
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/UriandWubber-2598/hero/55258891
  • Bazen değil hocam baya bi kısırlık oluyor, şanslı riftler olmaya başladı denk getirmek lazım. Çiftçinin vurgun yapması gibi seviniyorum artık.
    Bu goblin sürüsü denk gelip durdu, vurdum... vurdum... sonunda 2-3 parça bir şeyler düşürdüm. Kaç goblin kestim "sürüsü" kestim bilmiyorum.
  • mechulkalan M kullanıcısına yanıt
    Publicte oyna. Çok dalma, uzakta kal. Bir iki legend düştükçe geliştirirsin. Dex'i çok arttırmak ilk etap yapman gereken. Soketli pants, chest armor bulup onlara gem tak. Gemleri geliştir. Yavaş yavaş üzerindekiler iyileşince meşhur buildleri deneyebilirsin...

• season 2 , softcore witchdoctor başladım.
    yavaştan ilerliyoruz :)
  • Standart monk skilleri ve uygun ekipman için bir link atabilir mi biriniz rica etsem ?
  • _AMADEUS_ kullanıcısına yanıt
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/barak-2891/hero/14108591

ben lighting damage ile wave of light gittim..
  • saintroyo kullanıcısına yanıt
    Tamam, teşekkürler.
  • sezon 2 kaç ay sürecek arkadaşlar ?
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Mayıs haziran diye sallasam???

• Sezon 1 den beri The Witching Hour arıyorum, harcadığım shardlar ile ev alınırdı, beter ol kadala.
  • Bende oyleydim dostum oyun basladigindan beri ariyordum ki, birgun kadala vitli bir witch hour...

Ama bombardier quiver icin tam 7400 blood shard harcadim. Sonra r. Guardiandan dustu..:)

sonrasinda kadala inadina bombardier quiver veriyor:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedehakan -- 25 Şubat 2015; 13:17:14 >
  • Bana Bombardier geçen random bir kutudan düştü :), bakalım TWH ne kadar uzun sürecek.
  • ben o dediğiniz quiver dh ile oynarken düşmeyince monk ile deneyeyim dedim(o da dex nasılsa deyip), daha ilk denemede gelmişti kadaladan.
  • Ulaştığım bir kanıyı paylaşmak istiyorum,sezon oynama tamamen gereksiz. ilk hafta orta halli kasarak oynadım 400 ü geçmiştim sonra bıraktım ellemedim şu an 540 üzeri paragona ulaştım ki pek oynamaya oynamaya ve düşen itemler sezon duşu elimde olan itemlerden tamamen berbat.

8-9 tane Etrayu düştü hepsi çöp, 5-6 tane calamity düştü yenisi yok, en son az önce Kridershot düştü 3,469 damage sezon dışı bulduğum ise 3,500 damage,demirciden yaptığım arcane barb bile sezon dışındaki oyunumda olandan kötü,daha mevcut itemlerimden iyisi düşmedi sezonda, tamamen saçma sapan bir hal aldı yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haymatloshan

Ulaştığım bir kanıyı paylaşmak istiyorum,sezon oynama tamamen gereksiz. ilk hafta orta halli kasarak oynadım 400 ü geçmiştim sonra bıraktım ellemedim şu an 540 üzeri paragona ulaştım ki pek oynamaya oynamaya ve düşen itemler sezon duşu elimde olan itemlerden tamamen berbat.

8-9 tane Etrayu düştü hepsi çöp, 5-6 tane calamity düştü yenisi yok, en son az önce Kridershot düştü 3,469 damage sezon dışı bulduğum ise 3,500 damage,demirciden yaptığım arcane barb bile sezon dışındaki oyunumda olandan kötü,daha mevcut itemlerimden iyisi düşmedi sezonda, tamamen saçma sapan bir hal aldı yani.

Ulaştığın kanı şahsi olup sezonun gereksizliği tartışılır. Sezon dışında düşürdüğün item'lar ile grift sıralamasında kaçıncı oldun, bu 2. sezonda kaçıncı sıradasın DH olarak? Gem'lerini kaçıncı seviyeye getirdin? Şu anda oyundaki belki en çok oynatan olay, grift. Başka sınıf ile oynadın mı? Onlarla hangi seviyede grift yapabildin? Party'lerdeki sıralamalarda ne durumdasın? Hardcore denedin mi? Bunları yapmadan, yani oyunda amaç belirleyip sınırları zorlamadıkça, tek bir sınıfa bağlı kalınca sıkılmak çok doğal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 3 Mart 2015; 20:46:45 >

• İlk 10 diyorsanız bunlar için çok iyi itemlerin olması lazım,hatırı sayılır sıralamalara girdim ayrıca ama bu oyundan sıkılmamak için bir neden değil.Sezon bitince o oteller düşüyor ve koca sezon oynayan adama düşmeyen item bana düştü,sezon 2'de ki tek yapılacak iş yeni 3 gemi kasmak gerisi sahiden zaman kaybı.Sıralamaya kazmak beni o kadar da oyunda tutmuyor zira.Her karakter ile var,tank oynamayı da biliyorum,h.amulet yüzünden soğudum.

• Exploit keşfettim. Goblin öldürünce vault açılıyor ya. İçeri girin. Bossa kadar eğlenin. Bossa gelince, bossu hemen kesmeyin. Belli aralıklarla goblin atıyor. Onları kesin hep. Sonra goblin atmayı bırakınca sizde savaşmadan intihar edin.

Exploit burada ölünce son spawn yerden canlandırı seçip tekrar vaulta giriyoruz. Vault bossuna gelip tekrar goblin fışkırtmasını bekliyoruz.

Sonra tekrar ölüyoruz... Böyle gidiyor:)

Dedenin goblin cenneti ismini verdim exploite..

Ha verimli midir pek değil. Ama exploit exploittir:)

• dedehakan D kullanıcısına yanıt
    Zaten vault'u kırk yılın başı buluyoruz, ben gate açacağını anladığım an bi heyecan basıyor :) İçeriye bir dalıyorum sonra boss ne zaman öldü diyorum O kadar sabredemem ben onu hemen kesmem lazım :)
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    Bu, oyunun başından beri bilinen ve normal olan bir durum. Her boss dövüşü için geçerli; siz öldüyseniz başa sarar ve en son checkpoint'ten spawn olursunuz... Vault'ta da durum aynı, boss'un sırtından düşen goblinlerin attıkları da yerden almadıysanız kayboluyor zaten. Sözün özü, bilerek yapılmış zira Vault'un asıl amacı olabildiğince çok altın toplayabilmek...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.