Şimdi Ara

Sezon 3 Elo Sistemi ve yeni Summoner Spell

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yeni sistem ile birlikte oyuncuların yüksek derecede Elo kaybının önleneceği düşünülüyor.
    Bir oyuncu oynamış olduğu oyunu kaybetse bile,oyun içindeki davranışlarının bir takım öldüllerle(+elo) oyuncuya geri verilecektir.

Oyun içinde Elo kazandıracak bir takım davranışlar;

Harita üzerinde bir oyuncu takım arkadaşına&arkadaşlarına Ping(uyarı) verir ve o takım arkadaşı&arkadaşları 10 saniye içinde ölürse; Uyarıyı yapan kişi Kişi başı +2 Elo kazanacaktır.
    Uyarı:Elo bonusları 5Dk da bir geçerlidir.

Oyun içinde Afk(oyunu terketmek) -40 elo olarak cezalandırılacaktır.Eğer oyuncu 5 dk içinde geri dönerse Elo kaybı söz konusu olamaz.
    Eğer oyunda birden fazla Oyundan çıkan bir durum söz konusu ise;Oyun içindeki oyuncuların Elo kaybetmesi söz konusu olamaz.

Bir oyuncu 15 ve üzeri WARD alınması durumunda maç sonucunda(W/L Durumu önemsiz) +3 Elo ile ödüllendirilir.

Takım Arka arkaya olmak şartıyla Baron/Dragon öldürme durumunda Her kişi +2 Elo ile öldüllendirilir.

Takım 20 Dakikayı geçmeden Dragonu öldürürse Her kişi +3 Elo ile ödüllendirilir.

[Achievement: Helping Hands.] =>>>> ( Üzerinde Blue/Red Buff bulunan bir oyuncu öldürülüp Daha sonra 2 li buff sahip olan kişi 20 saniye içinde ölürse,Onu öldüren kişi +2 Elo işe ödüllendirlir.(10 Dk içinde tekrarlanmaz)

[Achievement: Hail Mary.] =>>>> X takımının üyeleri/üyesi Barona veya Dragona saldırı anında Y takımının üyesi Baron veya Dragon çalması(son vuruş) durumunda Y takımının üyesi +3 Elo ile ödüllendirilir.

Kazanılma Durumunda(Win) 15 ve üstü Assist sahip olan kişiler +5 Elo ödül kazanacaktır.

Oyun içinde +3 Kill (Triple Kill ve üzeri) başarıya sahip olma durumunda +6 Elo ödül kazanacaktır(1 kereye mahsustur)

Kazanılma Durumında(Win) 15 ve üstü Kill Sahip olan kişiler +5 Elo ödül kazanacaktır.

Summoner Spell: Darkness: 300 saniye dolma süresince Harita üzerinde bulunan bütün wardları temizler.

NOT:ALINTI DEĞİLDİR.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcakir1987 -- 21 Ağustos 2012; 13:48:38 >

• Ooo çok iyi yenilik/değişikler

Edit: sazan.avi değilse gerçekten çok güzel, bir arkadaş demişti geçen gün oyun içindeki davranışlara +/- elo verilmeli diye. Bu yazanlar doğru ise elo hell diye ağlayanların sayısı azalır büyük ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NDS -- 21 Ağustos 2012; 13:51:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • q@yn@q?
  • spell op olmamış becerememişsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackie Boy -- 21 Ağustos 2012; 14:19:51 >
  • Spell OP, artık support Exhaust ve CL yerine Darkness'i alıcak, cidden op olmuş.
  • Sazan avi değilse ölmek üzere olan adamı pingleriz gelsin elolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sazan.avi
  • Redditte göremedim, sazan.avi muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Advancensar -- 21 Ağustos 2012; 14:03:43 >
  • Sezon3 te artık " support or feed " dıyenlerı görürüz. Spellde op.
  • çok güzel olur diyordum alıntı değili görene kadar
  • Wauwauadauauau süper olmuş sürekli ward alıp adamları ileri gidin diyip ping atıcam bufları olana dalacam sürekli jungler seçecem smite ile çalacam baron x)

Edit: Sazan.avi olmaya müsait mesaj attım beyler gazam mübarek olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 21 Ağustos 2012; 13:57:35 >
  • Adam uğraşmış yazmış yav,kırmayın.Ama güzel,istediğim fikirler yani akıcı güncel
  • supportları cazip hale getirmeye çalışıyorlar, bence iyi bi durum. ama umarım sazan.avi değildir.
    not: o darkness spelli ne öyle ya gelmesin o o.o

edit: sazan oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broloki -- 21 Ağustos 2012; 13:59:19 >
  • spell güzelmiş
  • Supporta böyle şeyler olsa oyun daha hoş olur fln diye ticket attım... 10ip boost yolda
  • Yenilikler çok güzel yenilince bile eğer oradakiler uygulanmışsa elo gelebilir.Ama summoner spell cidden op.
  • Kusura bakma ama saçmalık bunlar
  • İnanılmaz saçma ya umarım bunları getirmezler gerçekten oyunu batıracak yenilikler diyebilirim. İnsanlar 3-5 elo için yapmadığını bırakmaz. Bi de mümkünse kaynak rica edicem çünkü hiç inandırıcı gelmedi en ufak mantık yok şu yukarıdaki fikirlerin içinde.
  • sazan.avi
  • Arkadaşlar Haziran ayından bu yana bazı forumlarda ve bazı kişilerden aldığım duyumların sonucunda,uzun zaman önce bu konuyu oluşturum.Fakat,Bugün Konuyu düzenleme fırsatım oldu.
    Resmi birşey yok. Lakin,Haziran ayından bu yana Gerekli istekler ilgili yetkilere e-mail olarak gönderilmiştir. Yazdıklarımın hepsinin gerçekleşmesini beklemiyorum ama birkaçının olması muhtemel birşey.

Bu arada bir arkadaşın dediği gibi öneri bulunduğunuz taktirde 10 ip boost ile ödüllendiriliyorsunuz( 30 ip boost kazandım)

eğer yeni fikirleriniz varsa yetkili kişiyle irtibata geçmenizi tavsive ediyorum.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.