Şimdi Ara

Sezon 3 Elo Sistemi ve yeni Summoner Spell (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence sazan.avi
  • sazanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çalışan Ağustos Böceği -- 21 Ağustos 2012; 15:51:14 >
  • böbrek.avi
  • bana inandırıcı gelmedi ozaman herkes support oynasın
  • Bunu yazan eleman ne içti acaba
  • Adam birazdan konuyu editleyip qandırdım xd yazıcak..
  • Sazan.avi hakikaten o zaman 2 takımda anlaşıp elo kasar sonra bir maçta 1600 elolu adamlar gelir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böbrek720pXViD.avi
  • okurken anlamadım ama spell'e gelince sazan avi olduğunu anladım
  • Başlığı değiştir
  • oyundan ayrılma,afk tarzı şeylerde elo kaybı güzel düşünce;fakat diğer olaylar bana saçma geldi,oyuncular sırf bunları yapmak için oyundan kopar görüşündeyim...
  • Acaba bunların hepsini bir oyun için de yapsan yenilsen bile bütün elo gelir mi ona göreyse eğer 15-20 tane ward alır devamlı "g" veya "v" ile spam yapar elo kazanırım

edit:sazan.avi olduk sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemfb12 -- 21 Ağustos 2012; 17:58:06 >
  • Saçma sapan şeyler. Maç bitmeden sat itemleri ward al +3 elo oh mis
  • Saçmalık.
  • " Bir oyuncu 15 ve üzeri WARD alınması durumunda maç sonucunda(W/L Durumu önemsiz) +3 Elo ile ödüllendirilir. " wriggle sayılır mı acaba?
  • eşyaları satıp ward al mantığını engellemeli çok kolay, belli aralıkla koyulmayan veya kule dibi gibiğ görünen yerleri ward'layanların ward'ları geçersiz kılınabilir. Buna takılanları kınadım onun dışında söylenenler çok hoş şeyler, Ping için de adamın haritada herhangi bir şekilde gözükmesinden önce atılması şartı koyulur. her yeri pingleyenlerin pingleri sayılmaz... Basit basit şeylere takılıyorsunuz anlamıyorum. Yazılımında bir If deyimi fazla koyularak yapılabilicek şeyler bunlar.
    VErilen elo'ların çok yüksek olduğunu göz önüne almazsak, uygulanmaı olasıdır.
  • Kaynak nedir acaba?
  • sazanlık yapmayın riot böyle bi şey yapsa 1 ay sonra herkes 5000 elo olur elo sisteminde denge denen bi şey var havuzdaki toplam elo oyuncu sayısına bağlı olarak lineer olmalı ve ortalama elo değişmemeli bu sistem gelirse elo sistemi s.çar
  • +50 elo gelir her macta ^^
  •  Sezon 3 Elo Sistemi ve yeni Summoner Spell
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.