Şimdi Ara

Sezon 3 Elo Sistemi ve yeni Summoner Spell (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

EDİT: Şu anda kendimi m*l gibi hissediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hohoyt -- 21 Ağustos 2012; 23:47:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TH3LL

Arkadaşlar Haziran ayından bu yana bazı forumlarda ve bazı kişilerden aldığım duyumların sonucunda,uzun zaman önce bu konuyu oluşturum.Fakat,Bugün Konuyu düzenleme fırsatım oldu.
    Resmi birşey yok. Lakin,Haziran ayından bu yana Gerekli istekler ilgili yetkilere e-mail olarak gönderilmiştir. Yazdıklarımın hepsinin gerçekleşmesini beklemiyorum ama birkaçının olması muhtemel birşey.

Bu arada bir arkadaşın dediği gibi öneri bulunduğunuz taktirde 10 ip boost ile ödüllendiriliyorsunuz( 30 ip boost kazandım)

eğer yeni fikirleriniz varsa yetkili kişiyle irtibata geçmenizi tavsive ediyorum.

Çoğunun olacağını zannetmiyorum

• spell haritadaki tüm wardları diyo sanırım yani kendi attığımız wardlarıda temizliycek sanırım o kadarda op değil eğer öyleyse, fakat sadece karşınınkini temizliyorsa gerçekten op
  • quote:

Orijinalden alıntı: SideBlast

quote:

Orijinalden alıntı: TH3LL

Arkadaşlar Haziran ayından bu yana bazı forumlarda ve bazı kişilerden aldığım duyumların sonucunda,uzun zaman önce bu konuyu oluşturum.Fakat,Bugün Konuyu düzenleme fırsatım oldu.
    Resmi birşey yok. Lakin,Haziran ayından bu yana Gerekli istekler ilgili yetkilere e-mail olarak gönderilmiştir. Yazdıklarımın hepsinin gerçekleşmesini beklemiyorum ama birkaçının olması muhtemel birşey.

Bu arada bir arkadaşın dediği gibi öneri bulunduğunuz taktirde 10 ip boost ile ödüllendiriliyorsunuz( 30 ip boost kazandım)

eğer yeni fikirleriniz varsa yetkili kişiyle irtibata geçmenizi tavsive ediyorum.

Çoğunun olacağını zannetmiyorum

Hiçbiri olmaz, olamaz.

• Kalp atışlarım hızlandı lan.

Bu yenilikler gelsin gelmeli gelibolu.
  • kill'em all diye bir spell geliyor 3. sezonda. cooldown'ı yok, kullanınca karşı takımın tüm turret'lerini yıkıyor.
  • Bir oyuncu 15 ve üzeri WARD alınması durumunda maç sonucunda(W/L Durumu önemsiz) +3 Elo ile ödüllendirilir.

hani şu bütün itemleri satıp etrafı wardla dolduranlar geldi aklıma :D
  • spelli görene kadar inanma eğilimdeydim ama sonra
  • kafan güzelmiş qnk
  • sazan.avi
  • Sazan.avi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri

Sazan avi değilse ölmek üzere olan adamı pingleriz gelsin elolar

okuduğumda aklıma ilk bu geldi

Şaka maka wardlara assistlere filan elo.. İyiymiş.. Bundan sonra only Carry/Sup tabi sazan değilse.. Killere, dragon/barona&çalmaya double buff alma/öldürme tambi carry iyi iyi..!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığı değiştir lütfen, öneri gibi bir şey ekle başlığa...
  • Kaynak?
  • bu kadar saçma şey duymadım . inş böyle bir şey olmaz.
  • summoner spell çok saçma sazan.avi gibi geldi bana
  • Hala sazan.avi gibi geldi diyenler var . Gibi değil be arkadaşım,sazan.avinin ta kendisi
  • sazan.avi

tf de full ping leriz kaybettiğimiz elo ları kazanmış oluruz
  • sazan.avi tabi ki böyle elo sistemi mi olur
    adamları ezip 20 dkda kazananlar
    50 dkda zar zor yenen adamlardan daha az elo kazanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hohoyt

Harika. Cidden çok çok çok harika

he yav he çok iyi.
    Millet elo için ölmek üzere olan adamı pingler
    bütün parayla ward alırlar
    herkes ks ks diye ağlamaya başlar
    "QNQ DUR DAHA ELO KASAMADIM BİTİRMEYİN PLSSSSSSSSSSS" diyen tipler ortaya çıkar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.