Şimdi Ara

sezon 5 kan alan vlad buildim ( mid ) 3.5 yillik vlad oyuncusu icerir. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
7
Favori
4.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Early gamede zaten e'sini fazla kullanırsan yandın. Ayriyetten karşında senin yapabileceğini bilen insanlar olunca ister istemez pasif kalmak zorunda oluyorsun. Yani altını çizerek söylüyorum "bence" earlyde 2-3 saniye daha önce Q atmak avantajdır. Burada 2k küsür vladimir oyunu olduğunu söyleyen birine kesinlikle saygı duyarım, dediklerine de güvenirim. Ben de kendi fikrimi belirtmek istedim
  • bunu görünce aklıma w'ya duman olur diyen adam geldi :D mübarek üçlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bladexile

Rabadonu sona mı bırakıyorsun zhonya alıyorum ben genelde tanklar çoğunlukla olduğu için voidi de 5 ci falan alıyorum son itemde 300 ap için 1700 gold beklemiş oluyorum

item sirasini da ordaki gibi yapiyorum. ilk amacim Wota rushlamak oluyor. Devaminda ludens aliyorum sonra botu tamamliyorum. Ludens in ufak parcasindan aldigim zaman ms arttigi icin botu hemen tamamlayayim olayi ortadan kalkiyor biraz daha mid game e birakabiliyorsun. Ludens alinca ap 300 oluyor damage gayet muazzam oluyor hemen void aliyorum ki mid game i fed bir sekilde kapatayim. Sonrasinda duruma gore zhonya veya rabadon aliyorum. Fakat su durumda eger feedlenmissem rabadon daha cok isime yariyor cok fazla hp verdigi icin pasiften. Zhonya late game item i vlad icin. tam olarak late game de alirsin performansini onun oncesinde sadece karsinda ad hero varsa erkenden alabilirsin defansif olarak gelistirdigi icin.

• Bloodimir kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum dediğine. Bu buildi yaparsan o kadar ihtiyacın olmayabilir. Onu da mavi güçlendirmeyi alarak halledersin dert değil yani. Zaten mavi güçlendirmenin çok gerekmedikçe midden başka birine verilmesini doğru bulmuyorum. Ama ben içim rahat etsin diye mutlaka %40 a ulaşmak isterim
  • Vlad zaten tank hasari iyi ve cok can sıkan bi hero bu buildle iskence cekeriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle rünü nasıl diziyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: boun1631

Early gamede zaten e'sini fazla kullanırsan yandın. Ayriyetten karşında senin yapabileceğini bilen insanlar olunca ister istemez pasif kalmak zorunda oluyorsun. Yani altını çizerek söylüyorum "bence" earlyde 2-3 saniye daha önce Q atmak avantajdır. Burada 2k küsür vladimir oyunu olduğunu söyleyen birine kesinlikle saygı duyarım, dediklerine de güvenirim. Ben de kendi fikrimi belirtmek istedim

Dogru. Mekaniksek olarak bakarsak %7.5 cd bile gerekli aslinda. Vladin yedigi en buyuk nerf s2 basinda Q nun cd u 3 saniyeden 4 saniye ye cikartildigi patch. Bu patch den sonra her oyun vladimir gormeyi biraktik zaten.

Ben aklimdakileri tam olarak kagida geciremiyorum bunda muhtemelen turkce min anadilim olmamasi var kendimi ifade edemiyorum tartisma ingilizce olsa daha aydinlatici bilgiler cikartabilirdim oyuna. ayrica 2-3 saniye olsa her oyun oynariz . oda 1 saniye etki ediyor q lvl 1 de iken. lvl 9 %7.5 cd ile 4 saniye olan Q anca 3.5 saniye ye duser buda bakarsak aslinda cok fazla fark etmez oyuna eger ki bu 7.5 cd i itemler le de tamamlarim cd buildi yaparim dersen o zaman faydasini gorursun oda benim buildim ile calismiyor. Benim build ile fight a girip 2-3 saniyede yapabildigini yapip geri cikman. muazzam damage attigin icin zaten defansin yok 2. q yu atmaya vaktin kalmiyor orda durursan tek yiyorsun 0 def itemi oldugu icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: İmam Ayıldı

Öyle rünü nasıl diziyorsun?

masteri demek istemiştim.
  • Bloodimir kullanıcısına yanıt
    Ne demek istediğini gayet iyi anladım ben Zaten bu buildi yapabilmek için ilk itemi çıktıktan sonra çatır çatır kill alman gerekiyor. Amaç da bu dediğin için cdr a ihtiyaç duymadığını söylüyorsun. Ben de ne buildi yaparsam yapayım %40 cd ulaşmak istediğimi söylüyorum. Bu arada kabiliyet sayfasının bir fotoğrafını atarsan memnun olurum. Hem rehberini de genişletir. Kendiminkiyle kıyaslamak istiyorum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

Vlad'a yeni yeni alışıyorum kombosu nasıl ulti atıp W ile girip kan alıp zhonya basıyorum bide sana danışmalı

ghost E+Q > ulti > E+Q > pool > Q > Zhonya >
  • Kümen ne kardeşim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZL Veon TR

Kümen ne kardeşim ?

diamond 3 e kadar cikabildim kendim. suan diamond1 hesaplarla oynuyorum. oyunlar biraz zor gecse de siritmiyorum yani hakettigim lig diamond diyebilirim cekinmeden .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodimir -- 23 Mayıs 2015; 21:32:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

quote:

Kümen ne kardeşim ?

diamond 3 e kadar cikabildim kendim. suan diamond1 hesaplarla oynuyorum. oyunlar biraz zor gecse de siritmiyorum yani hakettigim lig diamond diyebilirim cekinmeden .

Helal olsun kardeşim full vlad lamı carry liyosun ?
  • Kabiliyet sayfanı paylaşırmısın?

• quote:

quote:

quote:

Kümen ne kardeşim ?

vlad oynayarak lig atlarim zaten diger herolari sadece ogrenmek amaciyla oynarim. en son kastigim hesabi dia4 e kadar 120 vlad oyunuyla cikartmistim 80 win 40 lose falandi w-l. agustos civari. lol u siliyorum pc den diyorum oynamayayim bosver sonra vlad oynayasim geldigi icin tekrar yukluyorum. benim icin lol vlad oynamaktan ibaret suan. metaymis lig mis umrumda olmuyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kümen ne kardeşim ?

vlad oynayarak lig atlarim zaten diger herolari sadece ogrenmek amaciyla oynarim. en son kastigim hesabi dia4 e kadar 120 vlad oyunuyla cikartmistim 80 win 40 lose falandi w-l. agustos civari. lol u siliyorum pc den diyorum oynamayayim bosver sonra vlad oynayasim geldigi icin tekrar yukluyorum. benim icin lol vlad oynamaktan ibaret suan. metaymis lig mis umrumda olmuyor.

Hahah ilk oynadığın zamanı çok merak ediyorum o oyun bittikten sonra tepkini felan nasıldı ölümüne vlad filan mı demiştin ? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ron Woodroof

Kabiliyet sayfanı paylaşırmısın?

klasik apc sayfasi paylasmak istemedim bu yuzden.

21-9-0 21 de farm icin olanlari acmiyorum %4 cd aliyorum , soldaki fazla vurup fazla hasar almayi aciyorum sonra sag taraftan ap sayfasini yardiriyorum mpen-arpen i acip sonuncusunu da aciyorum def 9 da da hp regen acip %3hp yi aciyorum iste.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kümen ne kardeşim ?

Hahah ilk oynadığın zamanı çok merak ediyorum o oyun bittikten sonra tepkini felan nasıldı ölümüne vlad filan mı demiştin ? :)

zaten ilk lol oyunum vlad ile olmustu. evde pc de lol acikti oyle bi oynayayim dedim sonra ben de yukledim pc ye. vlad o aralar free idi sanirim. ya da rp ile mi aldim hatirlamiyorum sonra da vlad oynadim ilk 15-20 oyun. sonrasinda baska herolar da ac dedi abim oyle zevk alamazsin dedi actim ama o zevki yakalayamadim diger herolarda. oyle bir heves kaldi iste.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodimir -- 23 Mayıs 2015; 21:52:25 >

• bence çok saçma hani rylai lydra ruh gömleği.ayrıca vlad tank apdir ona şapka pek alınmaz bence.cd vlad içi çok önemlidir.çünkü 1 tfde kurtulsan 2.sinde ölebilirsin bunun için bol bol kan çekme öbnemli ne kadar çok cd o kadar çok kan çekme.kan çekme öyle basit bir can emme değil baya emiyor buda kısa süree çekmek çok daha fazla çekmesi demek.böylece hasarı ve tanklığı yükse vladimir demek böylece kime bizi kolay kolay kesemez biz yüksek damage atarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naberabi

bence çok saçma hani rylai lydra ruh gömleği.ayrıca vlad tank apdir ona şapka pek alınmaz bence.cd vlad içi çok önemlidir.çünkü 1 tfde kurtulsan 2.sinde ölebilirsin bunun için bol bol kan çekme öbnemli ne kadar çok cd o kadar çok kan çekme.kan çekme öyle basit bir can emme değil baya emiyor buda kısa süree çekmek çok daha fazla çekmesi demek.böylece hasarı ve tanklığı yükse vladimir demek böylece kime bizi kolay kolay kesemez biz yüksek damage atarız.

o dedigin top lane oynarsan mantikli. Mid oynarsan takiminin ap damage e ihtiyaci var karsidakileri m resist almaya zorlatman lazim. bu yuzden de cok damage vuracaksin ki adamlar bak karsida vlad var kasmis sekilde cok vuruyor simdi armor alirsan bu kesicek bizi azcik ta m resist alayim demeli. o zaman gorevin tamamlaniyor zaten.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.