Şimdi Ara

sezon 5 kan alan vlad buildim ( mid ) 3.5 yillik vlad oyuncusu icerir. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
7
Favori
4.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Rünlerin nasıl peki ilgimi çekti hoş build.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xerneo

Rünlerin nasıl peki ilgimi çekti hoş build.

ap-hp per level. buyukler ms . kirmizilar mpen
  • Biraz hort olacak ama sağolasın bu build çok iş görüyor. Az önce rankedda aldım 12 3 11 bitirdim 1 vs 5 girip 3 kişi rahat alıyordum. Sadece rabadon çıkmadım onun yerine spirit visage alacaktım ki sur verdiler

• rehber güzel ama daha güzel olabilirmiş. obanın rehberi hala aklımda mesela. bi ton şampiyona karşı nasıl oynayacağını yazmıştı videolar eklemişti. madem vlad kralısın. lol recorder ile biriktir güzel hareketlerini şöyle 30 saniyelik kısa videolar halinde ekle. vlad taşıma potansiyeli yüksek herolardan. bu rehber vlada yakışmaz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAxiddKing

rehber güzel ama daha güzel olabilirmiş. obanın rehberi hala aklımda mesela. bi ton şampiyona karşı nasıl oynayacağını yazmıştı videolar eklemişti. madem vlad kralısın. lol recorder ile biriktir güzel hareketlerini şöyle 30 saniyelik kısa videolar halinde ekle. vlad taşıma potansiyeli yüksek herolardan. bu rehber vlada yakışmaz :D

rehber yapmadim ki zaten build paylastim sadece.
  • Vlad metadan düştü ;_;
  • Yeni wota,rylai,liandry buff zhonya ucuzlaması ı ile top vlad geri mi dönüyor hocam? Middeki full ap yerine topta wota rylai liandry zhonya daha mı iyi sanki şuan ?
  • Bi vanpir yaomadın beni ne umutlarla açmıştım vladı

• DevSakalSurat kullanıcısına yanıt
    selam gizli hayranım :D oynuyo musun hala
  • Heyea kullanıcısına yanıt
    selam gizli hayranım :D lol oynuyo musun hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1against9 -- 29 Mayıs 2018; 6:14:14 >
  • 1against9 1 kullanıcısına yanıt
    Hayir hocam girmiyorum uzun zamandir. Vaktim yok oynamaya

• Heyea kullanıcısına yanıt
    hmm anladım hocam ben bakıp senin hesabı ekledim anivia mainmiş heyea :D kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1against9 -- 29 Mayıs 2018; 7:6:52 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.