Şimdi Ara

sezon 5 kan alan vlad buildim ( mid ) 3.5 yillik vlad oyuncusu icerir. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
7
Favori
4.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz pasifinden dolayı da iş yapıyor olabilir ama geri düşersen biter. Bu şekilde ap hasarı için çok daha iyi seçenekler mevcut.

Edit : bak ne buldum kankahttp://forum.donanimhaber.com/m_79509240/mpage_0/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affection and Hatred -- 24 Mayıs 2015; 16:48:16 >
  • Ringolfin R kullanıcısına yanıt
    işte mid diye olmaz.damage veren var mı yok mu diye bakıöır.midde de damage veren varsa tank ap çıkılır.
  • Yeni fırsat bulup okuyabildim , öncelikle konu başarılı ellerine sağlık .

Söylemek istediğim bir iki nokta var , birincisi pure ap kasılmaz diyenler olmuş merak ediyorum onlar mid ahri oynarken visage randuin felan mı alıyor. İkincisi ise cdr ile ilgili , tr de ap mid oyuncuları ne kadar alışamamış olsa da şuan için hemen hemen her ap şampiyon için en iyi dizilim mpen , per hp , per ap ve büyükler ap . Tabikide karşıda zed ,talon varsa armor diana lb Annie varsa mr ile girmek daha iyi olacaktır . Main swain olan biri olarak söylüyorum ki iyi bir vlad her zaman tehlikelidir , çünkü akıllı oynayan birinin elinde laning phe.de feedlese bile 5v5 de topluyor toplamasa bile takım için çok değerli bir ult atıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naberabi

işte mid diye olmaz.damage veren var mı yok mu diye bakıöır.midde de damage veren varsa tank ap çıkılır.

sen hic full ap vlad denedin mi ?

Vlada tank gidilmesinin sebebi tank daha iyi olmasi degil , oyundan cabuk dusuruldugu icin safe build ile arayi kapatabilmek icin.

Bir oyun oyna full ap vlad git oyun sonu verilen damage e bak , healing done a bak , damage taken a bak , sonra don skoruna tekrar bak.

3 saniye cd i olan Q ile 1.3k vuruyorum 700 hp dolduruyorum diyorum sana. E den gelen bonus hp ile spell vamp %30 oluyor. %10 can ile ulti atiyorum 5 kisiye ulti patlayinca canim fulleniyor nerdeyse. E+Q ile ne kadar squishy varsa hepsinin canlar %10-20 lere kadar dusuyor sadece 2 skill atarak.

Tabi dez avantaj olarak buildi oynamak zor fed olman lazim basini yakalarsan sonunu da getiriyorsun bunun sirri da erkenden ludens almaktan geciyor. Ludens sonrasi kopup gidiyor vlad.

• quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Biraz pasifinden dolayı da iş yapıyor olabilir ama geri düşersen biter. Bu şekilde ap hasarı için çok daha iyi seçenekler mevcut.

Edit : bak ne buldum kankahttp://forum.donanimhaber.com/m_79509240/mpage_0/tm.htm

eskiler :) Duygulandim.
  • Bloodimir kullanıcısına yanıt
    bence tanky daha iyi gibi geldi.çünkü tanklarsan q çekersin w e bol basarsın.ayrıca pasifinden gelen aplerde çabası.mesela belli bir sürede kaç kere yapabiliyon bunu?hesaplayalım yatmayan % 40 cdli ruh gömelkli liandrylı rylaiyi vlad mı yoksa bumu?hesaplayabilen arkadaş varsa hesaplasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naberabi -- 24 Mayıs 2015; 17:32:01 >
  • Eline sağlık hocam bekliyordum rehberi. Vlad ile topta daha verim alıyorum ben midde karşıma genelde mobil champler geldiği için adam roamlıyor ama ben roam atamıyorum ayrıca ne kadar sinyal versem de işe yaramıyor gold eloda. Adamlar geri çıkmasını bilmiyorlar böyle olunca laneden kill alamayan lb bota gidip double alıp morello bitiriyor yada aşırı büyük sopa alıp gelip bana teQ atıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalale

cdr rünler nerde

gerek yok ki %5 + %15 + %20 işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: naberabi

bence tanky daha iyi gibi geldi.çünkü tanklarsan q çekersin w e bol basarsın.ayrıca pasifinden gelen aplerde çabası.mesela belli bir sürede kaç kere yapabiliyon bunu?hesaplayalım yatmayan % 40 cdli ruh gömelkli liandrylı rylaiyi vlad mı yoksa bumu?hesaplayabilen arkadaş varsa hesaplasın.

adsm paylasmis sadece simdi sana sen en iyisin bak nasil adamin buildini çürüttün mü dememizi bekliyordun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZeroKinTR kullanıcısına yanıt
    benim böyle bişey dememi bekliyorsun.bu yaptığın önyargı.saçmalamışsın.
  • Bu gün irelia ile vlad arasında kaldım 4800 ip vardı. Vlad aldım. 2 oyun attım her 2 oyundada fb verdim ama kazandık ve en çok dmg vuran takımda bendim earlyde batırıyorum çok berbat farm yapıyorum. Earlyde sağ tıkla almya çalışıyorum farmı olmuyor. ve eğer karşıdaki agresif oynuyosa earlyde ölüyorum rahatça kesiyor beni.
  • pure ap vlad denemeyip direk kötü diyenler konuya doluşmuş. pure ap vladın faydalarını sayalım

1-Mükemmel sustain
    2-İnanılmaz bir damage takım savaşlarında e-q-w-e-q yapınca muazzam damage çıkarıyor birde ulti atarsa ve 3-4 kişiye tutarsa tf banko size
    3-İnanılmaz bir split push gücü oluyor e+luden birleşince minyon dalgasını anında temizliyorsunuz
    4-Snowball olunca oyunu çok daha rahat taşıyor tanky vlada göre ve bu build ile mid gameden itibaren çıkardığınız damagein haddi hesabı yok

eksi yönlerine bakalım

1-Tanky vlada göre daha kırılgan araya giremiyor

Başka -sini bulamadım ancak pure ap vlad aşırı iyi geldi bana herkesin denemesini tavsiye ederim botumuzu cdr yerine m pen botu alabiliriz.

http://matchhistory.tr.leagueoflegends.com/tr/#match-details/TR1/256056268/200453223?tab=stats&participant=2

Bu gün attığım bir maç adcye 4 stack varken e-q yapıyordum ölüyordu

• Luden yerine rylai alınabilir veya ruh gömleği ama yine de iyi build bayağı iş yapar genelde vladimir oynayanlar buna yakın bir item dizilimi yapar niye konusunu açtın anlamadım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_endless

Luden yerine rylai alınabilir veya ruh gömleği ama yine de iyi build bayağı iş yapar genelde vladimir oynayanlar buna yakın bir item dizilimi yapar niye konusunu açtın anlamadım?

vlad oynayanlar genelde pure ap kasmıyor gidip rylai ve Liandry alıyorlar o zamanda tam damage çıkaramıyor vladimir. Vladimiri tam verimle oynamak istiyorsanız pure ap kasın muhteşem oluyor gerçek vladı görüyor insan
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_endless

Luden yerine rylai alınabilir veya ruh gömleği ama yine de iyi build bayağı iş yapar genelde vladimir oynayanlar buna yakın bir item dizilimi yapar niye konusunu açtın anlamadım?

genelde vlad oynayanlar bu buildi yapmaz. genelde visage alirlar defansiflik katmak icin iste o an cok fazla ofansif mi oynamaliyim yoksa biraz da defansim mi olsun diye dusunup visage eklerler builde. visage eklenince papuc penetration olur. buda buildi ve oynayisi tamamen degistirir.

vladin sabit is yapan nerden baksan 5-6 build dizilimi var.
  • Ultisi sadece kendi içinmi geçerli yoksa butun takım arkadaşları için mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Devon Jade

Vladla oynarken rumble karşısında zorlanıyorum sence nasıl oynamalı lane kazandıgım oluyor ama genel olarak cok zorlanıyorum.

ruby kristal ile baslayip visage rushla. topta butun ap herolari bu sekilde surundurebilirsin. hextech bile alma direk visage rushla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

Ultisi sadece kendi içinmi geçerli yoksa butun takım arkadaşları için mi

ultiyi vurabildigin oyundaki hersey fazladan %12 damage alir.( genel olarak) True damage bile artar bu sayede. ignite fazla vuruyor ulti varsa adamda. takim arkadaslarin icin de gecerli bu. onlar da fazla vururlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tumble

Bu gün irelia ile vlad arasında kaldım 4800 ip vardı. Vlad aldım. 2 oyun attım her 2 oyundada fb verdim ama kazandık ve en çok dmg vuran takımda bendim earlyde batırıyorum çok berbat farm yapıyorum. Earlyde sağ tıkla almya çalışıyorum farmı olmuyor. ve eğer karşıdaki agresif oynuyosa earlyde ölüyorum rahatça kesiyor beni.

early de farmi Q ve E ile almaya calis. Minionlarin canini duz vuruslarla indir sonra azcik ilerleyip adama E ve Q at bu sirada E minionlari alsin. Zaten E attiginda sabit hp cost gidiyor bu yuzden bunu en faydali bicimde kullanmaya bak. Cok fazla yapma ama hextech alana kadar E cok canini goturur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

Ultisi sadece kendi içinmi geçerli yoksa butun takım arkadaşları için mi

ultiyi vurabildigin oyundaki hersey fazladan %12 damage alir.( genel olarak) True damage bile artar bu sayede. ignite fazla vuruyor ulti varsa adamda. takim arkadaslarin icin de gecerli bu. onlar da fazla vururlar.

Maşallah ne diyim,top lanede Flash mı Ghost mu daha iyi

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.