Şimdi Ara

sezon 5 kan alan vlad buildim ( mid ) 3.5 yillik vlad oyuncusu icerir. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
7
Favori
4.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Abinos41

quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

Ultisi sadece kendi içinmi geçerli yoksa butun takım arkadaşları için mi

ultiyi vurabildigin oyundaki hersey fazladan %12 damage alir.( genel olarak) True damage bile artar bu sayede. ignite fazla vuruyor ulti varsa adamda. takim arkadaslarin icin de gecerli bu. onlar da fazla vururlar.

Maşallah ne diyim,top lanede Flash mı Ghost mu daha iyi

Flash-Teleport top lane icin daha ideal. Ghost almiyorum ben sahsen ghost alirsam sadece flash ghost seklinde aliyorum oda olasi bir durumda double kill alabileyim diye. yani top lane gidiceksen flash al yoksa ghost ile pek kacamazsin gank lerden. bu arada pool oldugunda summoners spell kullaanbiliyorsun pooldayken flash basinca imkansiz yakalamalari.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: by_endless

Luden yerine rylai alınabilir veya ruh gömleği ama yine de iyi build bayağı iş yapar genelde vladimir oynayanlar buna yakın bir item dizilimi yapar niye konusunu açtın anlamadım?

genelde vlad oynayanlar bu buildi yapmaz. genelde visage alirlar defansiflik katmak icin iste o an cok fazla ofansif mi oynamaliyim yoksa biraz da defansim mi olsun diye dusunup visage eklerler builde. visage eklenince papuc penetration olur. buda buildi ve oynayisi tamamen degistirir.

vladin sabit is yapan nerden baksan 5-6 build dizilimi var.

Bir sorum daha var hocam eğer karşıda 2 tane ap hero varsa visage'mi alırmısın yoksa çizmeleri merkürün adımları mı yapıyorsun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Luden yerine rylai alınabilir veya ruh gömleği ama yine de iyi build bayağı iş yapar genelde vladimir oynayanlar buna yakın bir item dizilimi yapar niye konusunu açtın anlamadım?

genelde vlad oynayanlar bu buildi yapmaz. genelde visage alirlar defansiflik katmak icin iste o an cok fazla ofansif mi oynamaliyim yoksa biraz da defansim mi olsun diye dusunup visage eklerler builde. visage eklenince papuc penetration olur. buda buildi ve oynayisi tamamen degistirir.

vladin sabit is yapan nerden baksan 5-6 build dizilimi var.

Bir sorum daha var hocam eğer karşıda 2 tane ap hero varsa visage'mi alırmısın yoksa çizmeleri merkürün adımları mı yapıyorsun?

mid oynuyorsam abyssal alirim top oynuorsam visage rushlarim.

merkurun adimlari tank disindaki karakterlere alinmiyor zaten 4 saniyelik cc yi 3 e indirmen birsey degistirmez yine keserler seni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodimir -- 24 Mayıs 2015; 23:35:30 >

• Rehber çok güzel olmuş, laf salatasıyla dolu olmamış. Solo Q'da oynarken bir türlü Vladimir'e için sinmiyor almaya, özellikle early gamesini sevmiyorum ama dediğin gibi tank metası olduğu için felç ediyor, Renekton-Shen gibi heroları özellikle. Bir de imkanın olursa bi Vladimir ile maçının videosunu çekip nasıl oynadığını anlatırsan tadından yenmez. Tekrardan eline sağlık.
  • birşey demek istiyorum.can olmadan pasifi nasıl kullanacaksınız 1 ve 2 can olmadan skilleri özellikle qyu nasıl sürekli kullanmayı düşünüyorsunuz?bence pure ap vlad yalnızca damage düşük hatta çok düşük olduğu zaman çıkılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naberabi -- 25 Mayıs 2015; 0:58:01 >
  • ulti attıktan sonra qyu hemen basamıyorum 1-2 kez başıma geldi sorun klavyeden filan mı kaynaklı böyle bir şey mi var? bir de tr ve dünya vlad 1.si "1against9" hakkında ne düşünüyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: naberabi

birşey demek istiyorum.can olmadan pasifi nasıl kullanacaksınız 1 ve 2 can olmadan skilleri özellikle qyu nasıl sürekli kullanmayı düşünüyorsunuz?bence pure ap vlad yalnızca damage düşük hatta çok düşük olduğu zaman çıkılabilir.

pasifin canla calisma olayi cok once nerf yedi. 1k hp 40 ap veriyor. tam tersi full ap build yaparsan 1.3k hp geliyor bedavadan. oteki turlu tanky build yaparsan 600 hp falan geliyor pasiften.
  • quote:

Orijinalden alıntı: intervention

ulti attıktan sonra qyu hemen basamıyorum 1-2 kez başıma geldi sorun klavyeden filan mı kaynaklı böyle bir şey mi var? bir de tr ve dünya vlad 1.si "1against9" hakkında ne düşünüyorsun?

Denk geldikçe izliyorum ben maçlarını genelde topta oynuyor ve çok agresif oynuyor. Tp aldığını görmedim hiç hep ignite ve flashla giriyor. Lanei sürekli pushlayıp 2 kule altında farm yapıyor ama ne hikmetse gank yemiyor hiç.
  • quote:

asagi yukari 1 aydir bu build ile oynuyorum muazzam birseye donusuyor vlad.

sezon 5 kan alan vlad buildim ( mid ) 3.5 yillik vlad oyuncusu icerir.

bide ap elixir alirsaniz ap oluyor 9xx pasiften gelen hp 1.3k. 900 ap ile tek Q 1.2k-1.3k vuruyor ludens ile. sadece Q nun doldurdugu can 300. buna wota dan gelen spell vamp eklenince muazzam damage vurdugunuz icin tek Q ile 600-700 hp kadar can dolduruyorsunuz.

Neden rylai ve liandry yok ? Meta tank metasi ve vlad anti tank bir hero. butun tanklari mekaniksek olarak counter liyor sana attiklari damage ten daha fazla can dolduruyorsun bu yuzden top ta shen ve malphite in olumcul dusmani zaten. birde ne kadar tank metasi da olsa bildiginiz gibi m resist item leri sinirli bu yuzden void staff yeteri kadar m resist dusuruyor devamina gerek kalmiyor. onceden olsa ludens yerine visage alirdim ama ludens ile o kadar fazla damage vuruyor ki visage in verecegi %20 lik pasif bonusundan daha fazla can dolduruyorsunuz bu yuzden hicbir defansif itemi almadan full ofansif bir build yaptim.
    hatta bu build tamamlandiginda elde edeceginiz damage o kadar fazla oluyor ki buna ornek - 5v5 yaparken ulti-q-e ile karsi carry yi silebiliyorsunuz. Denemesi bedava deneyin gorun. ludens eco mukemmel oluyor late game de ap gitmis bir vladimir ile.

rune olarak

9x mpen
    9x flat hp/armor/hp per level
    9x flat ap / ap per level / m resist
    3x movement speed / 3x spell vamp

rune ler size kalmis yukarda yazdiklarim en verimlileri. m resist lb,diana,akali,swain gibi rakiplere karsi guzel olabilir. ben mesela her oyun ap-hp per level girerim sebebi ise genelde lvl 9 a kadar hic aksiyona girmem sakin sakin farm yaparim. movement speed rune ile girdiginizde %7 de luden den geliyor uzerine ghost bastiginizda ucup gidiyorsunuz zaten tf larda istediginiz sekilde pozisyon alabilirsiniz.

baslangic kesinlikle 4 pot 1 bot.

masterieses page olarak tabiki de standart 21-9.

bu buildi denemeye kalktım bizim support vlada ruden çıkan adamla oyun kazanamayız diye feedledi skorum da 3 1 di halbuseki ciddiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: lalale

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

cdr rünler nerde

%30 cd vlad icin gerekli cd zaten. %40 yapmak gereksiz. wota ve ayakkabi dan %25 geliyor % 5 te masterises page ten. daha ne kadar cd lazim ?

earylde cdr olmadan durabilcekmisin

early de sana neden cd lazim bi aciklasana bana. acikla ona gore anlatirim kafanda ne var bilmiyorum cunku.

10 saniye cooldown süresi olan Q ile earylde karşına gelen herhangi bir hero 3-4 skillde seni base attırır ,e skilini kullanamazsın bile

cd neden lazimdir ? skill spamleye bilmek icin.

kendin de demissin 10 saniye cd var Q da diye. cd rune giriceksin 9 saniye olucak. Cok bi fark etti mi sence ? Onun yerine ap ler level girebilirsin veya cd per level. skill spamleyebildigin devre hextech aldigin an basliyor. Ki bu aralar 7-9 lvl olmus oluyorsun. 9 lvl de zaten Q cd 4 saniye oluyor. E de keza ayni. E yi early de mumkun oldugunca az kullanman lazim hp costlarindan dolayi. Teorik olarak bakarsan CD disardan gorundugu gibi degil.

Probuilds i ac bircok pro oyuncunun vladi i %10 cd ile oynadigini gorursun. Cunku adamlardaki mantik su : '' Vladin zaten CD lari dusuk , bu yuzden olabildigince fazla damage vurarak potansiyelini arttirmaliyim''. Bu mantik cercevesinde oynarsan pek cd acligi cekmezssin. %7 lik rune den gelen CD seni kurtarmaz. kaldi ki ben mid buildi yaptim karsina lb,akali gelince lvl 2 de tek yediginde keske m resist girseydim dersin. 30 m resist baslayinca akali lvl 2 de q atp patlatinca yari can gidiyor zaten ne yapacaksin cdr i.

Early game de hicbir skilini spamleyemezsin vlad ile. Oyuna %40 cd ile basla yine tek spamleyebilecegin skill Q olucak. Kaldi ki early game de mumkun oldugunca Q yu farma kullanman lazim. Vlad ile oyundaki tek amacin farm yapmak olmali. ozellikle early game icin konusuyorum. istedikleri kadar kessinler seni farmin iyiyse oyundan dusuremezler.

evet probuildste 10 kişiden 9 u cdr kullanıyor

cdr kaç düşürcek ki mantığı şuna benziyo neden riven e cdr alıyozki zaten 4 sn de skil atıo 3.5 mu olacak yada azir asker 1 saniye erken çıkarsa nolur, kaldırılsın o zaman cdrler ? w dan başka kaçma skili olmayan bi heronun singed gibi kovalanmaması gereken herolardan olması için cdr lazım , ha almazsın o senin bileceğin iş kimse neden almadın diyemez

cdr rune ler kaldirilacak zaten kullanilma orani en az rune ler arasinda.

son 20 vlad oyununa baktim probuilds te %7.5 cd alan birtek top lane vlad var.

vlad ile en basarili adam alex ich probuilds e gore ve oda malesef hp-ap per level gitmis alex ich kesfedememis cd rune girmeyi daha desenize.

Dedigim gibi cdr per level hala alabilirsin de 7.5 cd gereksiz.

Ben ve abim ki biz kendi icimizde vladimir manyaklariyiz o oyle bir adam ki vlad oynarken challanger adamlari surunduruyor. tabiki kendi fikirlerini savun ama bir yandan da kulak ver bence cunku bos konusmuyorum. buna emin olabilirsin ben oyuna vladimir oynamak icin basladim hatta ilk oynadigim hero da vladimir lvl 30 olana kadar da vladimir oynadim ilk 10 ranekd oyunum da vladimir di ki bu sezon 2 de gerceklesti. o zamandan bu zamana kadar her sezon ranked en az 400 oyun atiyorum vlad ile. normal game leri de isin icine katarsak suana kadar rahat 2000 oyun olmustur vlad ile. hatta oturup hesaplasam cok rahat fazlasi da cikar.

Sezon 2 vladi da oynadim. Sezon 3 utility page 9-0-21 girip cd -ms rune ile split push vladimiri de oynadim bir yil boyunca. Sezon 2 rabadon rushlayip hemen ardindan rylai almayi da bilirim. Hatta benim oynadigim zamanlarda Wota nin aura effect i vardi gelen spell vamp takima da geliyordu suan bile hala takimda top akali falan varsa wota rushluyorum eski mantik ona da ap -spell vamp gelsin diye. Yani benim lol hayatim tamamen vladimir uzerine kurulu. kac defa biraktim yeni den basladim vladimir oynamayi ozledigim icin. o yuzden sen yine de CD rune ile basla senin tarzin oyledir bilemem fakat dediklerimi de dene eger vladimiri seviyorsan.

Easyhoon :http://www.probuilds.net/guide/KR/1891495730/2060871

Buda senden iyi olmasın Froggen :http://www.probuilds.net/guide/EUW/2116151799/19531813

xPeke :http://www.probuilds.net/guide/EUW/2115893770/174035

al buda cd perli daha mresist keşfedememiş bi kardeşimiz

UOL Kikis:http://www.probuilds.net/guide/EUW/2118784098/19751358

başka bir keşfedemeyen zaten msi alamadılar cdper Faker :http://www.probuilds.net/guide/KR/1890273811/4460427

en başarılı oyuncu alex ich mi kardeş sen hangi siteye giriyon acaba ?http://www.probuilds.net/champions/Vladimir

en başarılı olan keşfedememiş kardeş onda da cdper Expession :http://www.probuilds.net/guide/KR/1823607375/1097326

abinle sana başarılar

Yanlız yeni gördüm girilen CDR Seviye başına CDR lar bunlar 18. seviyede 6.67 civarı oluyor.bunun alınma sebebi Masterislerde Büyücülük kabiliyetine verilen 3 puan gelen 3.75 CDR'ı 10'a tamamlamak.Senin bahsettiğin Normal CDR onlar kullanılmıyor.

• Güzel rehber olmuş ama denemek lazım. Akılda kalan sorular var onlarında bir çoğuna yorumlar rehberlik etmiş.
  • Konuyu açan arkadasa soruyorum , smite alip o smite kullanimca %15 eksik can doldurma itemini alip oynadin mi hiç? Flashin yanina smite al ve bu dedigimi yap e 4 stackken ve %35 spell wamp iken 16 lvldan sonra %70 can doldurma zevkini yaşa :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonerason -- 25 Mayıs 2015; 4:43:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şey iyi güzel de yorumların cok sacma gelmeye basladı takip ediyorum cdr ne ise yarayacak 10sn 9 snye inse diye basladın simdi de merkurun adımları bir ise yaramaz 4snlik cc 3sn inse nolacak diyorsun sence vlad oynayan biri olarak bunları söylemen saçma değil mi hiç 'hadi bee q yarım sn önce gelseydi' dememis gibisin bu kadar önemli itemlere ne işe yarayacak demezsen daha iyi olacak gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AnqelTR

Riven oynarken karsima ne zaman Vlad gelse eziyorum 1-2 levelde agresif oynayip.Acaba Riven`a karsi taktigin var mi özel olarak?

riven a karsi tank girerim ben armor veya hp rune leri ile cloth 5x pot baslar full defansif oynarim baska turlu bas edilemez cunku.

Dostum ben de bursyi okuyunca Vlad aladim geldi ve aldim.Midde de Ghost mu alalım yoksa midde ghost yerine ignite alinabilir mi veya kesin mi alinmali?
    Bir de buildin iyi guzel hoş da o hiçlik değneği karsida ap varken ise yariyor onun yerine ne cikilabilir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloodimir kullanıcısına yanıt
    peki can olmadan skilleri özellikle qyu nasıl atcan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

Her şey iyi güzel de yorumların cok sacma gelmeye basladı takip ediyorum cdr ne ise yarayacak 10sn 9 snye inse diye basladın simdi de merkurun adımları bir ise yaramaz 4snlik cc 3sn inse nolacak diyorsun sence vlad oynayan biri olarak bunları söylemen saçma değil mi hiç 'hadi bee q yarım sn önce gelseydi' dememis gibisin bu kadar önemli itemlere ne işe yarayacak demezsen daha iyi olacak gibi

uzerinde %40 cd olsun. adam olduremediginde yine dersin '' tuhh be 1 saniyeyle kacirdim tam da q acilmisti '' diye. Yani adam oldurunce gordun mu bak cdr var yoksa olduremezdim demezsin.

evet ayni sekilde mercury tank itemidir. o ayakkabiyi m resist veriyor diye alan adamlar zaten gold dan yukari cikamiyorlar tenacity verdigi icin aliniyor o. cc fazlaysa mercury alirsin yoksa ninja tabi alir tanklarsin takimi. sen hic mercury alan adc gordun mu ? niye alsin ki ? ortaya dalip cc mi cekiyor ustune ?

• quote:

Orijinalden alıntı: naberabi

peki can olmadan skilleri özellikle qyu nasıl atcan?

canim troll musun sen. yoksa ciddi ciddi soruyor musun ?

rylai-liandry-visage-zhonya-mpen bot-wota build yapmis vlad Q ile 500 can doldurur. istersen ac bak. hesapla yani. full ap vlad q ile tanka atmadigin surece 700-800 arasi hp doldurur. spell vamp durdugun damage e gore calisir. ne kadar fazla damage vurursan onun %20 si kadari sana hp olarak doner wota aldigin icin. tank vlad sadece tank olsun diye yapilir q dan daha fazla hp gelmesi icin degil. sinirlendiriyorsunuz adami 3 sayfadir anlatiyorum istemiyorsan oynama. git %40 cdr buildi yap ne diyeyim.
  • Rehberi okuduktan sonra Vlad almaya karar verdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Riven oynarken karsima ne zaman Vlad gelse eziyorum 1-2 levelde agresif oynayip.Acaba Riven`a karsi taktigin var mi özel olarak?

riven a karsi tank girerim ben armor veya hp rune leri ile cloth 5x pot baslar full defansif oynarim baska turlu bas edilemez cunku.

Dostum ben de bursyi okuyunca Vlad aladim geldi ve aldim.Midde de Ghost mu alalım yoksa midde ghost yerine ignite alinabilir mi veya kesin mi alinmali?
    Bir de buildin iyi guzel hoş da o hiçlik değneği karsida ap varken ise yariyor onun yerine ne cikilabilir?

ghost-flash vlad icin en iyi spell kombosu. ignite sadece kill almana yardimci olur ama yapacagin build cok pahali bu yuzden ghost flash alarak laning phase buna arti olarakta late game cok guclu oluyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cyronaa

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

cdr rünler nerde

%30 cd vlad icin gerekli cd zaten. %40 yapmak gereksiz. wota ve ayakkabi dan %25 geliyor % 5 te masterises page ten. daha ne kadar cd lazim ?

earylde cdr olmadan durabilcekmisin

early de sana neden cd lazim bi aciklasana bana. acikla ona gore anlatirim kafanda ne var bilmiyorum cunku.

10 saniye cooldown süresi olan Q ile earylde karşına gelen herhangi bir hero 3-4 skillde seni base attırır ,e skilini kullanamazsın bile

cd neden lazimdir ? skill spamleye bilmek icin.

kendin de demissin 10 saniye cd var Q da diye. cd rune giriceksin 9 saniye olucak. Cok bi fark etti mi sence ? Onun yerine ap ler level girebilirsin veya cd per level. skill spamleyebildigin devre hextech aldigin an basliyor. Ki bu aralar 7-9 lvl olmus oluyorsun. 9 lvl de zaten Q cd 4 saniye oluyor. E de keza ayni. E yi early de mumkun oldugunca az kullanman lazim hp costlarindan dolayi. Teorik olarak bakarsan CD disardan gorundugu gibi degil.

Probuilds i ac bircok pro oyuncunun vladi i %10 cd ile oynadigini gorursun. Cunku adamlardaki mantik su : '' Vladin zaten CD lari dusuk , bu yuzden olabildigince fazla damage vurarak potansiyelini arttirmaliyim''. Bu mantik cercevesinde oynarsan pek cd acligi cekmezssin. %7 lik rune den gelen CD seni kurtarmaz. kaldi ki ben mid buildi yaptim karsina lb,akali gelince lvl 2 de tek yediginde keske m resist girseydim dersin. 30 m resist baslayinca akali lvl 2 de q atp patlatinca yari can gidiyor zaten ne yapacaksin cdr i.

Early game de hicbir skilini spamleyemezsin vlad ile. Oyuna %40 cd ile basla yine tek spamleyebilecegin skill Q olucak. Kaldi ki early game de mumkun oldugunca Q yu farma kullanman lazim. Vlad ile oyundaki tek amacin farm yapmak olmali. ozellikle early game icin konusuyorum. istedikleri kadar kessinler seni farmin iyiyse oyundan dusuremezler.

evet probuildste 10 kişiden 9 u cdr kullanıyor

cdr kaç düşürcek ki mantığı şuna benziyo neden riven e cdr alıyozki zaten 4 sn de skil atıo 3.5 mu olacak yada azir asker 1 saniye erken çıkarsa nolur, kaldırılsın o zaman cdrler ? w dan başka kaçma skili olmayan bi heronun singed gibi kovalanmaması gereken herolardan olması için cdr lazım , ha almazsın o senin bileceğin iş kimse neden almadın diyemez

cdr rune ler kaldirilacak zaten kullanilma orani en az rune ler arasinda.

son 20 vlad oyununa baktim probuilds te %7.5 cd alan birtek top lane vlad var.

vlad ile en basarili adam alex ich probuilds e gore ve oda malesef hp-ap per level gitmis alex ich kesfedememis cd rune girmeyi daha desenize.

Dedigim gibi cdr per level hala alabilirsin de 7.5 cd gereksiz.

Ben ve abim ki biz kendi icimizde vladimir manyaklariyiz o oyle bir adam ki vlad oynarken challanger adamlari surunduruyor. tabiki kendi fikirlerini savun ama bir yandan da kulak ver bence cunku bos konusmuyorum. buna emin olabilirsin ben oyuna vladimir oynamak icin basladim hatta ilk oynadigim hero da vladimir lvl 30 olana kadar da vladimir oynadim ilk 10 ranekd oyunum da vladimir di ki bu sezon 2 de gerceklesti. o zamandan bu zamana kadar her sezon ranked en az 400 oyun atiyorum vlad ile. normal game leri de isin icine katarsak suana kadar rahat 2000 oyun olmustur vlad ile. hatta oturup hesaplasam cok rahat fazlasi da cikar.

Sezon 2 vladi da oynadim. Sezon 3 utility page 9-0-21 girip cd -ms rune ile split push vladimiri de oynadim bir yil boyunca. Sezon 2 rabadon rushlayip hemen ardindan rylai almayi da bilirim. Hatta benim oynadigim zamanlarda Wota nin aura effect i vardi gelen spell vamp takima da geliyordu suan bile hala takimda top akali falan varsa wota rushluyorum eski mantik ona da ap -spell vamp gelsin diye. Yani benim lol hayatim tamamen vladimir uzerine kurulu. kac defa biraktim yeni den basladim vladimir oynamayi ozledigim icin. o yuzden sen yine de CD rune ile basla senin tarzin oyledir bilemem fakat dediklerimi de dene eger vladimiri seviyorsan.

Easyhoon :http://www.probuilds.net/guide/KR/1891495730/2060871

Buda senden iyi olmasın Froggen :http://www.probuilds.net/guide/EUW/2116151799/19531813

xPeke :http://www.probuilds.net/guide/EUW/2115893770/174035

al buda cd perli daha mresist keşfedememiş bi kardeşimiz

UOL Kikis:http://www.probuilds.net/guide/EUW/2118784098/19751358

başka bir keşfedemeyen zaten msi alamadılar cdper Faker :http://www.probuilds.net/guide/KR/1890273811/4460427

en başarılı oyuncu alex ich mi kardeş sen hangi siteye giriyon acaba ?http://www.probuilds.net/champions/Vladimir

en başarılı olan keşfedememiş kardeş onda da cdper Expession :http://www.probuilds.net/guide/KR/1823607375/1097326

abinle sana başarılar

Yanlız yeni gördüm girilen CDR Seviye başına CDR lar bunlar 18. seviyede 6.67 civarı oluyor.bunun alınma sebebi Masterislerde Büyücülük kabiliyetine verilen 3 puan gelen 3.75 CDR'ı 10'a tamamlamak.Senin bahsettiğin Normal CDR onlar kullanılmıyor.

yorumların devamını okuduysan 40 a tamamlamaktan bahsettim,cdperler yazıyo zaten cd arıyosan xPeke nin buildine bakabilirsin

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.