Şimdi Ara

sezon 5 kan alan vlad buildim ( mid ) 3.5 yillik vlad oyuncusu icerir. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
7
Favori
4.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Build aşırı pahalı.Bunu yapacak adamın harita kontrolü iyi olması lazım.Yoksa karşı jungle için çerez olursun full ap build ile.işini bilen jungle oyuncuları vlada kamp atıp direk oyundan düşürüyor zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha demin vlad oynadım topta nasusu ezdim item olarak doran kalkanı+pot la başladım ilk item can emme veren hexteç gibi bişi aldım sonra wota tamamladım buildin bazı şeyleri bana göre yanlış 1-botu m pen botu almalıyız 2-Spirit visage kesinlikle olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

O degilde bu heronun e skili verimli olarak nasil kullaniliyor??

e skilli oyun başı spamlanmamalı bence anca farm için yapılmalı. Vladimirin e skilline hastayım çünkü hem tf lerde hemde split push yaparken çok hızlı lane itiyorsun ve 4 stackte inanılmaz vuruyor. tavsiyelerim oyun başı e yi çok spamlama bi süre sonra bayağa bi can kaybedersin
  • Az önce oynadığım oyun bu build çok etkili bana göre luden e skilli ile harika gidiyor ve verdiği hareket hızıda harika. luden core bana göre vlada
     sezon 5 kan alan vlad buildim ( mid ) 3.5 yillik vlad oyuncusu icerir.
  • lalale kullanıcısına yanıt
    Ne uzattin be lale sen cdr istiyosan cdr git istemiyosan gitme laf olsun diye konusuyosun kalabalik yapma.

• quintleri spellwamp mi mspeed mi kullanıyorsun
  • Ellerine sağlık kardeşim. Vladimir'i yeni almıştım. Bu build, bu rünlerle girdim. 32/4/16 gittim. Herkese tavsiye ediyorum. Ayrıca orta koridorda değil de üst koridorda oynadım. Hero çok hoşuma gitti.
  • körü körüne tek builde yönelmek saçma sanki biraz, opsiyonel eşyalar her zaman olmalı. yine de deneyeceğim bu buildi

• Ringolfin R kullanıcısına yanıt
    cdr dediğin cooldownsa çok gerekli arkadaş vlada.en az %20 cd olmalı.
  • naberabi N kullanıcısına yanıt
    Herifin verdigi buildte zaten yuzde 30 cdr var lale yuzde 7.5 cdr nin lafini yapiyo ben ona laf diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: AnqelTR

Riven oynarken karsima ne zaman Vlad gelse eziyorum 1-2 levelde agresif oynayip.Acaba Riven`a karsi taktigin var mi özel olarak?

riven a karsi tank girerim ben armor veya hp rune leri ile cloth 5x pot baslar full defansif oynarim baska turlu bas edilemez cunku.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gasai Yuno

quintleri spellwamp mi mspeed mi kullanıyorsun

kafama hangisi eserse. Spell vamp late gucunu arttiriyor , ms genel olarak sana mobility kazandiriyor karsi takima bakarim sonra bizimkine ne lazimsa oyle girerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfe28

Build aşırı pahalı.Bunu yapacak adamın harita kontrolü iyi olması lazım.Yoksa karşı jungle için çerez olursun full ap build ile.işini bilen jungle oyuncuları vlada kamp atıp direk oyundan düşürüyor zaten.

2 ward aliyorum her dondugumde trinket olarakta maviyi alirsan gank yemiyorsun midde.

flash+ghost oldugu icin pool basip flash atip ghost basabiliyorum pooldayken. midden pool icinde kule altina kadar gelebiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShurima

Onu bunu bırakta karşına geldiğinde "aha şimdi yandım" dediğin bir hero varmı

Irelia almıştım keserim ben bunu diye, gittim doran blade ile başladım bir güzel feedledim
    Flask +3 pot başlasam belki daha iyi olurdu tabi bu olayın üzerinden bi 5 ay geçti.

Geçen blink pick olarak girmiştir arkadaşlarla Jax aldım kılıç + 3 pot başladım. Bil bakalım ne oldu. Yine feedledim.

Ranged bir hero olması ve sınırsız sustaine karşı koyamadım bir türlü.

En iyi counterı Xin zhao diyorlar hiç almadım top lanede oynamak için ama birde senin fikrini almak istedim.

hemen hemen butun herolara karsi oynadim vlad ile suana kadar ezemedigim sadece akali ve swain var. Akali iyi oynarsa hicbirsey yapamiyorsun. Senden fazla sustain var , senden fazla damage i var , senle ayni ittirme hizi var , sende olmayip onda olan 3 tane gap closer var ustelik.

• quote:

Orijinalden alıntı: First Premolar

İyi hoş oraya tecrübeni, spelleri ve itemleri yazmışsın da oynayış hakkında hiç bilgi vermemişsin be hocam. Üst koridorda ne durumda, orta koridorda ne durumda. Oyun başı farm odaklı mı dürtme odaklı mı oynanmalı, pasif oynanacaksa şayet hangi itemden sonra takaslara girilmeli. Güzel bi rehber olmasını istiyorsan şayet bunları ve bunlar gibi birçok maddeyi de eklemelisin bence

dostum vaktim yoktu ben sadece build olarak paylastim rehber olarak tides of blood bu aralar gunceller o benden daha iyi biliyor vladimiri.
    % 10 daha olması bence çok elzem.
    Konuyu baslatan arkadasta bahsetmis yukarda o yuzde 10 bisey farkettirmiyor diye aciklamalarida yapmis

• Adam haklı beyler dağılın
    bence pure ap vlad sadece damage veren yoksa oynanır mid top diye değil.
    Baslikta ki parantez icini gordun mu ?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.