Öncelikle herkese merhabalar temel sistem onarımı için sfc / scannow taramasını başlattım ve sonunda böyle bir hata verdi. Windows Resource Protection found corrupt files but was unable to fix some of them. Details are included in the CBS.Log windir\Logs\CBS\CBS.log. For example C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log
İnternette bu sorunu yaşayan milyon tane insan ve yazılar var fakat hem ingilizce olduğundan hemde çok karmaşık olduğundan hiçbr sayfada net sonuca ulaşamadım. Buradaki kişilerin yardımını dokunacağını düşündüğümdende konuyu buraya açmayı karar verdim. Umarım yardımcı olursunuz şimdiden teşekkürler. Bilgsayarda virüs olmamasına rağmen sürekli C diski inderme yapmama rağmen değişiyor 5 snde bir. Mesela bir az önce 36,7 gb idi şimdi 30 gb 'ta düştü dahada düşücekken temp klasöründen bazı şeyleri sildim 30 gb ye sabitlendi. Yaklaşık 6gb indirme yapmama rağmen açık oluştu C diskimde. Bu sorunum yukarıda anlattığım sorunla bir ilişkisi var mıdır? NOT:C DİSKİM SSDLİDİR. Pcde KIS 2014 vardır. Yanında Emisoft Emergency Kit Free kullanıyorum. Hiçbir virüs bulmadı. Windows Temp klasörünü temizlemeyince kendi kendine diskin boş alanı azalıyor. O yüzden 5 saniyede bir bu klasörü temizlemek zorunda kalıyorum.