Şimdi Ara

SFF / MINI ITX Severler Kulübü (278. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.366
Cevap
152
Favori
215.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam elimdeki gri A4-H2O’yu ilana koymak üzereydim ilgilenirseniz  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jarmusche J kullanıcısına yanıt

Toplayacağım sisteme dazla gelir o   NR200P görür işimi. Teşekkür ederim.

• avanak_abdi kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam, uyguna bir şeyler bulabilirsiniz umarım :)

Ben de A4-H2O'lu ikinci sistemin PSU'su bozulduğu için yeni PSU almaktansa sistemi parça parça satmaya karar verdim. Bir tane ITX kasa bana yetiyormuş  

Ne zaman ilana koyacaksınız parçaları? Yine de bakayım, nolur nolmaz  

Hocam kasayı koydum şimdi de anakart, ekran kartı, işlemci, RAM, soğutucu, fan (Noctua'nın 5-6 parça ürünü var satılacak) gibi parçaları yavaş yavaş ekleyeceğim. Parçalar şunlar, ben ilanları eklemeden önce ilgilendiğiniz olursa konuşuruz :)

MSI B450I Gaming Plus AC

Zotac RTX 3060 Twin Edge OC (termal bakım için içi açılmış, kendim de ped ve macun değişimi yaptım, hatta deshroud yapıp kullandım bir süre)

Ryzen 5 5600G (fanı kullanılmamış kutulu)

Corsair LPX 2x8GB 3200C16 (şaşırtıcı şekilde Samsung B-Die çıktı ama bad bin de olabilir OC denemedim)

EK AIO 240 D-RGB (AM4 uyumu var ama Intel tarafında LGA 1200 öncesi işlemcilere uyumlu, harici mount'u bulunur mu bilmem)

Noctua NF-S12A PWM chromax (2 tane var)

Noctua NF-A9 PWM chromax (10 dakika falan kullanıldı)

Noctua NF-A9x14 PWM (slim olan model)

Noctua NF-A4x10 FLX (slim bu da, hiç kullanılmadı)

Bende biri beyaz diğeri siyah 2 adet NR200 mevcut hocam, sarı sitede ilanım mevcut, yardımcı olurum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ufuks36 kullanıcısına yanıt

Gördüm. Ancak max 2000tl’ye kadar bakıyorum.

Anladım, umarım bulabilirsiniz.

Birkaç ay önce 2000TL’ye satmıştım burdan bir arkadaşa. O yüzden üstüne çıkmayı düşünmüyorum. Bulamazsam vazgeçerim büyük ihtimal yada farklı seçeneklere yönelirim.

Merhaba hocam,

Ryzen 5 5600G için ne istiyorsun

• aRiSe* kullanıcısına yanıt

Hocam işlemci ve ekran kartını sattım o parçalar arasından, ötekiler duruyor.

• Mr Matt Leeyoutube
    This Tiny PC Build Packs a PUNCH! | Thor Zone NANOQ S Mini ITX Gaming PC Build | RTX 4080
    https://www.youtube.com/watch?si=ao5ZbG1ERklakIfV&v=KWKyzM9Cv9g&feature=youtu.be

• SuperMert kullanıcısına yanıt

Klasikleşen model tarzı lian li q58 e benzer saha yeni guncel kasalar lazım bize

• Phanteks Evolv Shift 2 Air kasa alıp sistemi kurudum beğendim. normal kasanın 3te 1i yer kaplıyor. ve en büyük ekran kartı bile sığıyor. rog strix sığdırdım. hava sirkülasyonu aşırı iyi ama bunu sağlamak için 2 yan tarafı bez gibi bişeyden yapmışlar o görüntüyü biraz etkiliyor malesef. üstteki kapak basınca açılıyor girişler oraya görünürde değil o çok iyi

hava

• Sistemi kurdum.Ufacık kasaya custom kurmak yorsa da sonuçta değdi.

@psleda Kasayla gelen hdmı kablo bozuk sanırım sistemi kitleyip duruyordu.Ekran kartım bozuldu sandım neredeyse sistemi sökecektim :)

• lBaBaCaNl kullanıcısına yanıt

Kasa ile gelen kabloyu kullanmamıştım o yüzden çalışır çalışmadığını kontrol etmemiştim.Sisteminizi güzel günlerde kullanın.

• psleda kullanıcısına yanıt

Tahmin etmiştim.Teşekkür ederim  

• Selamlar dostlar,
    Yeni bir projeye başlıyorum güçlü ama mini itx kasaya sığdırabileceğim 4090 lı i9 13900k veya 14. Nesil işlemcili 32 GB ramli bir makine olacak.

Dar zamanda baktım ancak anakart için msi z790-ı edge wifi aklıma yazdım ancak piyasada ürün yok.

Kasa için Phanteks shift xt gözüme kestirdim gibi ancak fikirlerinize ihtiyacım var Sorunsuz hava akışı olan ancak bu gücü de sorunsuzca taşıyacak kasa öneriniz ve anakart öneriniz neler olur?

• feckless kullanıcısına yanıt
    Şimdiden hayırlı olsun, 13900k biraz sıkıntılı hocam, 360mm radyatörlü custom soğutma (Laing D5 30w, Corsair XR5 360mm, Alphacool xpx pro) ile AP201'de kullanıyorum, sentetik testlerde direk termal kısıtlamaya giriyor, NR200P içinde 13700k daha mantıklı gibi.

Isıdan dolayı değil mi? Üst düzey sistem sıkıntılı aslında bu boyuta ama dediklerinizi yazdım aklıma teşekkür ediyorum

• 
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.