Hayırlı uğurlu olsun. Senin kasanı gördükten sonra asus yerine lian li a3 almış olmamın pişmanlığı daha çok arttır. kablo kanal desteği olsun radyatör desteği olsun asus çok daha kullanışlı bir kasa tasarlamış. |
SFF / MINI ITX Severler Kulübü (319. sayfa)

-
-
Sağolasın hocam, ikiside güzel kasa aslında, ama asus ufak bir boy farkı ile daha fazla opsiyon sunuyor olması güzel.
-
Yenı cıkacak ryzen ai 395 nuc cıhazları beklıyorum, dahılı 8060s gpu su 4070 kadar performans verıyormuş.
İtx sistemlere çok baktım ancak hem parca bulunmuyor bulunsa bıle 2. eli bile 0 pıyasa fıyatında
Asus rog nuc gelmıstı Vatan blgısayara i9 185h +4070 gpu 100 k fıyatlıydı alayım almayım dıye dusunurken stok bıttı :D
Şimdilik hedefım ryzen ai 395 nuc cihaz bekleyelım bakalım .
-
Arkadaşlar merhaba
İkincil bir sistem olarak m-atx dikey olacak şekilde konsol havasında bir sistem toplamak istiyorum ama daha önce hiç m-atx tecrübem olmadığı için siz değerli arkadaşlarımdan bir yardım rica edeceğim. İkincil sistem olacağı için F/P tavsiyelere ihtiyacım var.
Kasa olarak Fractical mood'u belirledim. (Alternatiflere açığım.)
Elimde 14700k işlemci var bunun için ddr5 bir anakart tavsiyesi rica ediyorum
Kasanın max 130mm PSU desteği var yeni bir psu almam gerek. Bunun için bir psu tavsiyesi rica ediyorum.
Birde sıvı soğutmam mı almalıyım hava soğutma mı almalıyım. F/P olarak ne tercih edebilirim. Marka model tavsiyede bulunursanız sevinirim.
Desteklerinizi rica ederim :)
-
hocam şu sistemi kurmuştum zamanında fikir sahibi olsun diye atıyorum.
reddit
From the sffpc community on Reddit: Aerocool CS-109https://www.reddit.com/r/sffpc/comments/151vcpd/aerocool_cs109/?rdt=50840 -
Merhaba arkadaşlar uzay kasaya geçmek istiyorum var mı tavsiyeniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X