SFF / MINI ITX Severler Kulübü (317. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
tesekkur ederim , dark compact guzel gorunuyor .
bu arada su kasa da dikkatimi cekti , ileride ekran karti takilirsa genisleme imkani da olabilir dusuncesiyle
-
Bu kasaya sadece low profil ekran kartı takabilirsiniz gtx 1050 gibi kartlarda bulunuyor ancak. Güncel ryzen apular da neredeyse o güçte. Az daha büyük bişey olsun derseniz aerocool un cs109 da mevcut. 18-19lt civarı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kimse 2 slot 5090 dan bahsetmiyor sayfada
Siz de benim gibi sandwiç layout kaslarınıza bakıp "nereye gidecek bu exhaust hava🤔" diyorsunuz di mi 😄
Edit: I'm begging u 😭😁reddit
From the sffpc community on Reddit: Case manufacturers, I begging you...https://www.reddit.com/r/sffpc/s/b5KlGgFRYI
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealZodyCotton -- 11 Ocak 2025; 10:40:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
20 litrelik mAtx kasamla mutluyum ve sigaramı yakıp(mecazi) keyfime bakıyorum, ne ekran kartı boyutlarını ne itx anakart stok ve fiyatlarını düşünüyorum, kafam rahat kasam güzel, tatmin duygum yerinde. dengedeyim. tavsiye ederim.
-
Ya aslında ben de NR200 kasadayım bir süredir ama, derdim ekran kartı işte. Ghost S1 kasa gözümün içine bakıp duruyor, mahcup oluyorum 🥹
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Z20 de var matx, Ridge de var itx. Ne kadar ufak olsa da, hiçbir matx, itx değil maalesef. Büyük geliyor gözüme
Sabredin hocam 5090 FE bile sığacak Ghost’a. Inno3D’nin de 5080’i sığacak, muhtemelen başka modeller de olur. Geçen nesilde AMD hiç sığmıyordu, onun da sığacak modelleri gelir bence. Nvidia’nın yeni neslinde PCB’nin küçülmesiyle Ghost S1, A4-SFX sahipleri de upgrade yapabilecek.
-
hocam kasa everest k250 değil mi? K250 daha büyük bu kasadan?
-
İzoly u200. Resimdeki k250 evet hemen hemen aynı boydalar birkaç cm fark var
Selam arkadaşlar,
Mini ITX bir sistem toplamak istiyorum. Oyun olarak sadece Valorant oynuyorum ancak MultiProcess ve Sanal Makinada bazı yazılım testleri yapıyorum ve bazen bilgisayar günlerce açık kalıyor (uzun süre render gibi düşünebilirsiniz.)
Minimum 64 GB Ram
Intel serisi yeni nesil işlemci
Sıvı Soğutmalı
bir sistem için nasıl tavsiyeleriniz olur?
Dan H2o kasa acayip hoşuma gidiyor ama soğutma sorunu var mı?
-
Apulu bir amd işlemci almalısın! 8600g veya 8700gquote:
Orijinalden alıntı: TeomaniaaSelam arkadaşlar,
Mini ITX bir sistem toplamak istiyorum. Oyun olarak sadece Valorant oynuyorum ancak MultiProcess ve Sanal Makinada bazı yazılım testleri yapıyorum ve bazen bilgisayar günlerce açık kalıyor (uzun süre render gibi düşünebilirsiniz.)
Minimum 64 GB Ram
Intel serisi yeni nesil işlemci
Sıvı Soğutmalı
bir sistem için nasıl tavsiyeleriniz olur?
Dan H2o kasa acayip hoşuma gidiyor ama soğutma sorunu var mı?
SFF videolar gelmeye başladı 🥳
Yanıyor kasalar 😁
Alt modeller daha güzel ve keyifli olur SFF için. Ama 5090ın sığdığını görmek de güzel.
Edit:linkhttps://m.youtube.com/watch?v=cVtPVm1QNLo&pp=ygUENTA5MA%3D%3D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealZodyCotton -- 24 Ocak 2025; 19:33:35 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X