< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SFF / MINI ITX Severler Kulübü (299. sayfa)

-
-
😁 cümlenin sonunda 2.versiyon alın diyince.
Sõyle açıklayayım.
1. Versiyon da ki problem de tam olarak o değil di.
Herhangi bir apkikasyon açtında yani (chrome vs. Farketmez) psu fanı %100 e çıkıyor sonra yavaşlıyordu.
2.versiyon da bunu düzelttiler. Fakat onda da psu ısındıkça devir artıyor. Mesela uzun süre sistemi yukte kullandın. Fan devri yuksek.
Boşa düştüğünde bile halen hizli dönmeye devam ediyor. Ta ki soğutana kadar... Sorun fan değil fan curve problemi. Çünkü içindeki fan kaliteli bir ürün
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selam. Sff grubumuza katılmak isteyen pm atabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
videocardz.com
Zephyr launches GeForce RTX 4070 ITX with a single fan - VideoCardz.comhttps://videocardz.com/newz/zephyr-launches-geforce-rtx-4070-itx-with-a-single-fan?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Satıcı firma nasıldır bilmem ama güzel anakart.
Gigabyte B650I Aorus Ultra Am5 (Lga 1718) Soket
Bu anakartta o panel kablolarının bağlantısı ile ilgili çok fazla şikayet görmüştüm yanlış hatirlamiyorsam.
Hatta 3 adet m2 slot muhabbeti gecmisti burada
-
am4-am5 itx anakart arayisindayim. fiyatlar insani delirtecek cinsten. guzel onerisi olan var mi? elden cikarmak isteyen varsa da talibim.
-babacan hocamdan b550i aorus aldik bakalim rastgele.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziroo -- 20 Haziran 2024; 1:8:43 >
Arkadaşlar merhaba sistemimi bozdum imzamdaki ürünlerin hepsi satılıktır. ssupd meshlicious kasa dahil almak isteyen olursa mesaj atabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Asus rog 550i olacak Hayırlı olsun iyi günlerde kullan
doğru karıştı gece gece :D teşekkürler hocam inşallah
-
Abiler merhaba kendime bir ıtx sistem toparladım b760ı anakart ve üzerine 13700k taktım (uyguna geldiği için) ama soğutmayı çözemedim. Arctic liquid freezer ıı 240mm aıo taktım bu gün yine 100 dereceleri görüyor yabancı forumlarda falan ofset ayarı demişler ama sanırım pek işe yaramadı watt düzenlemesi yapamıyorum sanırım ama forumlarda watt konuşup sınırlandırdıklarını ve b serisi anakartta yaptıklarını söylüyorlar yardımcı olur musunuz acaba
Kasanın resimleri varsa paylaşır mısınız bir kontrol edelim hava akışını ve diğer parçaları vs.
-
Kasa içindeki hava sirkülasyonu yetersiz. Arkadaki fanı egzoz olarak kullan. Psu fan yönü yanlış. Psu dışardan temiz hava çekse çok daha iyi olur. Ekran kartının altına 2 tane slim fan takman lazım. Arkadan içeriye doğru yönlendirdiğin hava zaten ekran kartından çıkan sıcak havayla birleşip radyatöre ve psu’ya giriyor şu anki şekilde. Sadece bu etkenler 13700K işlemcinin Arctic gibi bir soğutucuyla normal kullanımda 100 derece görmesine sebep olur mu bilmiyorum ama gözüme çarpan sorunlar bunlar.
Not: Sıkıntıyı bulana kadar bir süre cam paneli sökerek kullanmanı öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesut91 -- 24 Haziran 2024; 1:0:4 >
Psuyu bu gün değiştirecektim ama kablolar ekran kartına takılıyor döndüremiyorum ama bür yolunu bulurum umarım ön tarafa bir fan daha takmayı düşünüyorum ama o içeri arkadaki dışarı atacak şekilde olması mı mantıklı yoksa farklı bir şekilde mi yapmam gerekiyor. Bütçem şu an için pek kalmadığından slim fanları sonradan alıcam alt kısım için olanları teşekkür ederim. Biosta yapmam gereken bir çözüm var mıdır acaba?
100 dereceyi gören işlemciye yapacağınız şey anca UV ve power limit uygulamak olur. Arkadaki fanın yönü yanlış evet, öne de mümkünse içeri serin hava üfleyecek fan takılabilir ama bunların 10-15 derece değişim yaratacağını düşünmüyorum. İşlemci 100 derecedeyken kaç watt güç tüketiyor mesela, 200-250W ise kasa sirkülasyon önerileri yetersiz kalır. ATX kasada da ısınır 250W’lık işlemci.
Yan kapak cam olmasa yandan hava çeker bir miktar belki ama cam. O yüzden ben olsam önden ve arkadan hava girişi sağlarım. 2 fan ile giriş olup üstten 2 fan ile dışarı atılacak. Ama zaten o işlemci o watt ile zaten soğutması çok zor. Söylendiği gibi uv ve power limit şart.
Diğer türlü ekran kartıda olumsuz etkilenecek bu durumdan
Üretici sıvı soğutma uyumu yok diyor. Ancak YouTube’da yapanlar var. Ne kadar verimli olur bilmiyorum ama sıvı soğutma kullanmak için çok yanlış tercih bu kasa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X