Şimdi Ara

SFF / MINI ITX Severler Kulübü (298. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.359
Cevap
152
Favori
215.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende de çok kısa bir dönem V2 kutusunda japon kapasitör sembolu olan modelinden vardı. Furmark testini açtığım anda alet turboya geçiyormuş gibi vır vır ötmeye başlıyordu.. Yaklaşık %50 yük altındayken. Kablolarının sleeve olmaması değil kalitesiz olması şikayet edilen bir konu. Daha esnek, dayanıklı ve bir tık daha uzun olsaymış daha iyi olurmuş. Çok yüksek fiyatlara satılan V1100 Sfx modelinde de yine sleeve kablo yok mesela.. Cooler Master markası NR200P V2 kasasında da çok fazla olumsuz tepki aldı. Bu markada artık bir şeylerin ters gittiği ortada..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • limonlusoda L kullanıcısına yanıt

Merhaba, yaşayacağınız en büyük sıkıntı termin süresi olabilir. Dağıtıcı firma ilgili ürünün 25 Haziran'da dağıtılacağı bilgisini iletti. Tarafımıza ulaşması +20 gün olacak gibi.

• noprektam9113 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler 🙏

• ustadogan U kullanıcısına yanıt
    Siyah renk bir tane kaptım. Süre çok önemli değil şu an için. Bu enflasyonist ortamda fiyat da avantajlı görünüyor. Kenarda dursa bile kazançlı sayılırım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mesut91 kullanıcısına yanıt

Ses eşiğim yüksektir. O yüzden sesle ilgili bir şey diyemem. Kablolar kalitesiz değil. Kullanılan kablo 16awg ve bu kalınlıkta bir kablonun esnek olmaması normal. 16awg sleeve kablo setim var. O da esnek değil. Kasa konusunda ki eleştirilere de katılmıyorum.

• limonlusoda L kullanıcısına yanıt

Mesaj bildirimini görmemişim kusura bakmayın. Ara sıra denk geldiğim bir satıcı, hatta Technopat forumda da kurumsal hesapları vardı EKWB ürünleri konusunda düşünceniz nedir gibisinden anket yapıyorlardı. Bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.

Hatta sitesine bakındım Jonsplus Z20, Jonsbo D31, Hyte Y40 gibi kasalar da gördüm. Yurt dışında tutulan ama TR'de meraklısı dışında çok bilinmeyen kasaları araştırıp paralel ithalatla getirtip satıyorlar belli ki. Sizin tecrübeniz bize de sonrası için bilgilendirme olur.

• "Yurt dışında tutulan ama TR'de meraklısı dışında çok bilinmeyen kasaları araştırıp"

çok başarılı bir tespit olmuş. Firma yetkilisi olarak aklınıza takılan soru/sorun/öneri/isteklerinizi iletebilirsiniz. Yurtdışında özellikle Avrupa'da ne var, neler oluyor, neler satılıyor, bunu TR de kim satıyor kaça satıyor, biz satabilir miyiz diye düşünürken buralara geldik ;) Avrupa'da 5 büyük dağıtıcı ile sözleşmemiz olup neredeyse tedarik sorununu ortadan kaldırdık.

Demin sitenizden mesaj atmıştım, yetkilisini bulmuşken direkt sorayım bari :)

Arctic Summair Plus modelini getirtme düşünceniz var mı? Amazon US satıyor ama vergisi kargosu derken 2 ürün fiyatına çıkıyor.

• avanak_abdi kullanıcısına yanıt
    Elbette yerden yere vurulacak bir psu değil o konuda hemfikiriz babacan.Şu an 650w modelini kullanıyorum.Custom soğutma kullandığım için %80-90 güçte kullanıyorum bu da uzun vadede psu’yu yoracağını düşündüğümden 850w psu arayışındayım.Bana tek handikapı meshlicious kasadan mıdır bilmiyorum anakart kablosu çok kısa geliyor.Şu an kasada aşırı gergin bir şekilde takılı ve eğer 850w modeli redditte şikayet edildiği 650w modeli gibi esnek değilse o zaman sorun benim için.Özellikle 16 pin kablosu incelemelerde gördüğüm üzere taş gibi 🙂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Jarmusche J kullanıcısına yanıt

Geçen sene bu ürün çıktığında markaya "çok para değil mi" diye sormuştuk. Bakalım nedir bize maliyeti hiç alıcı gözle incelemedik ürünü.

Kabaca kontrol ettiğimizde kendi sitemizde 1500 TL, Pazaryerlerinde 1750 TL gibi bir rakama satılabileceği anlaşılıyor. talebinize binaen siteye ekleyeceğiz ancak Stock Status 30 Days olacaktır bayram, seyran malum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ustadogan -- 13 Haziran 2024; 14:7:56 >
  • lBaBaCaNl kullanıcısına yanıt

Kablolar 16awg, esnek olmaması normal ki bence de bu bir eksi. Corsair SF850-L var bende ayrıca. Onun da kablolar sert. Sanırım SF750, SP750/850 harici sleeve/daha yumuşak kablo ile gelen sfx güç kaynağı yok. Kablo boyu için ne desem yalan olur. Güç kaynağı ve anakart 24pin soket dip dibe kasalar kullandım hep. O yüzden sorun yaşamadım bu anlamda. Ama etsy’fe custom kablolar satılıyordu. O şekilde çözebilirsiniz ihtiyaç olursa.

Aslında masaüstü fanı olarak çok tabii de Noctua’nın masaüstü fanının fiyatı ve tipsizliğini görünce Summair Plus’ın beyazına içim ısındı :)

TR’de başka bekleyen var mı bilmem ama gelse ben bir tane almak isterim. Şarjlı olması büyük avantaj bence, katlanabiliyor da hem oldukça portatif.

Lian Li’nin SP750-850 modelleri de örgü kabloyla geliyor, onun dışında benim de bildiğim yok.

• Jarmusche J kullanıcısına yanıt

Geçtiğimiz yıl getirecektik fiyat/performans olup olmaması konusunda karar veremedik ve es geştik kış geldi :) Bir sonraki yükümüze ilgili ürünü ekleyelim ve pre-order'a satışa sunalım. Sizin gibi birileri daha vardır ülkede ;)

Evet olabilir ama o da ayrıca masraf.Aslında kasam atx psu ya destek veriyor ama kasanın içi fazla sıkışık olsun istemiyorum.Diğer yönden 850 loki var hem tr garantili olur hem de boyutu atx psu’ya göre daha küçük.

CM 850 modeli için bir inceleme daha okumuştum.Dediğine göre youtube da 4k video izlerken fanlar birden yüksek rpm de çalışıyormuş.CM ile iletişime geçmiş ve şirket bunu doğrulamış fanların ısıya göre değil çektiği güce göre çalışıyormuş bu sorunu sonraki partilerde çözmüşler yine de ilk parti üretimi geri çağıramayacaklarını söylemişler.Eleman da distribütör ile iletişime geçmiş ve doğrulatmış ilk ve sonraki üretimler piyasada karışıkmış.Sistemdeki kabloları sökmeden sadece psu’u getir demişler adama itx sistem olduğu için uğraşma demişler ve yeni seri üretimden bir adet vermişler.Özellikle belirtmiş üzerinde Japon kapasitör ibaresi olanı alın diye.

Şimdi alırsam şansıma eski üretim gelir 🙂 yurtdışı olduğu için de değişim işi sıkıntı olur.Bu yüzden vazgeçtim yoksa fiyat ve boyut olarak önde benim için.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bir firma yetkilisinin bu konuda olması güzel SFF / MINI ITX Severler Kulübü  Jonsbo Z20, U4 Mini Black Mesh, D31 Mesh Screen Black, D30 Black, V11 Black, i 100 Pro Tempered glass version Black (3 slot yeni versiyon) getirseniz ne güzel olurdu.

• Kutu üzerinde sağ alt köşede üç amblem var. V1’de fan, V2’de kapasitör resmi var. Yurtdışından alırsanız V1 gelmez. Bitirmişlerdir stokları çoktan. Ben Amazon Almanya’dan ve Amazon Türkiye’den aldım 850w V2 çıktıktan sonra. Hepsi V2 geldi ki 2022 yazında almıştım en son. Bu arada atx güç kaynağı kullanmayı tavsiye etmem. Jonsbo V10 kasada kullandım atx güç kaynağı. Hem güç kaynağı büyük hem kablolar uzun. Toplarken, temizlik için dağıtıp toplarken vs saç baş yolduruyor. Kasayı da dolduruyor kablolar. Boş alan kalmıyor nerdeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avanak_abdi -- 13 Haziran 2024; 14:53:28 >

D31-MESH-WHITE-SC Stokta mevcut, Z20 oldukça ön talebi olan ürün sipariş listemizde mevcut tüm çeşitleri getirilecek. Diğer ürünleri dikkate alıp inceleyeceğiz.

• lBaBaCaNl kullanıcısına yanıt
    Bende son versiyon var. Kesinlikle yalan konuşuyorlar. Yüke göre değil ısıya göre fan devrini belirliyor. Zaten turkiyeye gelirken ürünü yanimda getirip 2.el olarak uygun fiyata vericem. 850watt bendeki.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Z20 siparişi veren ilk müşteriniz olabilirim zaten wp üzerinden siparişin durumunu sorup duruyorum:)

Kasa gelsin de incelemesini görsellerle forumda paylaşayım hemen. Beklentim çok yüksek..

• 
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.