Şimdi Ara

SFF / MINI ITX Severler Kulübü (308. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.301
Cevap
149
Favori
210.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bence hiçbiri. 7/24 çalışacaksa sff bakmazdım en azından mff olmalı diyorum. 4 tane sata 3 tane m2 diyorsunuz kaç tane ıtx anakart 3x m2 desteğini veriyor? Para mühim değil derseniz siz bilirsiniz bulunur ama asla değmez, asla tatmin etmez. Başka dert ise düşük profil soğutucu ile 7950x3d yi nasıl soğutacaksınız? 7/24'den bahsediyoruz. 2-3 saat cs 2 oynayıp çıkmaya benzemeyecek. Zor azizim, denemek sizin elinizde ben denedim önermem. NR200p boyutunda zaten çok güzel mff'ler var tabii ki nr200p'den pahalılar. Kasaya 1 kere para verin anakarta ve diğer daha az verirsiniz zaten ücreti çıkartır hatta kara geçersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 31 Ağustos 2024; 16:37:17 >
  • 4Vagrant kullanıcısına yanıt

+1

Belki Lian Li A3, NH-D15 veya benzeri kallavi bir hava sogutucu ve gelismis ozelliklere sahip bir mATX anakart ile guzel serin stabil bir MFF sistem yapilabilir.

• Merhabalar bu kasa ilk geldiğinde kaça satılmıştı.

SFF / MINI ITX Severler Kulübü
    SFF / MINI ITX Severler Kulübümb teknoloji | bilgisayar&nbsp;elektronik gaming ekipmanlar
    Mb Teknoloji | Bilgisayar Elektronik Gaming Ekipmanlar | FRACTAL DESIGN TERRA FD-C-TER1N-01 GAMING MINI-ITX PC KASASI
    https://www.mbteknoloji.com/fractal-design-terra-fd-c-ter1n-01-gaming-mini-itx-pc-kasasi-120494
  • MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Piyasaya 7000-7300 civarına girdi diye hatırlıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Almayı düşünüyorsanız teknobiyotikte her rengi stokta gözüküyor ve daha uygun fiyatı.

Abartmislar artık yuh yani...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SuperMert kullanıcısına yanıt
    Evet bizim esnafımız abartmayı çok seviyor malesef.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • limonlusoda L kullanıcısına yanıt
    Geldi mi acaba kasanız? Bu aralar Jonsbo d31 ile A3 arasında gidip geliyorum. D31 malum daha pahalı.

Edit: a3 önü mesh değil bir iki arkadaş da yazmış o yönden bi tık tereddütte kaldım sanırım d31 içime siniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 3 Eylül 2024; 15:53:8 >
  • theKing_ kullanıcısına yanıt

Merhaba. Evet biraz geç geldi ama acelem yoktu. Kenarda dursun diye almıştım. Kutusunu bile açıp kontrol etmedim öylesine duruyor. Bahsettiğiniz kasa ile arasında neredeyse iki katı fiyat farkı var. Çok fonksiyonel bir hasa olduğunu düşünüyorum. İncelemelerine baktım bence sıcaklıklar konusunda oldukça iyi iş çıkarıyor gibi duruyor. Kullandığınız soğutucu ve fanlarla da alakalı tabi. Bence yan panele cam takıp bile rahatlıkla kullanılabilir. Maddi ve durum ve zevkler konusunda yorum yapamıyorum selamlar.

A4 vardı bende. Çok güzel kasa. Isı sorunu yaşayacağınızı sanmam. Ekran kartı altında iki adet 120mm fan yuvası var. Üste de sıvı soğutma takarsınız. Rog 6750XT oluyordu, cama bir parmak kadar mesafe kalıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avanak_abdi -- 3 Eylül 2024; 15:10:50 >
  • Sorunsuz gelmesine sevindim. SFF fiyatları uçtu artık mAtx kuracağım. O yüzden araştırma içindeyim. Teşekkürler cevabınız için. Keşke bi sistemi kursaydınız görseydik :)

@avanak_abdi bi karar vereceğim artık. D31 pahalı geldi. A3 ideal gözüküyor.

• Bu arada sistemimde kullandığım ikinci el İntel İ5 10400F Gigabyte Z490 Aorus mini itx anakart ve Corsair Vengaenge 16 GB tek modül ram kaç para eder. Hepsinin faturası ve kutusu var garantileri bitti sanırım. Ayrıca Amazon üzerinden aldığım bir aylık Amd Ryzen R5 5600X fanlı kapalı kutu işlemci de ne kadar eder. Piyasadan uzağım fiyatlar konusunda pek bilgim yok. Satarsam yeni bir sistem düzeyim diyorum.

Arka tarafa takacaginiz fani iceriye intake olarak takarsiniz hocam, bende A3 vardi isi durumlari gayet iyiydi server stabilitesinde bir overclock ayari yakalamistim.

• Mr. Decent kullanıcısına yanıt
    Malzeme kalitesi iyi değil diyorlar ap201 de kafamı karıştırıyor ancak bu kasaya göre 7lt daha büyük. Fiyatları hemen hemen aynı.

• AP201 kullandım. Çok güzel kasa. Ama evet bir tık büyük. Fakat Lian Li A3 gibi psu şu konumda olursa 360mm sıvı soğutma kullanabilirsin gibi kısıtlamıyor. Ben de incelemiştim Lian Li’yi. Bu vb benzeri sebeplerden vazgeçmiştim.

Bu ara siz Lian Li A3’ten bahsettiniz sanırım. Ben Jonsbo A4 anlamışım yukarda SFF / MINI ITX Severler Kulübü 

• avanak_abdi kullanıcısına yanıt
    Yok yanlış yazmışım onu :) NR200P ve P200A kullanıp satmıştım. SFF ye artık girmeyeceğim. O yüzden ince eleyip sık dokuyorum. mAtx alternatifi bulmaya çalışıyorum. AP 6 cm daha uzun 2 cm daha geniş gözüküyor. Çok bir fark yapmaz gibi. Bakalım 🤔

AP201 de A3 de kullandim hocam, A3 bile gayet buyuk bir kasa AP201 masanin ustunde kapladigi yer full tower bir kasayla aslinda ayni, yuksekligi kisa sadece. A3 kesinlikle daha tatli bir kasa. Malzeme kalitesi de gayet basarili aslinda kim niye elestirmis anlamadim.

• Bu lianli a3 nerede satılıyor ki? Niye bu memlekette bir çok ürün bulunmaz durumda anlamıyorum. Getiren de 2x karla satıyor.

• Mr. Decent kullanıcısına yanıt
    A3 incelemesinde gördüm arka fan sacını ince yapmışlar yamulmuş. Eliyle falan düzeltiyordu adam. Muhtemelen AP201 den daha kalitesiz malzeme olarak. İşte masada orta halli yer kaplayacak kasa istiyorum. 25-26lt civarı. O yüzden radarıma girdi. Dediğim gibi maliyetler baya yükseldi mini sistem dizecek durumum kalmadı. Yoksa yine gönlüm 10-15lt kasalardan yana. Alternatif bunları görebildim. Jonsbo var onlarda fahiş fiyata satılıyor. A3 her şey dahil 4k.

• CaptainTsubasa483 kullanıcısına yanıt
    Junbumda var 1 ayda geliyor. Cam panelli fiyatı 4k.

• 
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.