Şimdi Ara

sfjhsfhj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61Fatal61 -- 2 Mayıs 2007; 18:58:34 >

• oke hoş güzelde, telefonun markası nedir kampanya ne zaman başlıcaktır? bilgi yok mu? aralık başı geldi zaten:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin

oke hoş güzelde, telefonun markası nedir kampanya ne zaman başlıcaktır? bilgi yok mu? aralık başı geldi zaten:)
    zayminsin kaliteli ve 85-90 ytl civari telefonu varmi yaw hadi 110 ytl olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudKaiDo

zayminsin kaliteli ve 85-90 ytl civari telefonu varmi yaw hadi 110 ytl olsun

Alıntıları Göster
    her şey dahil 85 ytl tlf nekadr iyi olabilirki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akın48

her şey dahil 85 ytl tlf nekadr iyi olabilirki?

Alıntıları Göster
    Bekleyelim bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssbrc

Bekleyelim bakalım...

Alıntıları Göster
    Telfon P990 olacak değil ama yeni bir kullanıcının işini görecektir.Yurt dışındaki gibi kampanyalar için daha 3-4 sene geçmesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasqutin

Telfon P990 olacak değil ama yeni bir kullanıcının işini görecektir.Yurt dışındaki gibi kampanyalar için daha 3-4 sene geçmesi lazım.

Alıntıları Göster
    turcell bunu başlattı aveada başladı telsim in de buna benzer bir kampanyası var ilerki zamanlarda bizler için çok daha iyi olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lglşkjhggş
    geçen ay açıldı
    SWM G01 G01F
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: akın48

turcell bunu başlattı aveada başladı telsim in de buna benzer bir kampanyası var ilerki zamanlarda bizler için çok daha iyi olacak

Alıntıları Göster
    çok kaliletli telefon 85 ytl ne olaki bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: nescafe07

çok kaliletli telefon 85 ytl ne olaki bu

Alıntıları Göster
    o fiyata yakın (100YTL-110YTL) arasında renkli ekrana sahip bi tek A62 biliyorum. renk 4096. yakında göreceğiz ne olduğunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brgn

o fiyata yakın (100YTL-110YTL) arasında renkli ekrana sahip bi tek A62 biliyorum. renk 4096. yakında göreceğiz ne olduğunu.

Alıntıları Göster
    samsunda bir avea baisinde 1 hafta önce gördüm
    2500 kontor (ikibinbeşyüz)
    1000 ŞEBEKE İÇİ SMs
    NOKİA 1100
    =
    200 YTL
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRFUN4EVER

samsunda bir avea baisinde 1 hafta önce gördüm
    2500 kontor (ikibinbeşyüz)
    1000 ŞEBEKE İÇİ SMs
    NOKİA 1100
    =
    200 YTL

Alıntıları Göster
    Bırak bombayı mombayıda, mobilöğrencilerde 11. dakikada bağlantıyı keserek, 10 dakikayı nasıl 4 kontore vatandaşa giydirdiğinizi anlat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Bırak bombayı mombayıda, mobilöğrencilerde 11. dakikada bağlantıyı keserek, 10 dakikayı nasıl 4 kontore vatandaşa giydirdiğinizi anlat.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Bırak noxco boşver gitsin

• quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

quote:

Bırak noxco boşver gitsin

Alıntıları Göster
    neymiş modeli onu da açıklasan..

• quote:

Orijinalden alıntı: 61Fatal61

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Avea_İletisim_Merkez

TELEFON SİEMENS A70 Yada 75 olabilir tam emin deilim bize de henuz acıklama yapmadilar ama bekleyecez görecez birlikte. Kampanya araligin ilk haftasinda acıklanacak...

yahu bu benq-simens avrupa batmamıştı.....

• quote:

Orijinalden alıntı: -BUR@K-

quote:

Orjinalden alıntı: Avea_İletisim_Merkez

TELEFON SİEMENS A70 Yada 75 olabilir tam emin deilim bize de henuz acıklama yapmadilar ama bekleyecez görecez birlikte. Kampanya araligin ilk haftasinda acıklanacak...

yahu bu benq-simens avrupa batmamıştı.....

Alıntıları Göster
    Avea tamamen beleş 10 000 kontör de verse konuşmak için kullanılmaz...

Daha yanındaki adama ulaşamıyorsun 2 dk sonra aradığınız kişiye artık ulaşabilirsiniz mesajı geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi java -- 30 Kasım 2006; 23:43:51 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

kardeşim allahına kurban ağzına sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: java

Daha yanındaki adama ulaşamıyorsun 2 dk sonra aradığınız kişiye artık ulaşabilirsiniz mesajı geliyor...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: java

• quote:

Alıntıları Göster
    çok iyi noxco ya . helal olsun sana :) hadi avea merkez hadi :P
    quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: falan

çok iyi noxco ya . helal olsun sana :) hadi avea merkez hadi :P
    quote:

Alıntıları Göster
    bırak avea bu işleri önce adam gibi hizmet ver..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Varzim

bırak avea bu işleri önce adam gibi hizmet ver..

Alıntıları Göster
    beyler neden bu kadar yükleniyosunuz bu avea merkez nickli arkadaşa anlamıyorum?
    sürekli alaycı konuşmalar yapılıyo bu adam hakkında
    aveaya olan kininizi neden bu adama kusuyosunuz onu anlamadım
    ben kendi adıma konuşuyorum 2 kere aveayla ilgili bişey sordum burda kimse cevap vermezken avea merkez nickli arkadaş ceavap verdi bana
    ben bu adama haksızlık yapıldığını düşünüyorum kendisi aveayı temsil etmediğini defalarca söyledi sadece insanlara yarıdımcı olmaya çalışıyor ama anlamsız bir şekilde sürekli hakarete uğruyor veya dalga geçiliyor

not:sakın ''sen onun arkadaşısın heralde ehueh'' falan gibi salakça şeyler yazmayın kendisini tanımam özel mesajla bile konuşmuşluğum yoktur sadece dikkatimi çekti forumda.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.