Sana kesinlikle katılıyorum kardeşim. Avea hakkındaki sorularımızı bıkıp usanmadan yanıtlayan bu arkadaşın her zaman yanındayım.
quote:
Orjinalden alıntı: volkan_gs
beyler neden bu kadar yükleniyosunuz bu avea merkez nickli arkadaşa anlamıyorum? sürekli alaycı konuşmalar yapılıyo bu adam hakkında aveaya olan kininizi neden bu adama kusuyosunuz onu anlamadım ben kendi adıma konuşuyorum 2 kere aveayla ilgili bişey sordum burda kimse cevap vermezken avea merkez nickli arkadaş ceavap verdi bana ben bu adama haksızlık yapıldığını düşünüyorum kendisi aveayı temsil etmediğini defalarca söyledi sadece insanlara yarıdımcı olmaya çalışıyor ama anlamsız bir şekilde sürekli hakarete uğruyor veya dalga geçiliyor
not:sakın ''sen onun arkadaşısın heralde ehueh'' falan gibi salakça şeyler yazmayın kendisini tanımam özel mesajla bile konuşmuşluğum yoktur sadece dikkatimi çekti forumda.
Birde cihaz kayıtlı olsa. Kayıtdışı cihaz 35 ytl de etmez.
Helal olsun naxco ağzını öpeyim.
quote:
Orjinalden alıntı: Noxco
Bırak bombayı mombayıda, mobilöğrencilerde 11. dakikada bağlantıyı keserek, 10 dakikayı nasıl 4 kontore vatandaşa giydirdiğinizi anlat.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme