Hocam elinize sağlık, tam aradığım konu olmuş. Çoğu ürünü Türkiye'de bulmak mümkün değil malesef. Siz nerelerden alıyorsunuz bu tip ürünleri? Ben de 25-30L civarında kule soğutucu ve ATX PSU desteği olan MATX kasa arayışındayım. "Silverstone Fara H1 M" ve "Aerocool Trinity Mini" modellerine göz diktim ama henüz stokta bulamadım. İkisi de 30L olduğu için konuya ekleme yapmıyorum. Ürünleri başlığa ekleseniz daha iyi olur. Konuşmalarla karışmasınlar. Önerilere de açığım Edit: Jonsbo markasını ilk defa duydum ve araştırdım. Ya arkadaş ne güzel tasarımlar yapmışlar ama hepsinde önü komple kapamışlar, koy bi fan yuvası mis gibi kasa hepsi Detaylı Liste https://docs.google.com/spreadsheets/d/1dzRY3LLsXcDX5Qt5PvQOrAJhw0EK9Cy7UtQPdyRp6PY/edit#gid=0 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmettsezis -- 20 Aralık 2020; 7:35:41 > |
SFX ve ATX PSU Destekli Mini Sistemler 2020 (5 - 25 Litre) (2. sayfa)
-
-
30 litre kasa olmaz hatta ATX için 25 litre bile çok (JONSBO RM2 22,3 litre ATX Anakart ATX PSU desteği)
Silverstone Fara H1 M (10 - 20 litre Micro ATX olması gerekirken 30 litre Micro ATX olmaz)
Aerocool Trinity Mini (10 - 20 litre Micro ATX olması gerekirken 28 litre Micro ATX olmaz)
Aerocool ve Silverstone kasalar artık hikaye ve kalitesiz , kasa işini artık beceremiyorlar
- 15 - 25 litre ATX Kasalar
- 10 - 20 litre Micro ATX Kasalar
- 5 - 15 Litre ITX Kasalar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 20 Aralık 2020; 13:19:15 >
-
Bazı imkanları kaybetmemek için SFF boyutlarına çok inmek için istemiyorum hocam. 160mm Tower Cooler + MATX Mobo + ATX PSU ve güzel bir airflow dizaynı. Bana bu 4'lüyü sağlayacak en küçük kasayı arıyorum. O yüzden 30 litreye çıktım. Radyator desteği falan zerre umrumda değil tamamen hava soğutma kuruyorum.
Junsbonun tüm modellerine baktım. Gerçekten bir kaç modeli harikaydı ama fan yuvaları berbat tasarlanmış. Fan dizaynı iyi olanlar ise şartlarımı sağlamıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmettsezis -- 20 Aralık 2020; 13:47:44 > -
Boyut : 300 x 160 x 220 mm
Hacim : 10,56 litre
Max. Anakart Yapı Desteği : ITX (170 x 170 mm)
PSU Desteği : SFX
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 27 Aralık 2020; 16:26:30 >
-
Güzel konu, takip. Keşke ülkemizde de bulabileceğimiz seçenekler olsa.
-
Metalfish S5 geçen günlerde ücretsiz kargo ile 262tl'ye Aliexpress'de satılıyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Link paylaşır mısın hocam kontrol ediyorum en ucuz versiyonu 160 dolar?
-
quote:
Orijinalden alıntı: cdumanLink paylaşır mısın hocam kontrol ediyorum en ucuz versiyonu 160 dolar?
Evet hocam değişmiş. Resmi mağazaydı, dediğiniz gibi fiyat şu an.
-
Anladım hocam, teşekkürler.
-
kullandığım nr200p kasayı öneririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boyut: 273 x 224 x 357 mm
Anakart Desteği: ITX
PSU Desteği: SFX
Üzerinde PSU var görünüyor ama önceden PSU olmayan modelini de satışta görmüştüm. Edinebilme imkanım olsaydı; hiç vakit kaybetmeden anakartımı değiştirip, bu kasayı alıp m-Itx sistem kurardım.
Şöyle bir konu vardı. Baya güzel sistemler içeriyordu.
https://forum.donanimhaber.com/sff-mini-itx-severler-kulubu--119194123#119194123
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 2 Ocak 2021; 14:51:57 >
-
amazon satıyor hocam. psu’dan memnun olmayanlar vardı diye hatırlıyorum.
https://www.amazon.com.tr/Inwin-A1-Plus-Mini-dahil/dp/B07TNPHJBD/
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim. 2400 TL'den satın almış oluyorum. PSU konusunda araştırma yapmam gerekli. Ben kendi güç kaynağımı almayı düşünüyordum. Benim baktığım dönemde PSU olmayan modeli satıştaydı.
-
Inwin A1 Plus Mini Itx
kasa çok büyük ıtx kasa 22 litre
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 2 Ocak 2021; 17:24:33 > -
ben öneri üzerine link paylaştım hocam. bende nr200p var. daha da küçük kasaya geçme niyetim var.
Bu micro atx kasa bile 22 litre
FSP Vento TML-118 300W Case+Power
https://www.amazon.com.tr/FSP-Vento-TML-118-300W-Power/dp/B07NFL3P4W
ıtx en fazla 15 litre olur bunun üstü ıtx mini olmaz
-
itx değil de sff diyorlardı hocam -20 litre için. sizin yaptığınız kategorilemeyi kim yapıyor?
quote:
Orijinalden alıntı: bjkyenerBu micro atx kasa bile 22 litre
FSP Vento TML-118 300W Case+Power
https://www.amazon.com.tr/FSP-Vento-TML-118-300W-Power/dp/B07NFL3P4W
ıtx en fazla 15 litre olur bunun üstü ıtx mini olmaz
InWin A1 Plus kasasına m-itx harici anakart takabilir misiniz? Takamazsınız. M-Itx haricinde anakart desteği bulunmayan kasaya "bu m-itx değildir" demek saçmalamak olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 2 Ocak 2021; 19:5:45 >
-
Çok güzel konu hocam , Micro-atx anakart takabileceğim bir mini kasa toplamayı düşünüyordum bende. Takipteyim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X