Şimdi Ara

sgh U600 vs SE K810i

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akradaşlar bu iki telefon arasında kaldım. Aralarında 80 ytl fark var SE daha pahalı. Sizce bu fark değer mi ? Belirtmek isterim, benim için görünüş ön plandadır ve aynı zamanda msg yazarken de kullanışlı olması önemli. Diğer özelliklerin hepsi 2. planda kalıyor. Çok fazla da telefon değiştiren birisi değilim, önerileriniz nelerdir. Bu arada eğer bunların ikisini de alma diyorsanız yeni alternatifleri de gözden geçirebilirim.
    Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.

sgh U600 vs SE K810i

sgh U600 vs SE K810i

sgh U600 vs SE K810i

sgh U600 vs SE K810i

sgh U600 vs SE K810i

sgh U600 vs SE K810i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N1ghtfall_01 -- 6 Ocak 2008; 14:30:41 >

• Bunların arasından K810i diyorum.Ama ben olsam bunlar yerine N73 alırdım
  • İKİ SİDE KALİTELİ TELEFON AMA SAMSUNGUN DOKUNMATİK TUŞLARI BAŞINA BELA OLABİLİR SONY ERİCCSON DAHA İYİ BİR TERCİH OLABİLİR
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Maxy_

Bunların arasından K810i diyorum.Ama ben olsam bunlar yerine N73 alırdım

teşekkürler MAxy ama N73 hiç ama hiç hoşuma gitmiyor Bana göre tasarım olarak bu iki telefondan çok geride.
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmancelik44

İKİ SİDE KALİTELİ TELEFON AMA SAMSUNGUN DOKUNMATİK TUŞLARI BAŞINA BELA OLABİLİR SONY ERİCCSON DAHA İYİ BİR TERCİH OLABİLİR

sabah biraz telefoncuları gezdim. Bir tanesi K790i nin joystick'i için baya şikayet geldiğini söyledi. Aynı şekilde K810i' de de aynı durumla karşılaşmaktan korkuyorum. u600 için birşey demediler ama onlar da K810i tavsiye ettiler.
  • K810i

sgh U600 vs SE K810i
  • quote:

Orjinalden alıntı: N1ghtfall_01

K810i

sgh U600 vs SE K810i

bunun da tuşları bi garip gibi ya..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İncelik, şıklık ve güzel tasarım için U600 tabii.
    Kullanım kolaylığı, stabilite, foto, müzik ve nispeten kolay program desteği içinse K810
  • Amacın fotoğraf çekmekse 250 ytl ye Moto L9 140 ytl ye de Samsung S630 alırsın bu iki teli de 8 e 10 a katlarsın..

Ama yok ben makinayı ayrı teli ayrı taşımam diyorsan ve 2. elde zarar etmem önemli değil diyorsan K810i alabilirsin..

Teli 2. el satmayı düşünüyorsan U600 de zararın daha az olur..
  • Video kayıt kalitesine önem vermiyorsan Sony Ericsson K810i'yi tavsiye ediyorum.
  • Dediğiniz gibi video çekmek için almıyorum telefonu, o yüzden önemli değil video kalitesi. Benim için görünüş ve msg kolaylığı ön planda. Bakalım K810i siparişi verdim ereyondan. Gelince görücez :)
    quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Video kayıt kalitesine önem vermiyorsan Sony Ericsson K810i'yi tavsiye ediyorum.
  • k850i çıkmışkende k810i alınmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katibim -- 8 Ocak 2008; 21:51:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.