Şimdi Ara

Sgk borcu yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2/11/2012 de işten çıktım ama ondan soraki 3 ay boyunca çalışan gözükmüşüm ve sgk ya borcum var yardımcı olabilecek biri varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu bilen birileri ss de attım

Sgk borcu  yardımm

• quote:

Orijinalden alıntı: Dotaplayer

Arkadaşlar 2/11/2012 de işten çıktım ama ondan soraki 3 ay boyunca çalışan gözükmüşüm ve sgk ya borcum var yardımcı olabilecek biri varmı

Hocam, ayrıldığın yerden o 3 ayı çalışmadığına dair bir belge alıp sgk müdürlüğüne bir gitmeyi dene diye düşünüyorum ama,

forumda sgk'da çalışan arkadaşlar olabilir, umarım onlar cevaplarlar.
  • Up

• Damn help !! Up

• 2.11.2012 de isten ciktiktan sonra baska bir ise girmediyseniz (emekli sandigi , ssk , bagkur vs) herhangi bir saglik kapsaminda degilsiniz demektir.

01.01.2012 den sonra yururluge giren uygulama ile bir kisi kesinlikle saglik kapsami disinda kalamaz. Herkes GSS (Genel saglik sigortasi) li olmak zorundadir.

Calissanizda calismasanizda devlete saglik primi odemelisiniz. eger bir yerde calisiyorsaniz bu primi isveren oder , eger calismiyorsaniz siz odersiniz.

bunun icin sosyal yardimlasma ve dayanisma vakiflarina gidip gelir testi yaptirmalisiniz. Ailenizin maddi durumuna gore size aylik odemeniz gereken prim miktari soylenecektir. Maddi durum iyi degilse priminizi devlet odeyecektir. Gelir testi yaptirmazsaniz SGK aylik gelirinizi 2 asgari ucret uzerinden hesaplayarak buna uygun bir prim belirler ve bunu her ay borc hanenize yazar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bağkur borcu destek
    2 yıl önce açıldı
    Hgs Borcu Nasıl Ödenir?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.