Şimdi Ara

SGK nın Tasarruf Haberleri Yalan Çıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

5-6 milyon mülteci

Fabrika yok,devlete üreten yok

Lüks tüketim tavan yapmış ve petrol gelirimiz yok!

Bence hükümet gizliden nabız yokluyor..Ama son şunu ekliyim:bir gün bunlar olursa şaşırmam...
  • Yalan veya değil ortadan kalkmasına vesile olduk. Böyle bir şeye cesaret edemezler artık,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en basitinden house of cards izleyip bu önerilerin nasıl gündeme geldiğini anlayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Novagate

Sürekli yalan üreten bir CHP medyası var,
    Yalanlarla kendi seçmenini konsolide etmeye çalışıyorlar.
    Aynen aynen katılıyorum sen haklısın profesor

Hepsinin arkasında amerika var

• Bunlar 6 ay sonraya ertelense ne olacak yada 1 sene sonrasına

hatta hiç gelmese ne olacak? Hükümet daha fazla vergi koyacak yeni vergiler icat edecek belki de

Üstelik doğalgaz dünyadan 2 kat pahalı satın alma gücü bakımından ise 5 kat.Otomobilde öyle

Daha geçen gün hazine yüksek faizle borçlandı geçen hafta %5 faizle döviz borcu yaptı. Her sene 50 bin yabancıya konut satılıyor buda 200bin kişi ediyor nerdeyse her sene 1 şehrimizi yabancılara satıyoruz ama borç yine de dönmüyor ve yeni borçlar aranıyor devamlı. 200bin kişi demek aynı zamanda 3 milletvekilliği yani her sene mecliste 3 yabancıya milletvekili kontenjanı ayırıyoruz

Üstelik yatırım yok üretim yok bu sadece maaş ödemeleri için gereken şey bunlar 2050 yılına kadarda düzelmiyor o zamana kadar işsizlik %10un altına inmeyecek hatta %15inde altına da inmeyecek ama devlet işkur üzerinden kaydı sık sık deaktif ettiği için düşük görünüyor. (Sadece IMF'den yüksek miktar para girişi olursa kısa süreli düşüş olabilir)

Emekliye tasarruf tedbirleri ertelendi diye millet seviniyor memura da gelmeyecek diyelim peki kime gelecek bu tedbirler tüketim ürünlerine gelecek KDV,ÖTV oranları artacak gelir vergisi + kurumlar vergisi artacak bu da işyerlerin kapanmasına neden olacak Eee yolsuzluk yapılmasın. Adamlar 20 yıllık yolsuzluğu yapmışlar zaten geçiş garantili bir sürü yol , köprü, hastane , havalimanı var sadece kanalistanbul kalmış

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.