Şimdi Ara

SGK nın Tasarruf Haberleri Yalan Çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünden beri sanal aleme sürülen kaynaksız , SGK emekliler üzerinden yapılacak haberler yalan çıktı.

Yalan çıkması sevindirici tabi ki ancak

Son zamanlarda trollerin bu yalan haberlerle interneti kullanmaları had safhaya çıktı.

Trollere bu talimatlar nereden geliyor???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yalan mi ?

akp kanunu gunemine aliyor ... muhalefet bunu gorsel ve yazili basina sizdiriyor...

tepkiler geliyor ...

akp geri vites atiyor ... bir dahaki cikaracagi israil krizi, suriye krizi, gilicdar krizi ile ustu kapali sokarim bu tasariyi halka diyip, kanun tasarisini geri cekiyor.

sonra ak troller burada "borede yezilen 5 heberden ocu yelen zeten" diye algi olusturuyorlar
    burda yapılan sadece bi çalışma yapılması , yalanlamak çok kolay ama inandırmak çok zor

Türkiye nin 115 dolarlık gazı 250 usd ye alması
    Kızılay ın paravan dernek olarak vergi kaçırması
    Saraylara , sefahata harcanan milyonlar .. Lale devri RTE ve Damat Berat v2020
    Köprülere projelere harcanan tonla garanti para ödemesi
    enflasyon , işşsizlik

bunlarıda yalanlayın da inalım size ..
  • Doğru olmaması güzel.

Vatandaştan kesinti yapılarak tasarruf yapmak doğru değil.

• burda yapılan sadece bi çalışma yapılması , yalanlamak çok kolay ama inandırmak çok zor

Türkiye nin 115 dolarlık gazı 250 usd ye alması
    Kızılay ın paravan dernek olarak vergi kaçırması
    Saraylara , sefahata harcanan milyonlar .. Lale devri RTE ve Damat Berat v2020
    Köprülere projelere harcanan tonla garanti para ödemesi
    enflasyon , işşsizlik

bunlarıda yalanlayın da inalım size ..
  • Bu olayı 25.02.2020 de Fox Ana Haber de Fatih Portakal servis etmiştir.

Haberin özetinde Maliye Bakanlığı SGK dan tasarruf yapılması konusunda çalışma istemiş ve SGK nın çalışma raporudur yapılan bu durum. Yasalaştı kanun oldu gibi bir durum söz konusu değildir.

Ha Maliye gerçekten böyle bir çalışma talebinde bulunmuş mudur onu bilmek gerek.
  • Yalan değil. Gelen tepkiye baktılar, tepki çok olunca vazgeçtiler (şimdilik). Daha önce defalarca yaptıkları şey zaten.

• burda 5 başlıktan 3 ü yalan twiter youtuber haberi dolu.
  • yalan mi ?

akp kanunu gunemine aliyor ... muhalefet bunu gorsel ve yazili basina sizdiriyor...

tepkiler geliyor ...

akp geri vites atiyor ... bir dahaki cikaracagi israil krizi, suriye krizi, gilicdar krizi ile ustu kapali sokarim bu tasariyi halka diyip, kanun tasarisini geri cekiyor.

sonra ak troller burada "borede yezilen 5 heberden ocu yelen zeten" diye algi olusturuyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebavamqko -- 25 Şubat 2020; 14:55:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nabız yokladılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih Portakal istifa, Fox kapansın, Ekrem İmamoğlu istifa.
  • Fatih portakal zaten kendisi demisti ben fotocuyum diye, kimbilir o kimin orgutu.

• Nabız yokladılar ve iddialara da yalan dediler.

Vay be ne kadar kolaymış medya elinin altında olunca böyle şeyler
  • Yalanladıkları herşeyi yaptılar. Arşivler belli ve açık.

Şu an tepki geldiği için beklemeye almışlardır.

• Haberi buraya ilk yazdıklarında iddaa ederim yalandır dedim ve öyle çıktı. Çünkü sicil belli, tarz belli. Nasıl olsa sorgulamadan yutup nefret yayacak kitle hazır.
    Şimdi de nabız yokladı der bunlar diye düşünmüştüm haksız çıkmadım. Travma bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 25 Şubat 2020; 14:29:42 >
  • Fatih Portakalı gazeteci sunucu vs arak görmüyorum. Bence veriyorlar haberi al oku sen iyi muhalefetsin diyorlar garip ülkem hemen aaaa öyleymiş diyor. Birde bu haberler gercekmis gibi servis eden zihniyet var kendilerini hep haklı çıkaran. Yav biz biribirimizi anlayalım baskasina gerek yok yalan habere gerek yok. Yaşadığımız yer aynı. Beklentilerimiz ayni.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • por favor kullanıcısına yanıt
    Napalım memlekette iyice paranayok olduk acaba napıcaksınızda geçireceksiniz bize gene demediğimiz bir gün yok haksızmıyız

• 1 yılda 4 MİLYAR DOLAR

EMEKLİYE gitmesin diyor malum kişi

• quote:

Orijinalden alıntı: akıncı017

Doğru olmaması güzel.

TL’yi devalue eder eldeki parayı değersizleştirr

• quote:

Orijinalden alıntı: akıncı017

Doğru olmaması güzel.

TL’yi devalue eder eldeki parayı değersizleştirr

• quote:

Orijinalden alıntı: por favor

Haberi buraya ilk yazdıklarında iddaa ederim yalandır dedim ve öyle çıktı. Çünkü sicil belli, tarz belli. Nasıl olsa sorgulamadan yutup nefret yayacak kitle hazır.
    Şimdi de nabız yokladı der bunlar diye düşünmüştüm haksız çıkmadım. Travma bu.
    katardan hediye edilen uçak ve alamanyadan gizlice satın alınan4 adet super ultra lüks maybech haberlerinde de aynı tar düşünceye sahip oldun mu? muhtemelen oldun ve sonra byük bir hayalkırıklıığı yaşadın.. çünkü o haberlerin hepsi doğru çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmuDev

Yalan değil. Gelen tepkiye baktılar, tepki çok olunca vazgeçtiler (şimdilik). Daha önce defalarca yaptıkları şey zaten.
    2017'de ki MTV zammı oranı ve yine o zamanlar ekmeğe gelecek zamda da aynısı oldu. Çok tepki gelince geri vites yaptılar. MTV zammı oranı sözde reisin talimatıyla düşürüldü. Yine kahraman ilan edilmişti o zamanlar reis. Ekmek zammı da fiyatı üzerinden yapılmadı ama gramajı üzerinden yapıldı. İsraf oluyormuş yalanını attılar ortaya tabi millet hemen yedi ve 250 gramdan 200'e düşürdüler.

Tabi bu SGK tasarruf olayı öyle kolay olmaz bence. Millet bu sefer canına okur bunların. Yani öyle umut ediyorum. Bunu da yedirirlerse millete daha bu ülkeden ve insanından umudumu tamamen keserim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.