Şimdi Ara

SGK olmadan askere giderken doktor muayenesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar askere gideceğim büyük ihtimal mayista.Sol omzumda ağrı var uzun süre ayakta durunca ağrımaya başlıyor.Hastaneye gittim mr istediler.Sigortam olmadığı için toplam bana 250 lira maliyet çıkacağı söylendi.Ben askere gideceğim için ücretsiz ya da indirimli muayene hakkım vs varmı askerlik şubeye gidip.Cevaplara şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• askerlik şubesi sizi aile hekiminize yönlendirecek muhtemelen asker olduktan sonra ücretsiz muayene olabilirsin ama askerden önce sevk verirler mi ücretsiz muayene için bilmiyorum

fakat istediğini çektir askerde hiç bir işine yaramayacak o rapor

bence git bak çok zorlanırsan orada çıkmak istersin hastaneye hem hava almış olursun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Askere sağlam bir şekilde şikayetin olmadan git. Sonra askerde bir gün kolum ağrıyor diye doktora git. Ameliyat olursan ücretsiz olur. Askerden önce ameliyat olursan sen ödersin. Bu şekilde kalp ameliyatı olan bir tanıdık var

• Ameliyatlık ciddi bişey olduğunu düşünmüyorum :) .Ama askere gitmeden halletmek istiyordum bu problemi.Askerde sıkıntı yaratır cozemezsek askerlik sıkıntılı geçmesinde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.