< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SGK'ya en fazla borcu olan 5 belediye. (3. sayfa)
-
-
Borçları yapanlara ve ekonomiyi 22 yıldır yönetenler lafın yok tabi. Bunu yapmak partizanlığına ters olur çünkü.
-
Bir önceki mesajda gerekli açıklamalar var. Senn kafan basmaz ama yine de bir oku.
O 250 milyon açıklamsını tam olarak senin gibi tipler yüzünden yapıyorlar. Tam bir aptal turnosolu.
Sonra mesajımız siliniyor , ceza alıyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Borçları yapan zaten mansur ekrem dansçı kel ve diğer chpliler. Lafım olacak tabi. Ortamda uçup kaçıyorlar.
Ekonomiyi yönetenlere elbette lafım var sen kimsin de beni tanıyorsun?
Bu borçları tahsil etmeyen hükümete yazıklar olsun. Herifler benim vergimi ona buna sanat sepet tayfaya çorbaya ite köpeğe yediriyorlar. Ses eden yok. Parti fwrketmez ama bayrak tutanı chp dir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Borçları yapanları bile partizanlık uğruna dürüstçe yazamıyorsun. Bunu bile yapamayan bir partizan ekonomiyi yönetenlere mi laf edecek?
-
Peki
yandaşların vergi borcunu silen hükümete de yazıklar olsun mu ?
İga nın kira borcunu 25 sene öteleyen hükümete de yazıklar olsun mu ?
Bir şekilde kamu bankalarından bedava kredi çekip ödemeyenlerin peşine düşmeyen hükümete de yazıklar olsun mu ?
Seçim öncesi geri ödemesi 8 milyar olan 2 milyarlık kredi çekip , bunun 1 milyarını vadesiz hesapta tutan belediye başkanının peşine düşmeyen hükümete de yazıklar olsun mu ?
Artık hangi şartlarda verildiğini bilmediğimiz ihaleler ile müteahhitlere bir dünya borç bırakan belediye başkanlarının peşine düşmeyen hükümete de yazıklar olsun mu ?
Yap işlet devret , şehir hastaneleri , özelleştirmeler offfffffffffffffffffffffff
akp kurmayları seçmeninin sorgulama kabiliyeti olmadığını bildiği için sizlere bir doğru bilgi veriyor siz de ona sarılıyorsunuz.
İsrail e yapılan ihracatta böyleydi. Ölümüne savunuyorlardı bakan açıkladı onlar gazzeye gidiyor diye. Sonra ihraç edilen ürünler , açıklamalardan sonra gerçekler ortaya çıktı . konumuzla ilgisi yok uzatmayayım.
akp tarafından yapılan açıklamalara güvenilmeyeceği için.
İBB'den yapılan açıklamada, belediyenin vergi ve SGK borcunun bulunmadığı belirtildi. Açıklamada, İBB şirketlerinin SGK borcunun 2,4 milyar TL, yani yaklaşık 72,7 milyon dolar olduğu ifade edildi. Ayrıca, 2019 yılında devralınan SGK borcunun 361 milyon TL, yani 63,3 milyon dolar olduğu ve personel sayısının 20 bin artmasına rağmen gecikmiş borcun yalnızca 9 milyon dolar arttığı vurgulandı.
ben buradaki rakamları esas alırım.
250 milyon 361 milyon muş.
Sen şimdi hemen atlayacaksın ee borç şimdi olmuş 2,5 milyar..
o 361 milyonun karşılığı sence de bugünkü 361 milyon mudur ? Gecikme zammı - cezası hiç uygulanmamış mıdır ?
Bak aramızdaki farkı örneklemek için yazayım bu değer hesaplamasında tl bazında yapıldığında muhtemelen döviz hesabına göre daha az çıkacaktır.
Gelelim diğer bir önemli noktaya yahu maaşlar o günden bugüne hiç olmadı 5-6 kat arttı. asgari ücretteki artış 8 kat.
Yani bir sene prim borcu taktığında 2019 yılında 100 lira borcun oluyorsa bu sene 500-800 lira borcun oluyor.
Tekrar yazıyorum sgk primlerini akp lisi de chplisi de çok sallamamış gözüküyor. Ama akpli belediyelerden tahsilat edilirken bir önceki mesajımda yazdığım gibi kılıfına uydurup.......... offf skıldım vallaha uzatmayacağım.
-
Hahaha çeyrek asırdır ülkeyi yönetip felaketin eşiğine getiren siyasal islamcı kafa artık milletin direkt kendisini hedef almış. Oh iyi valla çeyrek asır yönet, her türlü şatafat, gösteriş, saraylar uçaklar senin keyfine amade olsun sonra vay efendim Cehapeli belediyeler. Elinde belediye kalmadı tabi o yüzden cehapeye saracak loser oğlu loserler😂 AKP = kaybedenler kulübü.
Akp’nin yapması gereken şey ivedi şekilde partilerini kapatıp Türk halkına yaşattıkları felaketten dolayı özür dileyip Türk siyasetinden toz olup gitmeleridir. Zaten bu hızla giderse çok zamanları da yok.
CHP de birinci parti olmanın getirdiği güven ve arkasına aldığı millet desteğiyle bu millet düşmanlarına karşı, darbecilere karşı çok daha sert muhalefet yapmalı
- İBB, SGK borçlarını ödemek için başvuru yaptı.
AKP Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta konuya ilişkin İBB'ye teşekkür etti:
“İBB de başvurusunu yapmış, bu ödemeyle ilgili girişimini başlatmıştır. Bu yapıcı tutumdan dolayı da İBB'ye teşekkür ediyoruz.”
-
İBB'nin borcu 3.3 milyar üstü :)
Ama çakallık yapıp 1 milyar için yapılandırma başvurusu olmuş benim gördüğüm.
Yapılandırırsa SGK al ödüyom abi diyecek diğer 2.3 milyon ne zaman ödenir Alalh bilir. SGK yapılandıramam derse bu sefer koşun bunlar bizi çalıştırmıyor iş yaptırmıyorlar edebiyatına devam ederler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 28 Temmuz 2024; 3:5:43 > -
x (formerly twitter)Etkili Haber (@etkilihaber) on Xhttps://x.com/etkilihaber/status/1817113041366142988
-
bunu söyleyen demci bro. siz bi ülkeden giteseniz bakın nasıl düzlüğe çıkıyoruz.
-
Konuyu ne güzel çaprıtıyorsun
Bu konuda çok iyisin
Bu yüzden seni çok severim keptın
Sadece sen sorarsın
Hiçbir soruyu cevaplamazsın
E işte CHP tarzı demokrasi
-
Zaten 3 büyükşehir en üstte olmasından daha doğal ne olabilir azıcık mantıklı düşünün hatla İstanbul'un 1. Olmaması bile şaşırttı.
Adana şişli konusunda üstüne gidilebilir bunlar niye bu kadar cazla diye
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk Mersin BB gümlemiş.
94 milyar TL SGK borcu varmış belediyelerin.
7,5 milyon emeklinin 1 aylık maaşı.
Emekliye onu verecem bunu verecem diye yeri göğü inleten bizim muhalefet , meğersem emeklinin maaşını ödeyecek SGK borçlarını hüp hüp yapıyormuş.
Şimdi devlet haciz koyunca ağlamalar başlar.
bu borçlar kaç yıllık bir açıklayan görmedim.
akp,akp döneminde niye almamış chp nin kazanmasınımı beklemiş tahsil etmek için burası Türkiye .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Temmuz 2024; 22:32:24 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X