Şimdi Ara

Shaco Ayırt Etme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
6.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Shaco nun r deki skilini nasıl ayırt edebilirim yardım lütfen

• shaconun klonu gerceginden daha fazla damage yer,eger shaconun uzerinde buff varsa klonunu actıginda klonunda o buff gözükmez
  • başlangıçta sol taraftaki her zaman gerçek shacodur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vital remains -- 19 Nisan 2012; 20:03:44 >
  • Zaten ayırt edilemesin diye o skill var
  • kopyası böyle zıçtım moru şekilde oluyor renk körü değilsen ayırt edebiliyorsun,yani sorun yok.
  • Önceden üstüne tıklayıp item kutusunun boş olup olmadığına bakıyordum.Boş ise diğerine dalıyordum.Şimdi ise salak gibi skill kullanana dalıyoruz yani o kadar zor değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: criadores

kopyası böyle zıçtım moru şekilde oluyor renk körü değilsen ayırt edebiliyorsun,yani sorun yok.

o renk ayrimi sen shaco oynuyarsan var karsidakı adama farklı renk gözükmez ayni sey wukongun w su icinde gecerli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kişiyi şikayet etme
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bufflar,ayrıca shaco'yu baya oynadım gözlemlerim : farkedersen shaco hep solda çıkar klon sağda , klonun hareketleri shaco alt-clickle kontrol etmiyorsa biraz delaylıdır,coğu shaco başlar başlamaz basar üstüne salar LOL, guardian angeli varsa aktifinden anlarsın vsvs.
  • Kaçmaya başla klonuyla gelirse skill basacaktır elbet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Zaten ayırt edilemesin diye o skill var

+1
  • shacoyu çok severim sağdaki soldaki bilmem nesi falan böyle ayırt edilemez skillin amacı da zaten ayırt ettirmemek iyi bilen bi shaconun klonunu çok zor bulursun off shaco oynayasım geldi kurbanlarının seni bulmak için verdiği çabanın hazzı müthiş =D
  • Dikkat edip skill atana focuslanman lazim. Bir de cok nadir isine yarar belki ama clone shaco basic attack ile seni slowlayamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Randy Blythe* -- 19 Nisan 2012; 20:03:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: criadores

kopyası böyle zıçtım moru şekilde oluyor renk körü değilsen ayırt edebiliyorsun,yani sorun yok.

birisi shacoya biriside ilizyon a.
     Shaco Ayırt Etme
  • Turret dive yaptığında diyelim . Shaconun kopyası minion muamelesi görür ve shaconun gerçeği dokunduğu an turret onu öttürmeye başlar .

Bufflardan anlar .

Aktifi olan itemlerden .

Skill atan gerçektir .

Atarlı atarlı takılan yanınıza doğru ilk gönderilipte arkada biri bekliyorsa yanına gelen sahtedir vs vs .
  • Shaco'yu pingle işaretli olsun daha sonra o ulti atınca senin target gerçek shaconun üstünde kalır.
  • 1. Buff varsa bufflu olan gerçektir,
    2. Guardian angel vs varsa anlayabilirsin,
    4. Skill kullanan shaco gerçeğidir :D,
    5. Çalılıklardan üstüne shaco gelip sana basic attack atıyosa emin ol o çakmadır,
    6. Burdan anlaman zor ama shaconun klonu gerçeğine göre daha çok damage yer ve daha az vurur,
    7. Adam alt'la klonunu yönlendirmedikçe çakma shaco arkada gerçeği önce gider.
    8. Çakma shaco daha çok sağda ilerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anno

Shaco'yu pingle işaretli olsun daha sonra o ulti atınca senin target gerçek shaconun üstünde kalır.

bunu yazmak için girdim. eğer üzerinde buff yoksa ulti atmadan önce G ile işaretle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eleutherioss

Turret dive yaptığında diyelim . Shaconun kopyası minion muamelesi görür ve shaconun gerçeği dokunduğu an turret onu öttürmeye başlar .

Bufflardan anlar .

Aktifi olan itemlerden .

Skill atan gerçektir .

Atarlı atarlı takılan yanınıza doğru ilk gönderilipte arkada biri bekliyorsa yanına gelen sahtedir vs vs .

Benim gibi birisiyse klonu bekletip kendisi girer. Çok nadir oynarım shaco'yu ama, o numarayı ne zaman yapsam yerler. Wukong w'de de geçerli. Adamlar bana daldığında öleceğimi anlayınca bir şey yapmıyorum hareketsiz durunca adamlar koşmaya devam ediyor skill bastım sanıp, 1 saniye sonra skill'i basıp ters yöne gidiyorum

• O ulti kullanmadan once igniton at gercek olanı anlarsın ztn
  • Manası az olan gerçektir =) örneğin, shaconun 500 mana var klonu açınca onun 400e düşüyor. Ama klon 500 de =)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.