Şimdi Ara

Shaco buff istiyor açık ve net...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Main herom shaco, en çok shaco oynamayı seviyorum, sebebi komikliği ve hoplayıp zıplaması...
    Gel gelelim, shaco diğer ormancılara göre zayıf bir hero, nerdeyse en kırılgan ormancı, çok çabuk ölüyor ve bunu dengeleyecek öyle skilli yok...
    Her zaman riskli tercih, bir kere ormandan düşerse, yanlış bir gank hareketinde kill verirse kesinlikle oyunu mahvediyor.
    Bir WW, jarwan gibi sağlam, oyun sonu tanklaşabilecek bir hero değil.
    Ama yinede shacodan vazgeçemiyoruz o ayrı.

Soru ve konu şu, Sizce Shaco bufflanmalı mı? Bufflanmalıysa nasıl bir buff olmalı? Dengeli mi? Yoksa nerf gerektirecek bir güce mi sahip?

• bence shaco gayet dengeli. Oyun başı sadece gank atıyorum oyun mide yığıldığında sadece split push yapıyorum statik-hydra-youmu 3 lüsünü alınca kule dayanmıyor birde 2 level drake olsun ultim sayesinde çok rahat inhi açıyorum. Özet: shaco dengeli.
  • Shaco alininca dodgeluyorum ben pick ekranında bari 3 puan gitsin anasini satim ne illet hero bi kerede rakip alsinda havadan 20 puan gelsin ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajoooR

Shaco alininca dodgeluyorum ben pick ekranında bari 3 puan gitsin anasini satim ne illet hero bi kerede rakip alsinda havadan 20 puan gelsin ya

Karşıya gelen Shacolar genelde oyunumu mahvediyor benim mümkünse gelmesin
  • Early Game i aşırı güçlü late game de güçten düşmüyor ama aşırı riskli.Yaptığınız bir hareket karşı takımın kazanmasına neden olabilir.
  • shaco şu anda gayet dengeli bir şampiyona,hatta late gamede op bence q ile görünmez olup bir anda vurduğu kritik hasar+e ile rengar kadar kasar vuruyor ve durdurulması imkansız bir splitpush özelliği var late gamede.Tek sıkıntısı bence early gamede gank attığında rakip jungle şampiyonunda counter gank yaptığı durumlarda yani 2v2 savaşlarda güçsüz kalıyor,onun dışında early game gankleride en kötü flash attırıyor.
  • jungleı en rahat dönen herolardan biri zaten.bir de bufflarsınlar da içimizden geçsin değil mi?

riot un şampiyonlarda zayıf yön olmalı tezine uygun.earlyde op latede düşüyor haliyle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyun başında aldığı 2 kille resmen domine ediyor oyunu. Cj yapabilmek çok önemli bi faktör Shaco oynarken. Rakip ormancıyı oyundan düşürmezsen rahat edemiyosun.
  • gizemli kutudan 2 shaco skini çıktı bende oynama ihtiyacı hissettim ziyan olmasın diye güzel bi shaco rehberi varsa link atında faydalanak kekeler şakacı shaco olmasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: make me happy

jungleı en rahat dönen herolardan biri zaten.bir de bufflarsınlar da içimizden geçsin değil mi?

riot un şampiyonlarda zayıf yön olmalı tezine uygun.earlyde op latede düşüyor haliyle.

latede 1v1 potansiyeli en yüksek şampiyonlardan sadece teamfightlar için 'kırılgan' hem de aşırı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıSamırsak

gizemli kutudan 2 shaco skini çıktı bende oynama ihtiyacı hissettim ziyan olmasın diye güzel bi shaco rehberi varsa link atında faydalanak kekeler şakacı shaco olmasında

şako oynamak sanattır kutuları 0.56da yerleştirmeye başla önemli bi trick bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathlyVisage

quote:

jungleı en rahat dönen herolardan biri zaten.bir de bufflarsınlar da içimizden geçsin değil mi?

latede 1v1 potansiyeli en yüksek şampiyonlardan sadece teamfightlar için 'kırılgan' hem de aşırı

Yapma hoca, 1vs 1 in en kötü herosu nerdeyse, Lee sin WW, xinzao, jarvan mahvediyor shacoyu 1vs1 de. Shaco anca yarım canla yakalayacak hepsini...

• 2 levelde nasıl drake alıyon? W ile mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

aga bırak da o kadar olsun buff gelse yüzlerce şako op qq konusu dolacak heryer

• İlk e aç golem kes yardım eden biri ile. 2 level olunca q aç. Rakibin mavisine git. Adamı kes mavisini de al. Sonra B at itemini al ve adamın red e git. Red i smite ile çal kaç. Sonra gang atmaya başla. 5v4 oyun keyfini yaşa. Bu benim taktiğim işlemediginde afk kal. Büyük ihtimal işe yaramazsın bari feedleme

• quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

quote:

quote:

Yapma hoca, 1vs 1 in en kötü herosu nerdeyse, Lee sin WW, xinzao, jarvan mahvediyor shacoyu 1vs1 de. Shaco anca yarım canla yakalayacak hepsini...

hydralı mahvolmuşlu + ultisi olan şakoyu mahvetmek öyle yazıldığı gibi kolay değil

• quote:

Orijinalden alıntı: alpaylan

Early Game i aşırı güçlü late game de güçten düşmüyor ama aşırı riskli.Yaptığınız bir hareket karşı takımın kazanmasına neden olabilir.

shaco latede düşmüyorsa kim düşüyor latede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adsızkullanıcı

2 levelde nasıl drake alıyon? W ile mi?

o anlamda demedim aslında level 2 drake buff anlamında
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıSamırsak

gizemli kutudan 2 shaco skini çıktı bende oynama ihtiyacı hissettim ziyan olmasın diye güzel bi shaco rehberi varsa link atında faydalanak kekeler şakacı shaco olmasında

şako oynamak sanattır kutuları 0.56da yerleştirmeye başla önemli bi trick bu

onları biliyorumda oyun uzayınca ne yapacağımı bilemiyorum shacoyla mesela late gamede ne yapıyosun sürekli split push mu ? malum trde eksik meksik demeden adamları gördükleri gibi tf giriyolar haliyle 5v4 olunca ölüyolar benim splitim bir işe yaramıyor

• Tamam yorumunu okuyunca şimdi anladım pardon

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.