Şimdi Ara

Shaco buff istiyor açık ve net... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şoyle bir gercek var ki shaco counter jungle ve splitpush herosu.
    Eger bir buff alip teamfightlarda da iş gorurse dengesiz olur o zaman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk aldığım şampiyondur kendisi sezon 2 ortalarında başladım oyuna. hala beceremem. çok denedim ama ııh yapamıyorum
  • Mainim jungle ve sup Jungle'da Rammus Ww Sejuani Fiddlesticks Volibear Pantheon Nunu hatta Fizz bile oynarken Shaco bir türlü oynayamıyorum ormanda blue ya red e hatta kurta bile ölüyorum bazen shaco yu çözemedim gitti oynayana saygım var ama bana ağır tank jungle lar iyi gidiyor.
  • early shaco nun nesi güçlü çok merak ettim eşit şartlardaki her jungle shacoyu 1v1 de alır earlyde hasarsız kamp temizleme dışında esprisi yok late te teklenmezsen teklersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathlyVisage

quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıSamırsak

gizemli kutudan 2 shaco skini çıktı bende oynama ihtiyacı hissettim ziyan olmasın diye güzel bi shaco rehberi varsa link atında faydalanak kekeler şakacı shaco olmasında

şako oynamak sanattır kutuları 0.56da yerleştirmeye başla önemli bi trick bu

Kardeşim teşekkürler çok ince düşünmüşsün

• Shaco rakip jung ise totemi caliya degilde biraz daha ileriye tam gelis yoluna atinca genelde yakaliyosun ama iyi takip etmek lazim cok can sikan bir jung...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amphioxus IV

quote:

Orijinalden alıntı: DeathlyVisage

quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıSamırsak

gizemli kutudan 2 shaco skini çıktı bende oynama ihtiyacı hissettim ziyan olmasın diye güzel bi shaco rehberi varsa link atında faydalanak kekeler şakacı shaco olmasında

şako oynamak sanattır kutuları 0.56da yerleştirmeye başla önemli bi trick bu

Kardeşim teşekkürler çok ince düşünmüşsün

ya aslında anlatıcaktım kendi yolumu ama şakoyken yaptığım şeyleri biri bana yapsın istemem çünkü illalah dedirtiyorum

• shaconun 6 leveldeki dmg side gerçekten fazla gankleri baya sonuç getirici oluyor can açısından sıkıntısı var kırılgan bir şampiyon doğru. Ama suan o dmg ile dengeli oldugunu söyleyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazen berbat oynuyorum bazen oyun taşıyorum
  • Shaco bufu en çok hakeden champ
  • Hocam şöyle söyliyim earlyde belkide en iyi gank atabilen ormancı. fakat şöyle bir sıkıntı var shaco alınca takımına team fight'larda 1 kişi eksik bırakıyorsun bence.

Eğer shaco'ya bir dengeleme gelecekse bence mantıklı olan early'sini biraz güçsüzleştirip, late game'sini artırabilirler. mesela early'de hasarından biraz kısıp, hp ve defans ratiolarını artırabilirler late'ye gittikçe damagei artar.
  • Bence kutuları fear yerine slow atmalı, ancak öyle bufflanabilir. Bir assasin'de hem hard CC hem stealth olmamalı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.