Şimdi Ara

Shaco Kostüm Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
7.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler benim en sevdiğim şampiyonlardan biri shaco kostüm almayı düşünüyorum.

Bende deli şapkacı var.

Bu ay fındıkkıran shaco ve çalışkan shaco açılıyor.Sizce fındıkkıran mı çalışkan mı yoksa maskeli shaco yumu almalıyım ?

Edit : Yazım yanlışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Love Shaco -- 27 Kasım 2013; 1:14:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Shaco Kostüm Önerisi: Kusursuz Joker'in Kabusu

En İyi Shaco Kostümü

League of Legends'ın en ikonik suikastçılarından biri olan Shaco'nun oyuncuları, onu korkunç ve eğlenceli görünümlerle donatabilecekleri sayısız kostüme erişebilirler. Shaco'nun en popüler kostümlerinden biri olan Joker'in Kabusu, düşmanlarını gerçek anlamda korkutmak isteyenler için mükemmel bir seçim.

Shaco Kostümleri: Joker'in Kabusu

Joker'in Kabusu, Shaco'yu ikonik DC karakteri Joker'e dönüştüren, kırmızı ve siyah tonlarında çarpıcı bir kostümdür. Kostüm, kafasında Joker'in ünlü yüz boyasıyla tamamlanan, sıkı oturan kırmızı bir takım elbise içerir. Ayrıca, Shaco'nun silahlarını canlı Joker kafalarına dönüştüren özel efektler de bulunmaktadır.

Çalışkan Shaco Değerli mi?

Çalışkan Shaco, Shaco'yu karışık mavi ve sarı tonlarında sevimli bir palyaçoya dönüştüren başka bir popüler kostümdür. Bu kostüm, ana Shaco kostümünden daha az korkutucu olsa da, yine de eşsiz ve dikkat çekicidir. Çalışkan Shaco, RP'si daha uygun olduğu için bütçesi kısıtlı oyuncular için iyi bir seçenek olabilir.

Shaco Kostüm Fiyatları

Shaco kostümleri, RP (Riot Puanları) karşılığında satın alınabilir. Joker'in Kabusu gibi destansı kostümler genellikle 1350 RP'ye mal olurken, Çalışkan Shaco gibi efsanevi kostümler 1820 RP'ye mal olur.

Shaco En İyi Kostüm

Hangi Shaco kostümünün senin için en iyisi olduğuna karar vermek nihayetinde kişisel tercihlerine bağlı. Joker'in Kabusu, korkutucu ve teatral bir görünüm arıyorsan mükemmel bir seçimken, Çalışkan Shaco daha sevimli ve uygun fiyatlı bir seçenek sunar. Oyun tarzına ve kişiliğine uygun Shaco kostümünü seçerek League of Legends'da benzersiz bir oyun deneyimi yaşayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hangisini daha çok beğeniyorsan onu almayı denesen ?
  • Rapid Step kullanıcısına yanıt
    Hiçbir fikrim yok :(

• quote:

Orijinalden alıntı: I Love Shaco

Almak zorunda değilsin alma ozaman varmış zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

quote:

Almak zorunda değilsin alma ozaman varmış zaten

Hepsi çok güzel duruyor ama :D

• fındıkkıran daha güzel oyun içi çok hoş bende alacagım.
  • Nutcracko gelcek yakında güzel bence. Bende Asylum var ama en güzel skinin Workshop olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auspexa

Nutcracko gelcek yakında güzel bence. Bende Asylum var ama en güzel skinin Workshop olduğunu düşünüyorum.

Workshop ta geliyor bu ay

• fındıkkıran al bence

• Mor bir kostümü vardı o çok güzel adını bulursam editlerim

Edit:Royal shaco imiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingStannisBaratheon -- 28 Kasım 2013; 11:49:02 >
  • Asylum ya da workshop.
  • Joker Shaco çıkar yakında onu alırsın
  • Workshop derim.
  • quote:

Beyler benim en sevdiğim şampiyonlardan biri shaco kostüm almayı düşünüyorum.

Bende deli şapkacı var.

Bu ay fındıkkıran shaco ve çalışkan shaco açılıyor.Sizce fındıkkıran mı çalışkan mı yoksa maskeli shaco yumu almalıyım ?

Edit : Yazım yanlışı

Zamanında ikisinide lolskinsten oynamıstım fındıkkıranı al bence maskeliden daha hoş duruyo maskeli boyut olarak küçük diye hatırlıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi iyi derim ama ille de alcaksan asylum ya da findikkiran al derim.

• Ben Shaco'ya yeni bir skin geleceğini düşündüğüm için şuan almıyor, bekliyorum yoksa Sırf first blood almak için Shaco oynamışlığım var
  • fındıkkıran al gerisi aynı gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.