Şimdi Ara

Shaco yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle kolay gelsin geçenlerde Shaco aldım gerçekten güzel korkutuyor hafifte trollüyor =) q ile kaçması falandır da arkadaşlar Shaco ile nedense gang atamıyorum hemen kaçıyorlar e skili atıyorum ama bu seferde flashdır odur budur onları atıyorlar var mı bir taktiğiniz ya da şu adamı izle shaco oynayışını felan dediğiniz kimse acil yardım lütfen.

• gang yaparken malum ward varsa shaco gözüküyor yoksada q atıp direk dalma arkasına geçip w at o kutu açılınca onu korkutur ve kill
  • Normal oyunlarda jung az olur eğer jung yoksa sende diyelim top gidiceksin ilk w aç git golemi kes canın gitmez 2lwl olursun avantajın olur.Ben as bot ve bütün kritik itemlerini alıyorum.Tf lere gelirsek ulti aç sonra q ile adc nin arkasından vur zaten 3-4vuruşta ölür.Sürekli c.jung yap.Adamlar seni kovalarken q açınca ters yöne git dragon ve baronda totem mutlaka bulundur kolay çalarsın totemleri yoksa.Kopya senden %50az vurur.Kutuları kullanmayı öğrenirsen gerisi gelir.İyi bir shaco oyuncusu kendini öldürmez alışırsan 15-1gibi skorlar garanti.
    Benden bu kadar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ad kas tek at.

• niye yarıyorsun kardeş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammed000

Normal oyunlarda jung az olur eğer jung yoksa sende diyelim top gidiceksin ilk w aç git golemi kes canın gitmez 2lwl olursun avantajın olur.Ben as bot ve bütün kritik itemlerini alıyorum.Tf lere gelirsek ulti aç sonra q ile adc nin arkasından vur zaten 3-4vuruşta ölür.Sürekli c.jung yap.Adamlar seni kovalarken q açınca ters yöne git dragon ve baronda totem mutlaka bulundur kolay çalarsın totemleri yoksa.Kopya senden %50az vurur.Kutuları kullanmayı öğrenirsen gerisi gelir.İyi bir shaco oyuncusu kendini öldürmez alışırsan 15-1gibi skorlar garanti.
    Benden bu kadar...

Hocam bir build verir misiniz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vladimir mi Ezreal mı?
    9 yıl önce açıldı
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Rengar Hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben Shaco jungle oynadığımda Q ile görünmez olur adama oto atak yaparım sonrasında E skilli atarım
  • Savaş çizmesi-statik hançer-ebedi kılıç-hayalet dansçı-moun un hayalet kılıcı(heralde böyleydi yazılışı) son item karşıya bağlı .%90Kritik,10bekleme süresinde azalma,20zırh delme falan oluyo ayrıca mounu basıp adc yi rahat alırsın.
    Ben böyle yapıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhammed000

Savaş çizmesi-statik hançer-ebedi kılıç-hayalet dansçı-moun un hayalet kılıcı(heralde böyleydi yazılışı) son item karşıya bağlı .%90Kritik,10bekleme süresinde azalma,20zırh delme falan oluyo ayrıca mounu basıp adc yi rahat alırsın.
    Ben böyle yapıyorum.

Çok teşekkür ederim hocam ellerinize sağlık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.