Şimdi Ara

Shader 2.3

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bugün 3rd olayından sonra 2. xbox aldım Arcade ama eskisinden daha çiğ, renkler solgun,efektler kapalı gibi, acaba shader düşük olabilir mi ayrıca 3. kez donma yaptı,sesler karıştı bazı kalabalık yerlerde hiç çıkmadı.SR2 de.Sorunlumu acep bu da ne talihsizim ya of of.

• Donmalar , görüntü karışmaları , ses karışımları 3K habercisidir..Nereden aldıysan oraya git söyle bence !!
  • Sana kakalamış olabilirler 2. el bozuk 360'ı, aman aldıgın yere bi git derim.
  • Bana da oyle geldi,hemen iade ettim paranın bir miktarını aldım,gerisini 3k gormus makinemi alırken alacagim para iade etmiyoruz magdur etmem baska makine verirdim falan filan neyse sizi de germeyeyim,Söz acilmisken garanti veren Platinin garantisi ne derece dogrudur birebir garanti mi yoksa ücretli garantimi Atik gibi +100 $ gibi mi,saglam bir oneride bulunabilirmisiniz?

_
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemal tarhan

Bana da oyle geldi,hemen iade ettim paranın bir miktarını aldım,gerisini 3k gormus makinemi alırken alacagim para iade etmiyoruz magdur etmem baska makine verirdim falan filan neyse sizi de germeyeyim,Söz acilmisken garanti veren Platinin garantisi ne derece dogrudur birebir garanti mi yoksa ücretli garantimi Atik gibi +100 $ gibi mi,saglam bir oneride bulunabilirmisiniz?

_

abicim platindeki eleman insanın gözünün içine baka baka gülerek kazık atmaya çalışan bir adam, mülayim bir insansan uzak dur derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teamfodul -- 18 Kasım 2008; 22:45:22 >
  • Git atik elektornk ten ya da özkan al

.Platin paladium daki magazanın masrafını cıkarmak için iice kazık fiyatlar koymus
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.