Bildirim
Shader 2.3
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Donmalar , görüntü karışmaları , ses karışımları 3K habercisidir..Nereden aldıysan oraya git söyle bence !! -
Sana kakalamış olabilirler 2. el bozuk 360'ı, aman aldıgın yere bi git derim. -
Bana da oyle geldi,hemen iade ettim paranın bir miktarını aldım,gerisini 3k gormus makinemi alırken alacagim para iade etmiyoruz magdur etmem baska makine verirdim falan filan neyse sizi de germeyeyim,Söz acilmisken garanti veren Platinin garantisi ne derece dogrudur birebir garanti mi yoksa ücretli garantimi Atik gibi +100 $ gibi mi,saglam bir oneride bulunabilirmisiniz?
_ -
quote:
Orjinalden alıntı: kemal tarhan
Bana da oyle geldi,hemen iade ettim paranın bir miktarını aldım,gerisini 3k gormus makinemi alırken alacagim para iade etmiyoruz magdur etmem baska makine verirdim falan filan neyse sizi de germeyeyim,Söz acilmisken garanti veren Platinin garantisi ne derece dogrudur birebir garanti mi yoksa ücretli garantimi Atik gibi +100 $ gibi mi,saglam bir oneride bulunabilirmisiniz?
_
abicim platindeki eleman insanın gözünün içine baka baka gülerek kazık atmaya çalışan bir adam, mülayim bir insansan uzak dur derim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teamfodul -- 18 Kasım 2008; 22:45:22 > -
Git atik elektornk ten ya da özkan al
.Platin paladium daki magazanın masrafını cıkarmak için iice kazık fiyatlar koymus
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X