Şimdi Ara

shadow of the tomb raider

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyunun konusu açılmamış. Benden başka oynayanı yok mu bunun?
    Standart edition alanlar 14 eylül de digital deluve ve croft edition alanlar 12 eylül de oyuna başlıyor.

• Farklı bölümlerde konusu var ama burada aktif değil :)

Croft edition olarak ön sipariş ile aldım bekliyorum bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: tidus

Farklı bölümlerde konusu var ama burada aktif değil :)

Croft edition olarak ön sipariş ile aldım bekliyorum bende
    bu arada resmi xbox market de oyunun versionlarının adını yanlış yazmışlar standart almış olma kontrol et. bende digital deluxu nu aldım. Çarşamba sabahı 04:00 de açılıyor.
  • En pahalı olanı almışım sanırım croft tur :)
  • headhunter kullanıcısına yanıt
    Standart aldık beklemedeyiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah 04:00 de oyunun çıkışı ile birlikte yayın yapacağım.

https://www.twitch.tv/madylkaxxi
  • headhunter kullanıcısına yanıt
    Yorumların nedir hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lords of the Fallen
    23 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyun her zamankin den daha güzel açıkcası bol bol mağaralarda geçiyor. %20 lik bölümünü tamamladım. Farklı farklı elbiseler giyebiliyoruz görevlerden değişik elbiseler kazanabiliyoruz. Karlı soğuk bölümlerden sonra ormanlık yeşil alanlar çok güzel geldi. Ayrıca oyun da su altında yapılan bir çok eklenmiş. Su altında bol bol vakit geçireceksiniz. İmkanı olan mutlaka oynamalı.
  • Oyun gamepass a geliyor değilmi arkadaşlar ? Herhangi bir değişiklik yok. Ne zaman indirmeye açılır acaba ?

• bu pass havuzunda yok
  • Game pass tabii ki gelmiyor kim uydurdu onu?

• shadow of the tomb raider

Oyun hoşuma gitti , çoğu kişi daha öncekinin aynısı desede oyun gayet keyifli, mekaniklerde değişilik yok oyuna ufak tefek eklemeler yapmışlar , stealth tarzda oynamak diğer oyundan daha keyifli , çalılara otların arasına saklanabiliyoruz, yetenek ağacı daha gelişmiş ve sadece başarı puanları ile açılmıyor hikaye ilerlemesine görede yetenek açılabiliyor. Grafikler güzel olsada ben karakter modellemesini beğenmedim, kısacağı keyifli vakit geçirmek isteyenlere tavsiye ederim

• kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    Oyunun grafikleri gerçekten çok garip. Bir bakıyorsunuz yepyeni bir texture ile karşınızda, bir bakıyorsunuz Definitive Edition'ın bile gerisinde. Ben çözemedim. Lara Rise of The Tomb Raider'da çok daha iyi modellenmişti. Şimdiki modelleme çok suni duruyor. Özellikle Jonah'ın gözleri beni şok etti. Adamlar oyunun ana karakterlerinden birinin gözlerini neredeyse modellememişler bile. O kadar yakın plan sahne var adamın gözler mat, puslu, düşük çözünürlüklü, şaka gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 17 Eylül 2018; 13:1:24 >
  • Oyunun görüntüleri muazzam fakat bence de gözler çok sırıtıyor.
    O kadar uğraştıktan sonra gözlere sanki hiç dikkat etmemişler.
  • SAVIAR kullanıcısına yanıt
    Yapımcı firma değişince böyle sorunlar da olası , jonah meselesinde bende katılıyorum :D ağlamaklı bir hal almış, daha perudayım sindire sindire oynuyorum tüm toplayabildiklerimi topluyorum , çelınçları yapıyorum , tombları sona bırakacam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan0101 -- 17 Eylül 2018; 13:42:5 >
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle sona bırak. Yoksa yok lockpick yok, yok shotgun yok, yok knife+ yok diye bir ton şey kaçıyor. Tüm teçhitazı topla sonra tomblara gir. Gerçi tomblardan çok sağlam skiller geliyor, bir de o var.
  • %97 ile bitirdim oyunu bu yoklukta gideri var ama hala 2013 de çıkan oyunun kalitesinde değil.

• Oyun grafik anlamında oldukça iyi ama favaour resolution modunda önceki oyuna göre görüntü daha bi ağır kalıyo fps düşüşü oluyo one x te daha iyi performans gösterir diye düşünüyodum.

• Xboxda fiyatı gold üyeliği olanlara 157 TL'ye inmiş

Microsoft Store
    Shadow of the Tomb Raider Satın Al - Microsoft Store tr-TR
    https://www.microsoft.com/tr-tr/p/shadow-of-the-tomb-raider/bzwxbgcf2777?activetab=pivot:overviewtab

• Croft edition alınır mı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.