Şimdi Ara

SHADOW OF THE TOMB RAIDER | PlayStation 4/Pro (2018) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
535
Cevap
7
Favori
17.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    malum oyun fiyatları kardeşliğe itiyor benide, ben alırım ama kupa kastıgım için pri istiyorum.
  • Oyunu Croft Edition olarak aldım xbox one için. Sanırım bu oyunun özellikle 90 kuşağı için ayrı bir yeri var.
    Sabırsızlıkla bekliyorum, umarım uzun bir oyun olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidus -- 6 Eylül 2018; 15:18:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukaykut

malum oyun fiyatları kardeşliğe itiyor benide, ben alırım ama kupa kastıgım için pri istiyorum.
    Bana uyar dostum mesaj atarsın ayrıntıları konuşuruz dijital deluxe için değilmi buarada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Croft edition sürümünü pre-order yapanlara verilecek outfit

SHADOW OF THE TOMB RAIDER | PlayStation 4/Pro (2018)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaoDre -- 8 Eylül 2018; 14:16:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eski oyunlarını arayanlar buraya bakabilir, baya bir ilan var. PlayStation Türkiye Facebook Grubu
  • standart sürümü almak mantıklı 209 tl 30 dolar falan yapıyor.
  • Photo mod olması iyi olmuş zaten son zamanlarda moda oldu oyunlarda.
  • Uygun fiyata arayanlar burayı değerlendirsin! PS Türkiye
  • Oyun dünyada en ucuz bizim storeda satılıyor.

Dün erteleme kararı almıştım ama vazgeçtim gerçekten iyi hep eleştiriyoruz buradada hakkını verelim Sony TR'nin.

http://psn4.com/search/shadow+of+the+tomb+raider
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esoterickk

Oyun dünyada en ucuz bizim storeda satılıyor.

Dün erteleme kararı almıştım ama vazgeçtim gerçekten iyi hep eleştiriyoruz buradada hakkını verelim Sony TR'nin.

http://psn4.com/search/shadow+of+the+tomb+raider
    dün görmustum msjinda yazma fitsatim olmadi. oyunu satmakdan vazgectigin iyi olmuş. hem fiyat olarak uygun hemde güzel oyun geliyor kaçirman kötü olurdu. bende ön siparis versim çok önce bekliyorum. şu an spider oynuyorum. bikaç güne platinlerim heralde..

• Erteleme düşüncemin sebebi spider man hocam zaten.daha %25ini bitirdim oyunun malesef bu gidişte 1-1.5 haftaya anca bitiririm sadece akşamları oynayabiliyorum işden dolayı.Malum fiyat artmayacağının garantisi yok, sonra bu fiyata bulamayabilirim Larayı.Ne olcak 1 hafta geç oynarım çıktığı gün indirip bakarım biraz yeterli dedim sonradan.ondan iptal ettim ertelemeyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 9 Eylül 2018; 16:52:40 >
  • Bu oyun PS4 Pro'da kaç FPS olacak bir bilgi var mı ? Xbox One için performans modunda 60 fps olduğu söyleniyor aynı durum PS4 Pro için de geçerliyse alacağım oyunu.
  • kataaay kullanıcısına yanıt
    4K 30FPS

1080p 60FPS

olacak hocam buyuk ihtimal

• quote:

Orijinalden alıntı: kataaay

Bu oyun PS4 Pro'da kaç FPS olacak bir bilgi var mı ? Xbox One için performans modunda 60 fps olduğu söyleniyor aynı durum PS4 Pro için de geçerliyse alacağım oyunu.
    Xbox 4K 30 fps, 1080p 60 fps

Ancak PS4 ile farkı native 4K olabilir. İki konsol için de kesin bilgi bulamadım bu konuda. Bulan varsa bizi de bilgilendirsin.

• Kankkunen kullanıcısına yanıt
    Rise of the Tomb Raider’ın PS Pro da hangi grafik seçenekleri vardı? Eğer performans modu varsa bu oyunda da olacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Rise of the Tomb Raider’ın PS Pro da hangi grafik seçenekleri vardı? Eğer performans modu varsa bu oyunda da olacaktır.
    Pro’da oynamadım ama performans seçeneği denilen şey 1080p 60 fps. Xbox’da da böyle. Benim merak ettiğim ikisi de native 4K mı olacaklar yoksa upscale mi? Bunların 30 fps yi geçemeyeceği zaten ortada.

• Kankkunen kullanıcısına yanıt
    One X native 4k 30 fps ve 1080p 60fps olacak ps pro hakkında açıklama yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet işte bende Pro için net bir şey bulamadım. Rise of the Tomb Raider pro da performans moduna sahipti bu da olacak mı merak ettim. Performans modu yoksa PCye alacağım oyunu.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.