Şimdi Ara

SHADOW OF THE TOMB RAIDER | PlayStation 4/Pro (2018) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
535
Cevap
7
Favori
17.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bunda da %90 olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet ps4 için indirmeye açıldı oyun.
    indirmeye başladım
  • Oyunun puanları tahmin ettiğim gibi iç açıcı değil. Emek vermeden seriye bağlayınca böyle oluyor çoğu site aynı şeyin mavi demiş.
  • Her türlü oynanır bu oyun bu yoklukta. Bir de Xbox puanı baya yüksek ps da tektik sorunlar mı var acep? Meta incelemeleri iki konsolda da 30+ inceleme var xbox 83 ps4 77 ortalama almış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Her türlü oynanır bu oyun bu yoklukta. Bir de Xbox puanı baya yüksek ps da tektik sorunlar mı var acep? Meta incelemeleri iki konsolda da 30+ inceleme var xbox 83 ps4 77 ortalama almış.
    Onun sebebi de sadece xbox oyunları inceleyen sitelerden yüksek puan alması. Örneğin xboxtavern 95, mondoxbox 92, somosxbox 90 puan vermiş. Örneğin oyunu PS4'te oynayan telegraph 40 puan vermiş. Haliyle xbox puanı yüksek oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrkmklnc -- 10 Eylül 2018; 17:56:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Her türlü oynanır bu oyun bu yoklukta. Bir de Xbox puanı baya yüksek ps da tektik sorunlar mı var acep? Meta incelemeleri iki konsolda da 30+ inceleme var xbox 83 ps4 77 ortalama almış.
    Belli başlı önemli sitelerin incelemesine bakınca yoklukta oynanacak bir oyun olmaz şuan anca indirimde gider. Şuan ki hali ile Uncharted'ın tırnağı bile olamıyor.

Yokluk kısmına gelirsek de şuan Spider-Man varken yüzüne bakılacak bir oyun olmaz Spider Man oynanır yani bu yoklukta.

Aşağıdaki Siteler önemli olan siteler ve BSC'nin de zaten kalın yazı ile yazdıkları arasında olanlar. Fark ortada.

Shadow of The Tomb Raider: Marvel's Spider-Man

God is a Geek 85 God is a Geek 95
    Games Radar 80 Games Radar 90
    Destructoid 75 Destructoid 90
    Game Informer 75 Game Informer 95
    GameSpot 60 GameSpot 90
    COG Connected 78 COG Connected 100
    Trusted Reviews 70 Trusted Reviews 80
    USgamers 70 USgamers 90
    Easy Allies 85 Easy Allies 95
    IGN 90 IGN 87

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 10 Eylül 2018; 18:5:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SOLID SNAKE

Belli başlı önemli sitelerin incelemesine bakınca yoklukta oynanacak bir oyun olmaz şuan anca indirimde gider. Şuan ki hali ile Uncharted'ın tırnağı bile olamıyor.

Yokluk kısmına gelirsek de şuan Spider-Man varken yüzüne bakılacak bir oyun olmaz Spider Man oynanır yani bu yoklukta.

Aşağıdaki Siteler önemli olan siteler ve BSC'nin de zaten kalın yazı ile yazdıkları arasında olanlar. Fark ortada.

Shadow of The Tomb Raider: Marvel's Spider-Man

God is a Geek 85 God is a Geek 95
    Games Radar 80 Games Radar 90
    Destructoid 75 Destructoid 90
    Game Informer 75 Game Informer 95
    GameSpot 60 GameSpot 90
    COG Connected 78 COG Connected 100
    Trusted Reviews 70 Trusted Reviews 80
    USgamers 70 USgamers 90
    Easy Allies 85 Easy Allies 95
    IGN 90 IGN 87

Alıntıları Göster
    Yoklukta olanlar xboxdakiler. Tabii ki spiderman varken gomb raiderin esamesi okunmaz. TR1 den beri seriyi oynayan biri olarak ben de alacagim ama kalitesiz gorunuyor. ign yine almis paralari square enixten :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Yoklukta olanlar xboxdakiler. Tabii ki spiderman varken gomb raiderin esamesi okunmaz. TR1 den beri seriyi oynayan biri olarak ben de alacagim ama kalitesiz gorunuyor. ign yine almis paralari square enixten :)

Alıntıları Göster
    IGN'nin Tomb Raider olayı farklı.

Herkes hatırlamaz zamanında büyük olay olmuştu IGN'de ki Feminist olan bayan Editör LUCY O'BRIEN Uncharted 4'e düşük, Tomb Raider'a kadın karakter diye kasti olarak yüksek vermişti. Ve kendisi de bunu söylemişti, erkek baskınlığından bezdik fln diye.

Şimdi gene aynı Bayan Editör incelemiş bu oyunu ve 90 vermiş. Ve zamanında herkes bu feminist propagandası yüzünden editörü yerin dibine gömmüştü yorumlarda.

LUCY O'BRIEN in IGN deki incelemelerine ve yaşanan olaylara bakabilir merak edenler.

LUCY O'BRIEN - Rise of The Tomb Raider incelemesi puan 9.3:https://www.ign.com/articles/2015/11/09/rise-of-the-tomb-raider-review
    LUCY O'BRIEN - Uncharted 4 İncelemesi puan 9.0:https://www.ign.com/articles/2016/05/11/uncharted-4-a-thiefs-end-review
    LUCY O'BRIEN - Shadow of the Tomb Raider incelemesi puan 9.0:https://www.ign.com/articles/2018/09/10/shadow-of-the-tomb-raider-review

Gördüğünüz üzere bu feminist kadın inceliyor

• Tomb Raider çıkana kadar Spider Man’i %100 bitirir millet malum uzun oyun değil, her türlü kurak bir dönemdeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 10 Eylül 2018; 18:25:32 >
  • Dante kullanıcısına yanıt
    Aynı oyun olabilir, yenilik olmayabilir ama kalitesiz lafına asla katılmıyorum. Tomb Raider’ın sadece ismi bile yeterli oynamak için.

• indirim bekliyeceğiz puanlar onu gösteriyor
  • Böyle bir oyun yapıyorsun ama bir gram kan yok. 1 ay sonra RDR çıkıyor hiç almam bunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim PS1'e adım attığım oyundu Tomb Raider o yüzden bende özel bi yeri var bu oyunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukaykut

evet ps4 için indirmeye açıldı oyun.
    indirmeye başladım
    hocam Öyle bir şey yok indirdim demişsin de playstation'dan girdim baktım sadece sayaç Var indir seçeneği yok Playstation'da Standard iki gün önceden açılır bütün oyunlar sabittir değişmez insanlara yanlış bilgi verme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerika psn daha erken indirmeye açılıyor. Sanırım onlarda 4 gün avrupada 2 gün önce. Arkadaşda amerika psn den aldı sanırım.

• Oyunun Digital Deluxe veya Croft sürümünü alanlar oyuna 2 gün erken erişim sağlıyor bu yüzden açılmıştır arkadaşa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miraclescape

Amerika psn daha erken indirmeye açılıyor. Sanırım onlarda 4 gün avrupada 2 gün önce. Arkadaşda amerika psn den aldı sanırım.
    ozaman us psnden indiyorum diye belirtsin oyun açıldı indiriyorum demek yanlış bişey insanlara farklı bilgi veriyor
  • US PSN ile ilgisi yok. 209 liralık oyunu US PSN'den niye 60$(390 lira)'a alsın? Yukarıda dedikleri gibi Digital Deluxe ve Croft sürümler 48 saat erken başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygrkmklnc

US PSN ile ilgisi yok. 209 liralık oyunu US PSN'den niye 60$(390 lira)'a alsın? Yukarıda dedikleri gibi Digital Deluxe ve Croft sürümler 48 saat erken başlıyor.
    bende diyorum ki ozaman aldıgı sürümü belirtsin öyle yazsın oyun açıldı indiriyorum dersen standart bile açılmış anlamına gelir

boşuna ps4 açtırıyor oyun bu gece 23.59 dan sonra indirme açılacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 11 Eylül 2018; 9:52:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheKD

Oyunun Digital Deluxe veya Croft sürümünü alanlar oyuna 2 gün erken erişim sağlıyor bu yüzden açılmıştır arkadaşa.
    teşekkürler hocam böyle yazsaydı sorun olmazdı zaten
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.