Şimdi Ara

SHADOW OF THE TOMB RAIDER | PlayStation 4/Pro (2018) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
535
Cevap
7
Favori
17.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hem de kapağında +18 ibaresi olmasına rağmen. Ne bir kurşun yarası var, ne de bir kan olayı var. Hiçbir şeyi yok. +18 ibaresi değilde +16 olsa anlayışla karşılardım bu durumu ama +18 ibaresi koyup yukarıda dediğim şeyleri koymazsan sıkıntı yani. Keşke koysalarmış, güzel olurdu.
    Ben de bu oyunu adı var diye alıp tüm serilerini alıp oynayan bir adamım ama bu olaylar can sıkıcı.
  • Spiderman'i bitirdim bitiricem neredeyse yüzde 82'lerdeyim. Hemen değer kaybetmeden takaslar, tomb raider'a geçerim. Ondan sonra tomb raider bitirip satar ya da takasta fark verip fifa yolculuğuna başlarım.
  • Hocam indirdim oyun hazır, 36-37 gb birşeydi. gece 12de oynamaya başlayacağım, niye yalan soyleyim?
    Aksam eve gidince ekran ss alayım istersen, bu arada Tr Psn onuda söyleyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukaykut

Hocam indirdim oyun hazır, 36-37 gb birşeydi. gece 12de oynamaya başlayacağım, niye yalan soyleyim?
    Aksam eve gidince ekran ss alayım istersen, bu arada Tr Psn onuda söyleyim.
    bende tr psnden baktım oyunda sadece ön sipariş yazıyor indirme botunu yok nerden indirdin de bu akşam oynuyorsun

bu gece oyun ön indirme açılacak 14 eylülde oynamaya başlayacak

sen deluxe veya croft edition aldıysan bilemem de mesajlarında standart oyunu alıp indirmişsin gibi yazıyorsun
  • deluxe edition satın alanlar bu gece 12 den sonra oyunu oynamaya başlayacaklar bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Aynı oyun olabilir, yenilik olmayabilir ama kalitesiz lafına asla katılmıyorum. Tomb Raider’ın sadece ismi bile yeterli oynamak için.
    Aynen öyle her açıdan kaliteli bi yapım.ayrıca en sevdiğim yanı uncharted gibi bi adam 10 mermi yedikten sonra hala kalkıp çatışmıyo..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SHADOW OF THE TOMB RAIDER | PlayStation 4/Pro (2018)

SHADOW OF THE TOMB RAIDER | PlayStation 4/Pro (2018)

SHADOW OF THE TOMB RAIDER | PlayStation 4/Pro (2018)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Deluxe ve Croft edition alanlar bugün oynabilicekler.Ben standart aldım keşke daha geç açılsa diyorum , spider man daha %50 bitti indirip bi bakıcam sadece bu yüzden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Esoterickk

Deluxe ve Croft edition alanlar bugün oynabilicekler.Ben standart aldım keşke daha geç açılsa diyorum , spider man daha %50 bitti indirip bi bakıcam sadece bu yüzden.
    bende %85e geldim hocam spidermanda. 2gune biterse baslicam tomb raidere bakalim. yarina bitirebilirsem güzel olacak 1gün gözleri dinlendirmek lazim

• bende %52 deyim bugün oynarım biraz daha ilerlerim dedim ama daha oyuna giremedim

cuma güne kadar spiderman bitirmiş olurum sonra tomb raider akarım

bu gece 02.00 da tomb raider indiricem zaman çabuk geçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 11 Eylül 2018; 17:39:35 >
  • Rise of tomb raider ile arasında pek bir fark göremedim. Büyük ihtimalle aynı motor üzerinden yapıldı. Ama oynanır.Lara ablamız var sonuçtu :)
  • Bazı youtuber lar 2. oyunu gereksiz yere o kadar gömdüler ki herkes etkilenmiş anlaşılan.Her oyunun witcher 3 ya da god of war gibi çıkmasını beklemiyorlar heralde.2. oyun da gayet yeterli bir oyundu bence.Bu da verir aynı keyfi.Her devam oyununda aynı şeyin lacivertini yapmıyor muyuz zaten.

• Oyunda NG+ var sanırım buda bizi RDR2yide kadar götürür.
  • Spider'ı da yalayıp yuttuk. Bu oyunsuzlukta her türlü oynanır. Hazır 209 lirayken almak lazım. Yoksa kutulu zor. Bana kalırsa 2.oyundan her türlü daha iyi olacaktır. Özellikle Ign'de inceleyen hatunun dediğine göre bol miktarda yan görev, tomb ve zorlu bulmacalar varmış.

• Oyunun detaylı performans incelemesi Digital Foundry tarafından yayınlandı. Linki aşağı bırakacağım ama özet isteyen olursa; oyun performans modunda Pro için 40-55 FPS bandında dolaşırken(Pro için FPS ortalaması 50) One X için neredeyse sabit 60 FPS sağlanmış gibi ufak tefek düşüşler harici(One X için FPS ortalaması 56). Normal konsollardaysa FPS pek iç açıcı görünmüyor. Aynı şekilde 4K modu da PRO için genel olarak sıkıntılı duruyor One X ile karşılaştıracak olursak. Daha detaylı öğrenmek isteyen arkadaşların videoyu izlemesi faydalı olacaktır.

https://youtu.be/AGMmxnPU0cU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kataaay -- 11 Eylül 2018; 17:47:29 >
  • kataaay kullanıcısına yanıt
    Bu değerler normal dostum pro dan %40 daha güçlü bir konsol sonuçta bırakta o kadar olsun:) 1080p tv kullananlar performans modunda oynasın mutlaka. Ben akıcılığı çözünürlüğe tercih ederim şahsen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 pro var ama pcye mi alsam diye düşünüyorum. Çok fena ikilemde kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxbatmanxx

Ps4 pro var ama pcye mi alsam diye düşünüyorum. Çok fena ikilemde kaldım.
    Bilgisayarınız pro'dan iyi görüntü verebilecekse pro'ya alın. 4k televizyonunuz varsa 4k açısından pro'ya da alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esoterickk

Oyunda NG+ var sanırım buda bizi RDR2yide kadar götürür.
    rdr2 den önce bide assassin's creed odyssey ön siparis vermistim ben. 20güne yemem lazim larayi

• quote:

Orijinalden alıntı: Teemo Erdoğan

Bilgisayarınız pro'dan iyi görüntü verebilecekse pro'ya alın. 4k televizyonunuz varsa 4k açısından pro'ya da alabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    4k tv yok. Pc kasası da aynı tvye bağlı ama gtx1060 mevcut. Artık karşılaştırma videolarına bakıp karar vermeye çalışacağım.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.