Şimdi Ara

SHADOW OF THE TOMB RAIDER | PlayStation 4/Pro (2018) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
535
Cevap
7
Favori
17.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: defected

sadece kaplamaların değiştiği bomboş bir tomb raider oyunu daha

sec hesap 20 liraya düşünce oynanır

Züğürt tesellisi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jedi_masterr

Her seferinde Lara'nın sadece poligonlarının arttığı bir tomb raider oyunu daha, primary 20-30 a düşünce oynar satarız
    Tomb Raider oyunundan tam olarak ne bekliyorsunuz? Lara Croft araba vs. mi kullansın? Multiplayerda onlarca Lara Croft birbirine mi dalsın? Antik mekanlarda maceraya atılıp adam öldüren zıplayan kaçan bir karakter işte. Seveni de bunun için alıp oynuyor.
  • Uncharted ın konsept babası alınmaz mı hiç...

• SHADOW OF THE TOMB RAIDER | PlayStation 4/Pro (2018)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygrkmklnc

Tomb Raider oyunundan tam olarak ne bekliyorsunuz? Lara Croft araba vs. mi kullansın? Multiplayerda onlarca Lara Croft birbirine mi dalsın? Antik mekanlarda maceraya atılıp adam öldüren zıplayan kaçan bir karakter işte. Seveni de bunun için alıp oynuyor.

Alıntıları Göster
    Evet araba kullansın, oyun fps kameradan oynansın ve büyük boss savaşları içersin. Üstüne üstlük bunları tes oyunları gibi diyalog seçimleri ile beraber yapsın ayrıca diyalog seçimleri oyunun sonunu da etkilesin. Multiplayer sevmem olmasın. Tam olarak beklediklerim bunlar ve bu nedenle hayal kırıklığına uğradım...

• Marvel Spiderman'i bitirdim. Oyun bugün spotçuma gelmiş İzmir'de. Kafa kafaya parasız takas yapıcam.

Sonra bitirip hemen satıcam ya da Fifa ile üstüne eklemeli bir takas yapıcam.

Tomb Raider'ın yeri her zaman ayrıdır.
  • Arkadaşlar shadow Of The tomb raider oyunu geçen serideki oyun ile aynımı oynanışa sahip

Grafikler hoşuma gitti alsammı oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trplayer -- 12 Eylül 2018; 13:37:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SHADOW OF THE TOMB RAIDER | PlayStation 4/Pro (2018)

Oyunu az önce takaslayıp aldım. Spiderman'i bitirdim yüzde yüz.

Şimdi bir hazine avına çıkma zamanı geldi ağ fırlatmacadan sonra.

Oyunun bir 6.7 gblık update'i var birazdan olucak. Deneyimlerimi paylaşırım sizlere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vio35

Oyunun bir 6.7 gblık update'i var birazdan olucak. Deneyimlerimi paylaşırım sizlere.
    Hayırlı olsun. Kaça aldınız acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 12 Eylül 2018; 15:17:44 >

• Teşekkürler hocam. Ben oyunu Spiderman + 20 tl verip aldım.
  • Spiderman biter bitmez buna geçiyorum. Anlaşılan ortalamanın üstünde bir yapım olmuş. Yarın gece oyundayız. İkinci oyun Cod kafasında olduğu için büyük hayal kırıklığı yaratmıştı. Ama bu oyunun yayınlanan tüm videolarında bulmacalar ve tuzaklara dikkat çekildi. İlk oyun kadar zevk alsam yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 12 Eylül 2018; 18:30:41 >
  • bende ayni durumdayim hocam spidermanda %90a geldim. sadece crime görevleri kaldi. tomb raiderde indi hazir bekliyor...

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Eylül Mayıs arası oyun bolluğu yaşıyoruz resmen. Harika oyunlar gelmeye başladı. Sadece bu ay gelen oyunlara bakalım. Spiderman,Tomb Raider,Transference,V-Rally 4, Hollow Knight(Kişisel favorimdir), FIFA 19 ,Nba 2K19 ve Dakar aklıma gelen sadece bazıları. :)

Dakar ve Nba hariç hepsini ön sipariş aldım. Dakar'ı ise puanlarına göre alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 12 Eylül 2018; 18:48:49 >
  • Her türlü oynanır, böyle kaç tane oyun var zaten. Spiderman’i sömürünce alacağım.

• quote:

Oyunu Yağmur DVD Elektronikten aldınız sanırım?

• Evet hocam. İlgili bir satıcı.
  • quote:

Evet hocam. İlgili bir satıcı.
    Pek de ilgili sayılmaz, yeni çıkan oyunlar çoğu yerden ucuza ama eski oyunları alırken iki kez düşünün oradan. İkinci el oyunları tekrar kaplayıp sıfır diye satıyor çünkü. Yeni bir oyun aldığınızda da oyunun üzerinden barkodu istiyor kendisi, "sen nasıl olsa çöpe atacaksın" diye. O barkodları ikinci el oyunları kapladıktan sonra üzerine yapıştırıp sıfır demek için kullanıyor.

Kendisinden 4-5 kez alışveriş yaptım daha önce, en son "Sıfır" GoW Remastered aldıktan sonra kutunun üzerindeki kılcal çiziklerden anladım oyunun aslında sıfır olmadığını. Dikkatli olun derim.
  • Hocam bu zaten ikinci el oyun muhabbetini sıfır diye gönderme oraya özgü değil ki.

Ben çoğu yerden alışveriş yaptım gg dahil yeni çıkan oyun 3 4 gün sonra aldım bildiğin tekrar kaplanıp sıfır diye satılmış.

Tercih sebebim takas oldu. Yoksa ben genelde n11 gg'den alırım genelde.

Eski oyunları da kutulu yerine genelde dijital alıyorum zaten.
  • quote:

Hocam bu zaten ikinci el oyun muhabbetini sıfır diye gönderme oraya özgü değil ki.

Ben çoğu yerden alışveriş yaptım gg dahil yeni çıkan oyun 3 4 gün sonra aldım bildiğin tekrar kaplanıp sıfır diye satılmış.

Tercih sebebim takas oldu. Yoksa ben genelde n11 gg'den alırım genelde.

Eski oyunları da kutulu yerine genelde dijital alıyorum zaten.
    Oraya özgü değil diye mâzur göreceğiz anlamına mı geliyor? Bir de caps lock açarak SIFIR yazıyor adam dükkanının internet şubelerinde. Yeni oyun sattığı insanlardan bandrol istemekler falan. Bildiğin kalifiye dolandırıcılık. Oradan alışveriş yapmanızı tavsiye etmem kesinlikle. Yeni aldığınız oyunun bile oynanmamış olduğunun garantisi yok, spotçulara genelde 2-3 gün önce geliyor çünkü bitirip tekrar paketlemek için fazla fazla vakit oluyordur. Üstüne bir de dolandırıcı olduğunu bile bile prim vermek var, benim vicdanım el vermedi.

Her neyse konunun yeri burası değil ama uyarmak istedim yine de

• quote:

Teşekkürler hocam. Ben oyunu Spiderman + 20 tl verip aldım.
    Spider man + 20 lira mı? Spotçu iyi kazıklamış

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.