Şimdi Ara

SHADOW OF THE TOMB RAIDER | PlayStation 4/Pro (2018) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
535
Cevap
7
Favori
17.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dostum oynama şansın oldu mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

quote:

Orijinalden alıntı: defected

sadece kaplamaların değiştiği bomboş bir tomb raider oyunu daha

sec hesap 20 liraya düşünce oynanır

Züğürt tesellisi.

Alıntıları Göster
    tanışıyor muyuz?
  • Teemo Erdoğan kullanıcısına yanıt
    Kendisinden defalarca kez sıfır oyun aldım bu şekilde bir tavırla karşılaşmadım. Yalniz benim sinirlendiğim nokta Spider-Man'i ilk gün 350 den listelerken fiyatı 370' e çekmiş olması. Ona keza Tomb Raider'ı da 330'dan satarken 20 lira fark istemesi. Al birini vur ötekine ama İzmirde maalesef pek alternatif yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Kendisinden defalarca kez sıfır oyun aldım bu şekilde bir tavırla karşılaşmadım. Yalniz benim sinirlendiğim nokta Spider-Man'i ilk gün 350 den listelerken fiyatı 370' e çekmiş olması. Ona keza Tomb Raider'ı da 330'dan satarken 20 lira fark istemesi. Al birini vur ötekine ama İzmirde maalesef pek alternatif yok.
    Dikkat etmeniz lazım, kutuları falan güzel temizliyor sanırım. Ben de şans eseri fark ettim zaten, öyle bir şey yaptığını tahmin etmemiştim daha önce. Barkod istemesini de hatırlayınca aha dedim buymuş demek olay. Oyunun sıfırdan farkı yoktu ama neticede ikinci el, sıfır diye sıfır fiyatından satıyor problem orada. Barkodlamalar paketlemeler falan sağlam bulmuş yolunu. Güneşe tutunca kutudaki kılcal çizikler belli oluyor ben oradan anlamıştım. Jelatini açar açmaz bakmıştım çünkü. Kutulu fiyatları da uçtu zaten, alışveriş yapmanızı tavsiye etmem oradan.

• Arkadaşlar elimdeki 3 oyunu takaslayınca tomb raider için 150 tl takas ücreti ödemem gerekiyor. Sizce bunun yerine digital standart edition alıp geçeyim mi karar veremedim Ancak oyunu ana hesabıma alıcam digital olarak satma durumum yok . Ne tavsiye edersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ozanaksu

Arkadaşlar elimdeki 3 oyunu takaslayınca tomb raider için 150 tl takas ücreti ödemem gerekiyor. Sizce bunun yerine digital standart edition alıp geçeyim mi karar veremedim Ancak oyunu ana hesabıma alıcam digital olarak satma durumum yok . Ne tavsiye edersiniz
    hocam spotcularin oyununa gelmeyin lütfen 3oyun +150 lira

yeni bir hesap açin 209 liraya oyunu alin hocam. bitirip forumda satarsiniz. cebinizden 40-50 lira para cikmiş olur 3kutulu oyununuzda sizde kalir

• ozanaksu O kullanıcısına yanıt
    Yeni Mail ile hesap açıp dijital alın, yazık o kadar oyun ve para gitmesin. Dijital 209 lira zaten.

• Arkadaşlar oyunu oynadım şöyle 1 saat kadar.

Aman tanrım dedirticek bir şey beklemeyin. Rise of Tomb Raider'ın kopyası sadece senaryo ve ortam mekan farklı.

Mekanikler of dedirticek şey yok. Evet görsel, grafiksel bir şölen var. Oyun yağ gibi gidiyor ona zaten lafım yok.

Yapay zeka çok iyi değil. Belki ben normalde oynuyorum diye öyle ama baya mal gibi saldırıyor adamlar.

Oyuna 340 tl verilmez onu söyleyeyim. Ya takasla alınır ya kardeşlik ya da indirim bekleyin derim.

Yani oyun içi video ve oyun anında geçişler cgi farkı filan yok kaliteli olmuş.

Bitirince satar ya da takasa veririm.

Wh0sking hocam oyunu 1 hafta önce alıp bitirdim yeni bir oyun alamayacağımdan el mahkum verdim. İkinci el satsan kimse sana 320 TL vermeyecekti. Ben Spiderman oyununu bile Crew 2 + üzerine bişey koyarak aldım. Kazıklandığımı düşünmüyorum. Neyse yeri burası değil.

Teemo hocam dediğiniz gibi yeri burası değil ama ben bir süredir alışveriş yapıp sorun yaşamadığım için söyledim. Yoksa bana prim filan gelmiyor. Savunmuyorumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vio35 -- 12 Eylül 2018; 21:48:39 >

• Vio35 kullanıcısına yanıt
    hocam oyundan beklentiniz çok farkliymiş sanirm sizin. sadece senaryo ortam mekan farkli demişsinizde daha ne olacakki ? grafikler şölen oyun yağ gibi akiyor demişsiniz daha ne olsun.. anlattiğiniz oyun tam benim beklediğim gibi acikcasi. ayrica oyun 209 lira 340lira deyil. ayni oyuna 130lira fazla para vermek sizin terciğiniz olmuş

Yapay zeka olarak zaten fazla bir beklentim yoktu. Yapay zekası iyi olan topu topu kaç oyun var ki. Bu mekaniği oyun firmaları fazla iyi yapamıyor. Oyuncularda bir algı var zor oyunun yapay zekası da iyidir diye. Hayır böyle birşey yok. Yapay zekası iyi olan oyun zordur. Örneğin Alien İsolation. Shadow Of The Tomb Raider'a gelince eğlenceli 10 saat verse yeter. Spiderman ana yemekti. Buda tatlısı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 12 Eylül 2018; 22:05:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben oyunu kötülemedim ki hocam. Sadece görüşümü söyledim. Üst düzey beklentisi olan arkadaşlar için objektif bir yorum yaptım.

Gidipte Lara otomobil uçak kullanacak değil.

Oyun 209 TL ps store'da. Kutulu almak isteyen arkadaşlara fiyatını söylüyorum ben.

209 TL'yi almaktansa o parayı verip oyunu sonra satabilirsin. Böyle sadece elde kalır. Ve arşivlenecek olduğunu düşünmüyorum.

Olsaydı, Spiderman gibi bir yapıtı elimden çıkarmazdım. Onu bile elimde tutmadım siz düşünün.

Cngzhzn20 hocam aynen öyle. Şuanda bu iskenderin üzerine künefe tadında bişey. Fifa ve diğer oyunların arefesinde uncharted yokluğunda iyi gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vio35 -- 12 Eylül 2018; 22:11:42 >
  • Oyun şu an indi. Spider-Man bittikten sonra başlayacağım bende. Umarım beni hayal kırıklığına uğratmaz zira Tomb Raider serisinin yeri benim için ayrıdır. Eski oynanış korunup üzerine doğru düzgün hikaye ve aksiyon ögeleri eklenirse bu oyun yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Grafikler konsolların kapasitesi belli olduğu için belirli bir yere kadar ileri gidebilir zaten.
  • Oyuna IGN 9 Gamespot 6 puan vermiş.
  • Arkadaşlar standart sürüm indirmeye açılmadı mı henüz? Oyunu satın aldım ama indiremiyorum.

• evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Çoktan açıldı hocam. Dün gece 12 de açılmıştı. Store'a girip indirmeyi dene.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmadı. Sayaç çıkıyor ama inmiyor oyun. Spider-man açıldığı gibi otomatikman inmişti.

Edit: Kütüphaneden başlattım. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 13 Eylül 2018; 0:37:57 >
  • Spiderman'i Platinlememe 4 kupa kaldı Platinledikten sonra spiderman sec hesabı satıp bunun sec hakkını alayım bari ama o kadar iyi bir oyuna benzemiyor.Nasıl arkadaşlar oyun sarıyor mu adamı para vermeye değer mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 13 Eylül 2018; 2:30:7 >
    Aslında Lara otomobil vs kullanan bir karakter. İlk oyunları oynayanlar bilir, arazi aracı ve motor gibi araçları az kullanmamıştık.

Geliştirici ekibin eski Lara geri getirme planı yok ancak keşke olsaydı. Bu oyunu ise anca indirimlerde alırım.
  • Spider’i tekrardan jelatinleyip 370’den ver oh ne âlâ memleket. Allahtan kardeslik var da bunlarin pis ellerine kalmiyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet ama bazen çaresiz kalıyorsun. Tekrar jelatinlemeyi geçtim, her oyun bunlara 60 dolardan gelirken ne hikmetse Fifa ve diğer talep gören oyunlar 450'den başlıyor.

Mesela PES bile 259 Tl filandı. Ama fifa olunca 450 çekerler şimdi.

Kardeşlik yapabilme şansım olsa zaten çoktan öyle alırdım her oyunu ama ben genelde kutulu uygun arayıp bitirip satıyorum. Arşiv devri bitti.

Bundan 2013 yılında 377 tl'ye d&rdan watch dogs ded sec edition aldım dolu paket koleksiyonluk. Şimdi marvel'ın koleksiyon sürümünü alabilsen 1.099 TL.

Buranın sadece takas sistemi uygun. 369 a satılan Spiderman'i 320'den alıyorlar sana kimse jelatini açılmış oyuna 320 TL vermez. 250 olur mu hocam diye mesaj alırsın anında.

İlan açtım kaç kere adam bana dragon age vereyim + 50 tl olur mu gibi mesajlar atıyor. Suçu bu adamlarda da aramamak gerekir.

Adam senden o oyunu alıyor belki jelatinler belki jelatinlemez ama satacağının garantisi hiç bir zaman yok.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.