Şimdi Ara

Shadow of War Definitive Edition Türkçe Yama Çalışması [%100 ~ ÇIKTI] /_Apex Çeviri_\ (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
534
Cevap
33
Favori
32.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkinci kez oynayacaktım yama çıkacak diye vazgeçtim iptal edecekseniz yada bıraktıysanız söyleyin boşuna beklemeyelim
  • Yahu rahat bırakın adamları da çevirsinler.
  • ghjmnTr G kullanıcısına yanıt
    Az yardım et o zaman hızlansın çeviri
  • 6 ayda %57 bence makul. 1 yıllık süreçlerinde tamamlarlarsa bile çok iyi 600k kelime varmış. kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0ket -- 30 Mart 2020; 0:46:58 >
  • 3 ekim de %42 olarak güncellenmiş an itibariyle 6 ay olmuş şuanda %60 yani 6 ayda %18 ilerleme olmuş bu hız normal diyorsanız lafım yok hele hele bu karantina günlerinde hızın beşe katlanması lazım okul yok iş yok gezmek yok o yüzden belli ki çevirmen sayısı ya bir kişi yada iki kişi
  • Beyler söylenenleri yanlış anlamayın yama ücretli olursa vericez parayı alıcaz. 6 ayda %18 ilerleme çok az. Demekki başka projelere daha fazla odaklanıyorlar. Bu çeviriyi hobi olarak devam ettiriyolar belli Sadece daha hızlı ilerlemesini ve üstüne düşülmesini istiyoruz o kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para sorun değil zaten, yeter ki çıksın, 4 gözle bekliyoruz ama arkadaşların dediği doğru, herkes evde şu an biraz daha hızlanabilir bugünlerde, hızlanmaması için bir sebep yok bence

• bence asıl sorun yalnızca bu çevirmen grubu için değil hepsi için söylüyorum bir çeviri bitmeden diğerine başlanmamalı dört koldan oyunlara saldırıyorlar sonuç olarak ta yavaşlama oluyor birde uzun sürdüğü için ayrılmalar oluyor daha da yavaşlıyor birde bırakın da adamlar çevirilerini yapsınlar biz size güveniyoruz diyenler var onlara hasta oluyorum sanki adamların yakasına yapışıp çevirmelerini engellemeye çalışıyoruz sorun çevirmemeleri zaten 6 ayda %18 ilerlemiş hala biz size güveniyoruz bırakın yapsınlar diye gaz verenler var daha önceden de yazdım bu işi para karşılığı yapıyorlar bir emek var ve emeğin karşılığında da ücret alıyorlar insanlar yama çevriliyor diye oyunu satın alıyorlar sonra aylarca bekliyorlar biri ne güzel yazmış öğrenciymiş evlenmiş hanımı hamile hala bekliyor bu çeviri grubundan öncede çeviri yapılıyordu %25 ti sanırım sonra bırakıldı bu grup başladı zaten altyapı vardı başta da hızlı gitmeleri bundan dolayıydı

• Ne zaman güncelleme gelicekkkk

• yanlış anlamayında adamlar rdr 2 yi neredeyse bitirecek
  • Rde 2 de 30 kişi ye yakın çevirmen yer aliyo ,karşılaştırman saçma olur.
  • Aga neden bu kadaryavaş adamlar diğer yamayı bitirmişler nerdeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghjmnTr -- 7 Nisan 2020; 22:5:51 >
  • Hayır öyle değil yanlış anlamışın rdr 2 çevirisini başka bi grup yapiyo bunla ilgisiyo yok ,sadece arkadaş karşılaştırmış.
  • bir ay oldu hala güncelleme gelicek bütün gün evde ne yapıyorsunuz
  • Aga bu oyunun yamasının kaderi böyle demekki. Nerde bu tür talihsizlikler var hepsi buyamada gerçekleşmiş. Bu yama bitmez ne de olsa temkinli ilerliyorlar

• karantina zamanında bile ilerlemiyorsa başka zaman hiç ilerlemez şimdi bugün yarın %3 ilerleme yaparlar bilmeyenlerde heyececanlanır bu yamanın adam gibi ilerlemesi lazım ayda %3 değil eğer güncelleme yapıp %75 den aşşağı bir güncelleme yaparlarsa bu yama bitmez o kesinleşmiş olurr iş güç yok sosyal hayat yok okul yok ne yapıyorsunuz arkadaşşş
  • jackal670 J kullanıcısına yanıt
    Artık hiç beklemiyorum yamayı. Bunlar destek değil köstek olmak için oluşturmuş konuyu. Yamaya başlayacak olan varsa da bu konuyu görüp bu zaten çevriliyormuş der başlamaz. Yakında seni beni bahane edip yalandan küserler kaldırırlar konuyu. Rezillik gerçekten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Genel çeviri yüzdesi %65 olarak güncellenmiştir. Bundan sonraki yüzde güncellemeleri daha hızlı olmaya özen gösterilecektir. Artık tek devam eden projemiz budur. Diğerleri tamamlanıp teste girmiştir.
  • çok güzel haber. karantina günlerinde ilaç gibi gelecek.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.