Şimdi Ara

Shadow Priest Ve Bg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler belki de en çok sevilen pvp class olan Shadow Priest ile ilgili acı bir tecrübe yaşadım ... Uzun zamandan sonra priestim ile oynamak istedim. 403 ilvl yaptım uzun bir çaba sonucu ama artık bg'lerde çok da fazla sözü geçmiyor shadow priestin. Eskiden bg'leri kasıp kavuran bir classtı ancak şu anda meydan Shaman - Rogue ' lara kalmış... Tabi ki her pvpnin değişilmezi dk larda yine en üst sıralarda yer alıyor... Yalnız sorun nerede onu bende şu an keşfedebilmiş değilim.

Öte yandan artık 1e1 de de iyi sayılmaz. Ciddi anlamda damage düşük kalıyor diğer classlara göre... Her türlü ayrıntısına dikkat etmeme rağmen anlamış değilim...

Acaba ben mi unuttum priest oynamayı yoksa gerçekten shadow priestlerde bir gerileme mi söz konusu...

Yorumlarınızı , bildiklerinizi , tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim... Uzun bir aradan sonra WoW'a döndüğüm için atladığım bir şey olabilir çünkü ...

• Malesef tek şansın Disc ile oynamak. Bütün caster lar ile 85 olarak oynadım ve Shadow gerçekten pek kavurmuyor ortalığı. Warlock'un tırnağı bile olamaz malesef.
    Ölmeme şansı daha yüksek ama işkence oynaması. 3 orb biriktir 5 stack biriktir kanat aç blast vur ohooooooooooo yani bunlar olmadan da pek esprisi yok bu sınıfın.
  • shadow priest bglerde en rahat kill alan classtır.. çok kalabalık gruplara solo dalmazsanız yada tek başınıza herkese uzak bir yerde defans yapmazsanız ölmeniz çok zor.. geçen başka bir shadow priest 4.5k resiliencelı + %15 shadow form olmasına ragmen 55k mind blast critledi

resilience gearı olmayan bir hedefi cd kullanmazsa 3 snde, 4k resilencelı olan bir hedefi 7-8 saniyede öldürebiliyorsunuz. shadow word death kill canavarı bir skill.. onun sayesinde çok 17-0, 15-0 skor yaptım bence rotasyonunuzu kontrol edin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunpasa -- 17 Temmuz 2012; 13:28:56 >
  • Rog dps yapmıyor üstüne bu başlık :) Kıyamet alametleri.. Disc priyim BG de shadow priler ebemizi belliyor.. Arkadan çaktırmadan yiyor hepimizi.. Spnin yaptığını hunter yapamıyor açıkcası :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: metamania

Rog dps yapmıyor üstüne bu başlık :) Kıyamet alametleri.. Disc priyim BG de shadow priler ebemizi belliyor.. Arkadan çaktırmadan yiyor hepimizi.. Spnin yaptığını hunter yapamıyor açıkcası :)

mana burn yap mal gibi kalır
    mana en zayıf noktası shadowun
  • Arkadaşlar benim ana karakterim Shadow ve ben o kalabalık gruplara dalıp çok da güzel kaçabiliyorum. Bence bg da sözü geçiyor. grup dalınca zaten süper mind flay ı atarken adam zaten yavaşlıyor.

Shadow sayesinde taktik oynamayı öğrendim. Gearlara aşırı önem vermiyorum. Tattik oynayabiliyorsan zaten çok eğlenceli bir hal alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yerçekimi -- 18 Temmuz 2012; 0:21:34 >
  • yahu bg pvp degildir zaten bg salla arenada ortaya cıkıyor asıl iş. bg de dk ile 10 bg nin 8ini 1. 2sinide ilk 3 de bitiriyorudm arena yaptım 1.5k yi gecemedim.. druidlede aynı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior Master 20 skili??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • shadow priest en güçlü brust yapan sınıftır şu an için lakin survive yok classta. vazgeçmeni öneririm bu sevdadan bir zevk alamazsın sp eski sp değil maalesef.
  • Sp de surv yok mu? %15 az damage yiyolar... Dispersion var.. shield var.. Heali var.. Mind flay var.. Silence var.. Scream var.. Horror (disarm) var.. Varda var.. Başka ne olması gerekiyordu ki..Bir healer kadar dayanamaz belki ama surv yok demek komik bana göre..

Edit: İnner firedan gelecek %4-%6 spell damage reduce u unutmuşum.. Ve tabi ki armor.. Bir de VT dipellendiğinde fear yiyosun tabi o da var.. Alys HC sololoyan bi classın survavilı olmaması gibi tanımlama çok komik bir tanımlamadır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metamania -- 18 Temmuz 2012; 7:25:09 >
  • quote:

Sp de surv yok mu? %15 az damage yiyolar... Dispersion var.. shield var.. Heali var.. Mind flay var.. Silence var.. Scream var.. Horror (disarm) var.. Varda var.. Başka ne olması gerekiyordu ki..Bir healer kadar dayanamaz belki ama surv yok demek komik bana göre..

Edit: İnner firedan gelecek %4-%6 spell damage reduce u unutmuşum.. Ve tabi ki armor.. Bir de VT dipellendiğinde fear yiyosun tabi o da var.. Alys HC sololoyan bi classın survavilı olmaması gibi tanımlama çok komik bir tanımlamadır..

ee ? dk, warrior, rogue, enh shaman. aklıma ilk bunlar geldi başka da yok sanırım. anlat da bilmeyen kim varsa faydalansın bu classlar dibine girdiğinde ne yapıyorsun çok merak ettim özellikle warrior ve dkyı.

ret palayı da unutmamak lazım. neymiş taktiklerin çok merak ettim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tirion Fordring -- 18 Temmuz 2012; 7:36:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: injection

quote:

Sp de surv yok mu? %15 az damage yiyolar... Dispersion var.. shield var.. Heali var.. Mind flay var.. Silence var.. Scream var.. Horror (disarm) var.. Varda var.. Başka ne olması gerekiyordu ki..Bir healer kadar dayanamaz belki ama surv yok demek komik bana göre..

ee ? dk, warrior, rogue, enh shaman. aklıma ilk bunlar geldi başka da yok sanırım. anlat da bilmeyen kim varsa faydalansın bu classlar dibine girdiğinde ne yapıyorsun çok merak ettim özellikle warrior ve dkyı.

Senin mantığına göre hiçbir casterın survivalı yok.. O zmn silelim caster charları.. Unutmadan 1-2 şey daha ekliyim mb critlediğinde target immobilize olur yani bir nevi stun yer.. Fade skillini kullanarak sp stunlardan çıkar glyphi ile sadece 15snde 1.. Bu tip full pvp giden bir sp yi k.bakma ama kolay kolay meleeler kesemez.. Warrior stun attı diyelim stundan anında çıkıyor trinket kullanmadan.. Fear attı diyelim fear ward var.. Cdleri açtı diyelim dispersion var.. disarm var.. Sen ağırlıklı olarak pve talentli sp ler ile karşılaşmışsın..ne silence almış ne horror almış ne fadele stundan çıkma almış ne de mb ile immobilize almıştır o adam talentten.. Çoğu kişi bu sp nin cclerini azaltsınlar diye ağlıyo siz sp dandik diyosunuz.. Hiç bir şeyi yoksa dispeli var.. Pve talentli bir sp ile pvp talentli bir sp arasında 85 lvl ile 80 lvl arasındaki kadar fark var.. Sp bu oyunda survivalı fazlası ile iyi classlarından biridir..

Tabi ki classların antileri olduğuda bir gerçek nasıl bir warrior mage karşısında apışıp kalıyorsa, ya da bir lock magei rahat rahat kesiyorsa sp yide rahat kesebilcek classlar vardır. Ayrıca 1 vs 1 hiç bir zaman ölçü değildir. 4.3 ile sp üzerinde hiç bir değişiklik olmadı. Cata geldiğinden beri sp Talbadar ortalığı kasıp kavuruyordu.. 4.3 ile oynamıyor sanırım olsa yine de bir fark olmayacaktı büyük ihtimal.. Belkide değişen tek şey shieldın gearlar yükseldiği için eskisi kadar zor kırılma olasılığının kalmaması..Artık tek vuruşta iniyordur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metamania -- 18 Temmuz 2012; 8:35:26 >

• Konuya baktım, mesajına baktım, sonra mesaj tarihine baktım acaba hort mu diye...

4.7k resili shadow prim vardı ve sadece bg yapmak için oynuyordum karakteri.Goblin Shadow Priest.
    Açıkçası ölmek için özel bir çaba harcamam gerekiyordu.Melee mi geldi ver fearı;fear cdde mi? bas dispersionı; fazla mı damage alıyorsun?balon,heal,renew...adam dibinden ayrılmamakta ısrar mı ediyor?Horror, Rocket jump!
    Tek zorlandığım işini bilen affli locklar ve DKlardı.
    Bence senin sorunun biraz daha tecrübe edinmen.Ben oynadığım zaman boyunca çok zevk aldım, iyi ki spri ile bg yapıyorum dedim

Edit:Arena yapıcam dersen 2v2de bayıltıyorlar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Roshi -- 18 Temmuz 2012; 11:39:15 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: injection

quote:

Senin mantığına göre hiçbir casterın survivalı yok.. O zmn silelim caster charları.. Unutmadan 1-2 şey daha ekliyim mb critlediğinde target immobilize olur yani bir nevi stun yer.. Fade skillini kullanarak sp stunlardan çıkar glyphi ile sadece 15snde 1.. Bu tip full pvp giden bir sp yi k.bakma ama kolay kolay meleeler kesemez.. Warrior stun attı diyelim stundan anında çıkıyor trinket kullanmadan.. Fear attı diyelim fear ward var.. Cdleri açtı diyelim dispersion var.. disarm var.. Sen ağırlıklı olarak pve talentli sp ler ile karşılaşmışsın..ne silence almış ne horror almış ne fadele stundan çıkma almış ne de mb ile immobilize almıştır o adam talentten.. Çoğu kişi bu sp nin cclerini azaltsınlar diye ağlıyo siz sp dandik diyosunuz.. Hiç bir şeyi yoksa dispeli var.. Pve talentli bir sp ile pvp talentli bir sp arasında 85 lvl ile 80 lvl arasındaki kadar fark var.. Sp bu oyunda survivalı fazlası ile iyi classlarından biridir..

Tabi ki classların antileri olduğuda bir gerçek nasıl bir warrior mage karşısında apışıp kalıyorsa, ya da bir lock magei rahat rahat kesiyorsa sp yide rahat kesebilcek classlar vardır. Ayrıca 1 vs 1 hiç bir zaman ölçü değildir. 4.3 ile sp üzerinde hiç bir değişiklik olmadı. Cata geldiğinden beri sp Talbadar ortalığı kasıp kavuruyordu.. 4.3 ile oynamıyor sanırım olsa yine de bir fark olmayacaktı büyük ihtimal.. Belkide değişen tek şey shieldın gearlar yükseldiği için eskisi kadar zor kırılma olasılığının kalmaması..Artık tek vuruşta iniyordur..

yav he he. fade in stun kaldirdigini soyleyen adamla tartisiyor musum haberim yok lol bi de 3v3 wotlk zamani 2300 rating yapmis adama pve pvp farkini anlatiyor :D tamam bro haklisin sen he.

ha bu arada priest karakterimde var ki vanilla wow zamaninda genellikle sp oynamis birisiyim, check armory variance @grim batol. sakin bir daha da hicbir casterda survival skill yok deme bir yerleriyle gulerler sana frost mage de mi gormedin civarinda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tirion Fordring -- 18 Temmuz 2012; 8:41:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç bir casterın survivalı skilli yok mu demişim yoksa senin mantığına göre mi demişim.. eğer bir warrioru dibine sokarsa mage o mage kesilir. Ki sokmaz zaten ben bunu demek istedim.. Fade olayında haklısın aklımda yanlış kalmış.. ama survival olayını şöle ele al koy bir warrior ile mage duel yaptır.. sonra warrior ile spyi yaptır..Hangisi daha fazla dayanırsa onun survivalı daha fazladır.. Bilmem anlatabildim mi? Bir classın 1e 1de anti classını kesmesini bekliyorsun.. Bunca yıl pvp yapmışın ama bunu anlamamışın anlaşılan..
  • Shadow priestin tek zaafı dibine girdiklerinde interruptlara bir şey yapamaması.. warrior dk gibi feardan çıkabilen classlar sıkıntı çıkarıyor.. bglerde SP size kafayı takan arkasında healerı olan sağlam meleeler yoksa terör estirir.. ama arenada 2v2de çok zayıf.. yanına healer alsa millet SPye nukeler.. almasa dispersion fear sonra anında ölür.. her türlü sıkıntılı.. ama 3v3te güzel iş yapacagına eminim..
  • Şu ana kadar yazılanların tamamını okudum ve herkese değerli yorumları için teşekkür ederim. Kendimce yazdıklarınızdan çıkarımlar yapıp talent dizilimini de kontrol ederek daha iyi bir duruma geldim. Ancak yukarıda bazı arkadaşların dediği gibi özellikle melee class'larda çok ciddi sıkıntılar çekiyorum. Horror veya fear kullansamda özellikle bglerde herkes immune ... Bunun dışında zaten toplu combatlara girdiğim zaman kill almakta ya da damage yapmakta sıkıntım yok. Ama melee classlar bir de interupt ederlerse skilleri çok fena canım yanıyor :)
  • bgde dotlamakla ugrasma.. shadowfrost (ismi yanlıs olabilir) skili cok kısa cast süresine sahip onu atarsın dibine girip interrupt için kasarlarsa fake cast yap.. biri sana vurmaya başladıgında mutlaka ilk iş balon at kendine.. petini sadece mana doldurmak için cıkarma.. o cok saglam vuruyor.. sana dalan meleeyi hızlı öldürmek içinde kullanabilirsin.. ayrıca pala gibi buffla güzel vuran classlara karsı mutlaka dispeli bol bo lkullan.. mightini, kanadını, bokunu sildiğin bir pala yolunmuş ördektir.. baktın balon acıyor.. mass dispeli çak.. shadow word deathle ölsün.. mass dispele interrupt atıyor dersn oyunu bırak ( şaka şaka.. onun glyphi var.. takınca cast süresi yarım saniye altına iniyor)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

bgde dotlamakla ugrasma.. shadowfrost (ismi yanlıs olabilir) skili cok kısa cast süresine sahip onu atarsın dibine girip interrupt için kasarlarsa fake cast yap.. biri sana vurmaya başladıgında mutlaka ilk iş balon at kendine.. petini sadece mana doldurmak için cıkarma.. o cok saglam vuruyor.. sana dalan meleeyi hızlı öldürmek içinde kullanabilirsin.. ayrıca pala gibi buffla güzel vuran classlara karsı mutlaka dispeli bol bo lkullan.. mightini, kanadını, bokunu sildiğin bir pala yolunmuş ördektir.. baktın balon acıyor.. mass dispeli çak.. shadow word deathle ölsün.. mass dispele interrupt atıyor dersn oyunu bırak ( şaka şaka.. onun glyphi var.. takınca cast süresi yarım saniye altına iniyor)

Abi SP ile nasıl fake cast atabilirsin ki. Savaşın ortasında öküz gibi Smite yaparsan herkes anlar durumu

• quote:

Orijinalden alıntı: Hünerli

quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

bgde dotlamakla ugrasma.. shadowfrost (ismi yanlıs olabilir) skili cok kısa cast süresine sahip onu atarsın dibine girip interrupt için kasarlarsa fake cast yap.. biri sana vurmaya başladıgında mutlaka ilk iş balon at kendine.. petini sadece mana doldurmak için cıkarma.. o cok saglam vuruyor.. sana dalan meleeyi hızlı öldürmek içinde kullanabilirsin.. ayrıca pala gibi buffla güzel vuran classlara karsı mutlaka dispeli bol bo lkullan.. mightini, kanadını, bokunu sildiğin bir pala yolunmuş ördektir.. baktın balon acıyor.. mass dispeli çak.. shadow word deathle ölsün.. mass dispele interrupt atıyor dersn oyunu bırak ( şaka şaka.. onun glyphi var.. takınca cast süresi yarım saniye altına iniyor)

Abi SP ile nasıl fake cast atabilirsin ki. Savaşın ortasında öküz gibi Smite yaparsan herkes anlar durumu

yapan yapıyor flash heali fake cast yapan onuda yapar.. güzelde olur.. bir kere fake casti yutturabilirsen zaten 10 saniyede indirsin..

• DK lar ust siralami oynuyor ? Veyatta shamanlar ? Veya rogueler? Nedense ben Paladinimle girdigim her bg de dusmanlari duman ediyorum? Birincilik garanti yani.. cok yetenekliyim sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.