Şimdi Ara

Shadow Priest Ve Bg (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim girdiğim bglerde ya enhancement shaman ya frost dk ya da subtielty rogue lar genelde en üst sıralarda :) Paladinler son nerf ten sonra eski gücünde değil :) Yine de iyiler ancak şu ara açık ara shaman - dk - roguelar en iyisi bglarda
  • Shadow priest için diyebilceğim tek şey bgde gördüğümde ilk hedefim.Çünkü serbest bırakırsanız feci dps yapıyor.Sonra keşke şu priyi öldürseydim önce diyorsunuz.1v1 de warrior olarak daha dayak yediğimi hatırlamıyorum.Özellikle dispersion kullandıktan sonra cdleri açmış bir warrior çok tehlikeli priest için.Bence shadow priest güçsüz değil.2 aydır oyunda yokum ama değişmediyse bglerde genelde çok rahat kıllde birinci oluyorlardı.
  • Dotcleave...
  • Valla dediğinize göre tek başınıza akmaya çalışıyorsunuz sanırım. Arkanıza bir Warlock, Fire Mage, Boomkin falan alın ondan sonra arkanıza yaslanın derim. Arenalarda da Fire Mage/Frost Mage/Affliction Warlock/Boomkin/Rogue + Shaman/Holypaladin ile iyi gider.
  • Shadow priest bi arkadaşında dediği gibi gördüğümde genellikle öncelikli hedefim yoksa büyük bela oluyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.