Şimdi Ara

Shadows of Argus (7.3) güncellemesi 30 Ağustos'da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    The Path to Argus
    Survival Guide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eledas -- 23 Ağustos 2017; 20:50:33 >

• Hikaye kısmı çok uzun olur inşallah suramar tarzı bir şey bekliyorum yoksa hemen sıkacak 7.2'deki gibi olursa.
  • 2 exp. Horde ve orc kustuk. anlaşılan 2 exp. da alliance kusucaz. LK dönemi gibi ortak kahramanlıkları özledik be yav.
  • Broken isle'dan başlayıp Legion ana paketi içerisinde gezegen değiştiriyoruz. WoW iyice şaftından kayıyor bence.
    eskiden Northrend gelirdi tüm olaylar orada geçerdi.
    Pandaria, draenor da öyle oldu..
    şimdi ufacık adacıktan başladık gezegene geçiyoruz.
    ana content içersinde böyle birçok alt başlık bana garip geldi.
    son boss Gul'dan bile olabilecek bir paket nerelere gidecek belli değil.
    eskiden final boss belli olur millet ona göre heycanla LK kesmek vs isterdi.
    şimdi her patch baştan başlıyoruz gibi sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoRriZ

Broken isle'dan başlayıp Legion ana paketi içerisinde gezegen değiştiriyoruz. WoW iyice şaftından kayıyor bence.

WoD gibi mi olaydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

quote:

Broken isle'dan başlayıp Legion ana paketi içerisinde gezegen değiştiriyoruz. WoW iyice şaftından kayıyor bence.

WoD gibi mi olaydı?

WoD ve Cata en kötü paketler bence. WoD en kötüsü diyebilirim şahsen.
    TBC, WotLK gibi olsa güzel olurdu. baştan sona tek ve düzgün büyük bir harita mesela.
    ve final boss'ları belli olan demek istediğim. Legion'da yerimizde durmuyoruz resmen :)
    tamam bu çok kötü değil elbette ancak geçmişteki güzel şeyleri unutmamak lazım :)

• BoRriZ kullanıcısına yanıt
    Cata'nın nesi kötüydü?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BoRriZ kullanıcısına yanıt
    E Gul'dan olayını WoD paketinde yüzlerine bulaştırdılar, bu pakette biran önce bu olayları unutturma cabasındaydılar kendileri de itiraf ettiler zaten.
    Bence dolu dolu paket yapıyorlar, hala da adam akıllı güncelleme alıyor. Adam akıllı patch geliyor, bom boş garrison da oturmuyorsunuz. Diğer paketleri de kıyaslayabilirsiniz, içerik olarak en sağlam paket bu.
    Lore olarak da iyi, nereye varacağını kestirmek gerekiyor, kesin bir şey yok.
    Dizi izler gibi lore var devamında ne olacak sorusu var.
    Hatta bazen acaba biz yenilebilir miyiz? sorusu bile çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 24 Ağustos 2017; 22:49:52 >
  • güzel görünüyor da çok fazla alliance ağırlığı var hiç hoşuma gitmiyor.. koskoca horde sanki yokmuş gibi ahh garrosh ahh kemikleri sızlıyor şimdi..

ayrıca eski lore a göre warcraft 2 sonu olması lazım alleria ve turalyon portal dan geçip orc larla savaşıyorlardı geri dönemiyorlardı orada akıbetleri belirsizdi şimdi nerden nasıl ne şekilde çıktılar karşımıza ben anlamadım bu kısmı..
  • lol HOrde ve orc ları bu duruma düşüren garrosh zaten. Hadi MOP ta true orc dedik alttan aldıkta WOD da fena batırdı thrall da gerekeni yaptı.

Şu garrosh u savunanları anlamıyorum adam RTE nin orc versiyonu .
  • Ben asil bu Blizzarda inanamiyorum her pakette ortak dusman var olmasi gereken Alliance'in Horde'a savas acip orgrimmari istila etmesi Horde'u dagitmasi keza o gucte var ama Horde oyuncari aglar sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süredir forumun bu bölümüne gelmiyor, reddit youtube discord falan takılıyordum.
    Şu yorumlara bakınca anlıyor insan niye forumun öldüğünü.

Arkadaş içerikle ilgili adam akıllı yorum olmaz mı hiç?
    Biri der "ortak düşman" öteki der "hep alliance".
    Malesef çok düz-sığ bakılıyor, yapmayın böyle.

Millet legendarylerin durumunu konuşup sorguluyor, catch-up mekanikleri konuşuyor, ne bileyim "biz Argus'tayken, old godlar Azeroth'u karıştırmasın?" derdinde.

Neyse vurmayın.
  • Artifact sistemi kalkmadıkça, titanforged ,warforged, world quest kalkmadıkça. Günlerini harcamadan oynanmaz bu oyun. Çünkü çok geride kalıyorsunuz 2-3 saat gir çık yaparsanız. Content çok iyi , lore falan ama bu tür şeyler benim ve bir çok oyuncunun bırakmasına sebep oldu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

quote:

WoD gibi mi olaydı?

WoD ve Cata en kötü paketler bence. WoD en kötüsü diyebilirim şahsen.
    TBC, WotLK gibi olsa güzel olurdu. baştan sona tek ve düzgün büyük bir harita mesela.
    ve final boss'ları belli olan demek istediğim. Legion'da yerimizde durmuyoruz resmen :)
    tamam bu çok kötü değil elbette ancak geçmişteki güzel şeyleri unutmamak lazım :)

Bunun bir ara offical forumda oylaması vardı. WOD en kötü paket değil.

Officalda yalış hatırlamıyorsam sıralama şu şekildeydi.

1-TBC
    2-LK
    3-LEgion
    4-WOD
    5-MOP
    6-Cata

Mesela MMO champion da mop en kötü paketti ama offical daima iyidir . bana görede MOP en kötü paket. Flex mlex saçmalıkları mhytic saçmalıgı falan hep MOP ta çıktı 3 raid seçenegi neylerine yetmiyordu anlamak mümkün değil.LFR de bile adam gibi taktik okumak izlemek gerekiyordu. ne güzeldi LFR,Normal,Heroic . mhytic nedir anlamıyorum. dungeonlar içinde anlamıyorum heroic kime yetmiyordu mhytic çıkardılar. hadi çok zorladın H+ yapardın. m+ ney ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvo35 -- 26 Ağustos 2017; 16:27:11 >

• Archimondedan daha güçlü olan kiljeadenı expansionın ara bossu yapabilecek kadar her raidinde artık olmaz denilecek hikayelere yeni dungeonlara uğraşılacak yeni şeylere imkan veren bu expansionın tek kötü yanı gameplayindeki warforge ve legendary sistemi sanırım. İnsanların neyi sevmediğini hala anlamıyorum son boss belli olsunmuş e sana sonraki expansionı da anlatsın merak etmeden ot gibi oyna? Biri diyo ally hordeu dağıtsa bitmişti hikayeden bi haber azeroth elden gidiyo hala ally horde kafasında oynayan adamlar varken bu forumdan bi cacık olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhoIsYourSummoner -- 27 Ağustos 2017; 19:46:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7.3 patchi kaç gb bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eledas

7.3 patchi kaç gb bilen var mı

2.5gb
  • Kril kullanıcısına yanıt
    Bu yorumları atan kişiler artık forumun dibinde kalanlar, geri kalanlar ''legion alacak mıyım?'' aşamasında dahaca.
  • Araftayım güzel insanlar çok acayip bir paket casual pvp çok eğlendirmiyor. Pve desen nereden başlayacağım bir muamma geliyor. Çok karıştı ortalık. Deli dana gibi ordan oraya koşturuyor; treni kaçırdıysan angus gibi arkadan bakıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: De get

Araftayım güzel insanlar çok acayip bir paket casual pvp çok eğlendirmiyor. Pve desen nereden başlayacağım bir muamma geliyor. Çok karıştı ortalık. Deli dana gibi ordan oraya koşturuyor; treni kaçırdıysan angus gibi arkadan bakıyorsun.

Karışık hiç bir şey yok ki.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.