Arkadaslar sroda 100 lv olunca baska arayıslara yoneldım.shaiya yı ındırdım. sanırım kotu taraftan avcıyı sectım (elınde pence olan wolwerine gibi xD) lwl atladıkca puan verior srodakı str int gibi ama nsl dagıtıcamı cozemedım ve risk almadım nasıl dagıtabilirim. bide oyunda bot fln warmı yardımcı olmanızı beklıyorum. oyundanda goruselım ztn 1 tane serwer war xD nick:Nemsey
saka yaptın heralde :D
ne alaka shaiya online? burası world of warcraft bölümü
ciddi ciddi yazmış ya
Abbaaav
quote:
Orijinalden alıntı: Turkishdevil
Arkadaslar sroda 100 lv olunca baska arayıslara yoneldım.shaiya yı ındırdım. sanırım kotu taraftan avcıyı sectım (elınde pence olan wolwerine gibi xD) lwl atladıkca puan verior srodakı str int gibi ama nsl dagıtıcamı cozemedım ve risk almadım nasıl dagıtabilirim. bide oyunda bot fln warmı yardımcı olmanızı beklıyorum. oyundanda goruselım ztn 1 tane serwer war xD nick:Nemsey
Hem Lig hem Türkiye kupasını birden alınca bu beşiktaşlılar fena dağıttılar.
yanınada 'KO Online' indir
quote:
Orijinalden alıntı: Turkishdevil
onunda botu vardır ona bak sen..
Arkadaş aclıkdan nereye ne yazacağını şaşırmış garibim...
İşe bak ya
Blizz kurucusu amcan sanırım 5 paket sonrasını oynamış olmalısın ki 100 lv görücen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme