Merhaba arkadaşlar Shaiya yı kapalı beta sezonundan beri oynuyorum.Dh aracılığıyla bir oyuncu grubu kurmaya karar verdim.Herkezi oyuna bekliyorum.Gelene elimden gelen yardımı yapacağım. Grup msn=group237233@groupsim.com Bu sayede oyundan daha da zevk alabiliriz.İlerki zamanlarda birliğimizide kurmayı planlıyorum. Oyun hakkında bilgileri resmi sitesinden bulabilirsiniz. http://tr.shaiya.aeriagames.com/guide/start Bulamadığınız veya aklınıza takılan şeyleri grubun msninden sorabilirsiniz.
Oyunun + ları = +Grafikler +Class bolluğu ve Irklar +Diğer mmorpg lerden daha değişik bir sistem +Türkçe olması (Bu sayede görevler gerçekten kolay ve eğlenceli oluyor. +Skill bolluğu(En uygun skilleri koymuşlar gerçekten güzel olmuş.)
Oyunun - leri = -Oyunun belli bir yaş sınırı olduğu halde 10 yaş civarı çocuklar bulunabiliyor. -Kolay-Normal-Zor gibi seçeneklerin olması bence saçma(Zor da 50.seviyeye gelmeden Aşırıya geçemiyoruz.) -Seviyene göre silah almak
Evet arkadaşlar grubumuza katılmak isteyenler nickname ini yazsın ve grubumuzu eklesin.(group237233@groupsim.com)
Katılanlar:
Konunun amacı güzel
Ben katılırım zaten forumda Shaiya Rehberi bulunmakta